ript>

Show me your teeth

Imorrn är det nyår, inte speciellt taggad faktiskt. Blir iaf skönt med ett nytt år eftersom 2013 varit sämst. Blir fira hos Merre&Manda då. Sover iaf hos frugan ikväll, var inte planerat men på nåt sätt hamnade jag här. Whatever
#fuckit

Denna dag har lämnat övrigt att önska, är sjukt trött osv. #sämstpålänge. Imorrn kommer iaf frugan hit och då taggar vi nyår! Det ska bli så sjukt grymt. 
Gangsta

Ida toppar mitt hår såhär mitt i natten, gangster jaow. Nämer hoppas håret blir bra. Sen så har vi kämpat i typ en timme med det hemska skärmskyddet. Det är ju omöjligt att få det bra. Suck. Det har iallafall varit en bra kväll👍. 
Fredag

Idag har jag varit hos tandläkaren, wiho. Gick iaf bra så de var skönt. Sen så har jag umgåtts med frugan&Amanda. +dom ska sova hos mig inatt. Männen det bli riktigt fint. Imorrn så drar vi till AnnBritt och är där över dagen. 
Förstår inte var Meryam menar med dryg
Hello there onsdag

Har umgåtts med mamma hela dagen och sett film. Bara haft det bra helt enkelt. Sen så har jag nu just anlänt hos Amanda&Meryam. Blir väl en lugn kväll ikväll. Sen få vi se vad morgondagen bär med sig. 
❄️❄️❄️

Detta måste vara den sämsta julen jag någonsin skådat. Orkar inte ens gå in på varför. Vill bara åka hem till Kuni. 

Just nu sitter jag iallafall i sängen och ser något reportage från österbotten, åh vad jag älskar deras dialekter. Speciellt Närpes dialekten, det är något med den som låter så tryggt och lugnande.

Hyvää joulua!

Om 20minuter är det julafton
Happiness

Idag så har jag umgåtts med mina fina, älskar er! Vi gjorde inte så mycket. Chillade mest. Imorrn så är det iaf julafton. Känns lagomt overkligt😻 

Go and call your bitches

Just nu känns allt så bra. Är snart jul, har planerna för nyår och allt är perfekt. Näst intill iallafall. Det enda som saknas är mitt knä, som jag olyckligtvis lyckats överanstränga.

Imorrn så kommer Amanda hit mest troligt och sen kommer frugan om några dagar. Åh, vad jag älskar lov.
~Saknar~

I just wanna go home

Dec. 19, 2013

Detta måste vara den drygaste dagen på evigheter. Började morgonen med att vakna 7 fast ja hade sovmorgon. Lucky me. Sen så har jag spenderat resten av dagen på sjukan. Ganska dryg faktiskt. Tur dock att det är lov imorrn, så himla skönt.

Är dessutom så förbannad för tillfället, är som om någon tryckt en kniv i ryggen och vridit om. Håller på att brinna upp av all bullshit. Tur är det iaf att jag får spendera morgon dagen med folk jag faktiskt tycker om.

Dec. 18, 2013

Har färgat håret idag, sovit och varit allmänt rädd. Spökar typ hemma så har pratat med Meryam i typ två timmar. Huvva, kommer vara död imorrn. Känns iaf grymt att det snart är lov
Det är fest hos Abdullah

Imorse vaknade jag av att frugan satt och prata. Sen så chilla vid i nån timme innan vi börja baka. Tryckt sen i oss äppelpaj.

Just nu så sitter jag iaf hemma hos Meryam & Amanda och lyssnar på musik.
Citat som gjort min dag


Every day I see my dream

Skolan var ganska dryg idag, var sjukt trött så började dagen i vilorummet. Vaknade sen av att Amanda satt där, så bestämde mig att gå på so:n. Var på so och tyskan men sen for jag hem. Små slut och ont i nacken, kom jag äntligen hem kring 12-tiden.

Sen så har jag i princip bara legat i sängen. Sovit, sett Sex and the City, ätit. Taggar inte skola imorgon. Men ska försöka gå, det är ju ändå lucia.

+ Meryam är där så måste ju va där och äta lunch med henne;)
Reste mig ur gruset

Är ganska pigg för att vara en onsdags morgon. Har däremot överallt och kroppen är slut från gårdagen. Men har bara 3 lektioner och tänkte det att det skulle vara bra med lite närvaro innan dom sätter betygen.


Hold your head up high

Idag har jag varit hos Sjukgymnasten+resten av dagen på skolan. Känns rätt konstigt att vara där efter hela två veckor. Det gör det ännu konstigare att jag inte är efter i något.

Nämen har oxå hunnit prata med min fru och planerat helgen. Sen så har mitt paket från junkyard kommit, så wiho.
Dec. 08, 2013

Tiden går verkligen fort. Känns som om jag varit hemna 1dag, men har egentligen suttit hemma i nästan två veckor! Helt sjukt, sen så är det snart jul.

Jag har iaf inte gjort så mycket de senaste dagarna. Bara tagit det lugnt och sett Sex and the City. Riktigt söt serie som man blir glad av.

Måste verkligen sova nu, måste ju börja vända tillbaka dygnen.

Gammal bild ftw
Dec. 05, 2013

Mu var det ett tag sen bloggis. Men det händer som inte så mycket i mitt liv för tillfället. Har varit på sjukan varenda dag hela veckan och hoppar runt på mina kryckor.

Just nu så sitter jag iaf i köket och väntar på att Amanda ska bli klar med min mat. Wihoo
Orange is the new black

- Seriöst den bästa serien på länge, love it!
Dec. 01, 2013

Har spenderat hela helgen med mina fina. Det är ni som får mig att kliva upp varje morgon. Vi har iaf haft sjukt kul och skapat massa minnen.

Däremot är jag inte speciellt taggad på skolan... Saknar min fru grymt mycket på skolan och är så trött på alla fake friends. Plus att jag har prov.

Aja, får hoppa runt med mina kryckor och leta Merre & Amanda på rasterna!
Hittade en sexig bild på oss