KöpTaco

Igår var vi i Valleta och hade filmkväll. Vi som valde att inte se film fick vandra runt själva på stadens gator. Det var några stycken som klagade på att det inte var kul alls och man bara fick gå runt&runt. Men om man var i rätt sällskap så var det jättekul och tiden bara flög förbi. Vi åt jättegod kaka, såg några tvätt äkta nunnor och såg en konsär med klassisk musik. Sen så skrattade vi väldigt mycket åt precis allt.


Något annat som är riktigt kul är att vi åker ju buss var vi än ska. Det finns tre olika alternativ för bussar. Det låter kanske töntigt men här är det en stor grej vilken buss man får åka.

Minibussarna - de bästa bussarna som alla alltid vill åka med för det fläktar skönt och man får höra på hög musik. Så med andra ord är det "partybussar"

KöpTaco - Bussen heter egentligen coptaco men det låter som köpTaco. Det är en stor buss som alltid blir kvav och ingen musik hörs i denna buss.

Bajsbussen - Det är en stor buss där luften är kvav och ingen musik. Men det värsta är att bussen luktar bajs.

Idag är jag sjuk och ligger hemma på rummet. Kanske inte är döende men är hellre hemma idag än att vara riktigt dålig imorrn då vi ska till sicilien.
Kommentarer

Kommentera och få en kaka!

Ditt namn:
Lat?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Komentaren:

Trackback