ript>

Fjälls

Igår invigde vi fjälls 2013 med att köra fast ordentligt på väg till Wilma. Så jag spenderade 3 timmar mitt i ingenstans. Annat som hände igår va att vi köpte ny hjälm till mig, jag o Wilma spela DK och mer. Idag ha vi varit på fjället och haft det bra. Nu sitter jag på statoil och har just fyllt upp vatten dunken. Sen tillbaka till moskälla :) Mobilbloggning ftw!





Fjällen nästa

Har äntligen packat allt. Känns riktigt bra, sjukt mycket saker. Ser ut som jag ska flytta typ. Har bakat hela veckan för dehär. Fjällen here we come :) Vet inte hur internet kommer vara. Hos Wilma finns internet så kan slänga in nåt inlägg då vi är där. Få se om jag har internet i vår stuga, fast tror inte det. Pappa kommer nån gång efter 12 och hämtar mig och sen bär det iväg.
 
Dom nu 3dagar kattungarna har jag sett 2gng. Huma & Sot hjälps åt med att ta hand om ungarna. Även fast Sot är mamman egentligen. När jag såg dom låg 2 ungar och diade av Huma, haha det är så sjukt sött. Andrea åker dit idag och ska vara kattvakt. Hon kommer ta hand om alla kissorna och har lovat att uppdatera mig med bilder på ungarna :)
 
Glad påsk allihop!♥
 

Skärtorsdag

Dagen var fin, riktigt fin. Jag va bäst på amazing race med Linnea på son:n. Sen när vi gick i mål så fick vi påsk ägg med godis av Ankan :D Annars så har jag och min fru Ida tagit hand om våra barn Petra&Linnea. Mycket väl uppfostrade ;) Hemma så har vi bullbak och har haft lite påskkäringar på besök. Nu skypar jag med Andrea och myser med godis.
 
(när jag fota så hade jag redan ätit upp alla gröna)

Last day

Woho, sista dagen innan lov! Det suger dock att vi har lång dag :( 
 

Cookies ♥

Allt löste sig bra, Kuni blir i maj med Andrea och fjälls blir på fredag med Wilma. Problem solved :) En kattunge till har kommit. 5 kattungar :D Annars ikväll så har jag varit med Petra, bakat kakor och skypat. 
 

4 kattungar

Skoldagen var bra. Inget speciellt. Men kan ni förstå min lycka då det kommer ett sms, 4kattungar har kommit // mommo. Känns så himla bra. Vill till Kuni nu.nu.nu. På grund av lite oklarhet så vet jag inte hur påsken blir. Skulle ev. till fjälls men har inte hört nåt. Så blir kanske kuni istället. Omg, jag dör :) Andrea kan ta tåget och vi får va med dom små söta katterna :D Älska! Få träffa alla människor som jag saknar. Åh, längta ♥
 
    
Lånat Andreas bilder hihi :)
 
 

Min kärlek till dig är enkel, rak och sann

 

Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow, without a little rain

Känner mig riktigt trött idag asså. Har sovit dåigt inatt eller nåt sånt. Men har ändå klarat dagen finfint. Stolt tjej presterade på matten igen. Hihi, kändes bra. Sen så har jag ramlat runt i skidspåret. Hoppas Linnea är frisk imorgon. Hihi. Ikväll så ska jag va med Petra en sväng&träna på läxan. Ska också hinna med en dejt med min fru Ida. Efter det ska jag gå isäng och sovasovasova. 
 

Breakfast ♥

 
 
Blåbär & Keso
 

Vi lever under samma himmel-men har inte samma horisont

Kvällen har spenderats med Petra, fett najs :) Vi gjorde inte så jätte mycket. Bara satt och skrattade&pratade som vanligt. Älskar att hänga med mitt kräldjur på kvällarna :)Nu sitter jag och äter lite protein kick och ska snart se Molanders.  
 

No one is free, even the birds are chained to the sky

Dagen var bra. Jag&Ida skämde väl ut oss lite men ändå ;) Kände mig fett cool på matten när jag satt där forever alone med kängruhäftet. Jag var ju helt klart bääst. Sen så sjöng jag,slothNea&ninjaPetra på musik. Våran vackra egenskrivna sång, vi förtjänar bra betyg!
 
När jag kom hem så åt jag wok. Måste ju börja äta mer protein. Har typ brist efter att levt på havregrynsgröt och godis. HAHHAHA, men typ.
 
Älsklings maten♥
 

You have no idea, how high I can fly

Måndag idag, känns fett najs. Trodde aldrig jag skulle säga det men det känns faktiskt bra med måndag. Dagen kommer nog gå lös :) Ska snart gå ut och möta Petra&Linnea.
 

Let's have some fun

Ikväll blir det va med Petra, guuud så länge sen det var. Känns as kul, kommer bli så kul :D 
 
Gammal bild
 

Du får inte vad du förtjänar, du får vad du tar

Idag har varit en bättre dag än igår. Jag har sovit riktigt bra och just vaknat. Ska snart gå och fika och sen duscha. Bara ta det lugnt.
 

1 minut, 60 sekunder

Sorry för sämsta uppdateringen idag men har mått bajs. Har ont i magen, känns som att jag dör. Nja annars så har jag ätit choklad och sett på getter med Andrea. Fml, nu går jag isäng med choklad och inväntar bättre tider :)


Those who do not move, do not notice their chains

 Helt najs dag idag. Har inte gjjort nått speciellt på skolan. När jag kom hem så följde jag mamma på ica och köpte godis. Lyckligflickafickgodis.Jag ofrade just en nagel för min kamera. Den höll på att ramla och då fångade jag den. Min lillfingernagel finns nu inte mer. Nämen annars har jag ätit godis, pratat i telefon & bara varit allmänt söt. Nu ska jag gå och störa älskipelski. 
 

Även den djupaste smärta har en mening

Fredag idag, känns så himla skönt :) Basket på idrotten idag, jag kommer ju gå lös. Sen hoppas vi att Håkan är snäll så vi får sluta tidigare ;) Ha en bra fredag alla!♥
 

En vän är en person som kommer när andra försvinner

Har haft frossa och mått piss ikväll. Men nu efter en ipren börjar det kännas bättre. Hoppas att jag inte blir sjuk tills helgen. Det skulle vara sämst. Nu ska jag gå och ta fika sen krypa ner i sängen. Ska bara ta det lugnt och se på tv. Sen tagga vi fredag imorrn :D
 

Heaven can wait, we're only watching the skies

Bloggade ingenting imorse, försov mig lite. Hehe, men hann ändå till skolan i tid. Det var ju fördjupnings dag idag så jag har hängt lite överallt. Alla pass var 70min så det var sjukt drygt, sen var lunch raster 80min. Men på helheten var allt bra. Skrattat mycket och skämt ut oss :)
 

Life won't wait

Bara tagit det lugnt ikväll. Inte gjort så mycket. Men min & Linneas humor är inte att leka med. Asså åh, skrattat mkt åt våra skämt. HAHA, vi kollade upp vad hubby (som vi bruka kalla varann) betyder. det var inte okej asså. Nu ska jag ta och välja kläder för imorrn och sen duscha.
 

Lev utifrån dina drömmar – inte dina minnen

Fick sluta tidigare från tyskan idag så är hemma tidigt :) Har iaf satt mig med lite fika och ska se en film. Dagen har varit bra utan anmärkningar. Jag & Ida var hemmafruar på hk och gjorde korvstroganoff. På bilden så var jag bara allmänt tuff, svenskan var nått tråkigt häfte. Sen på tyskan visade jag klassen mina skills på att rita ;)
 

If you can't convince them, confuse them

Klivit upp och ätit frukost nu. Ska fixa håret, sminka mig & lite sånt. Sen går jag och möter Linnea ;) Önska mig lycka till på tyskan idag! ( kan som vanligt ingenting). Haha, jag&Petra får sista minuten plugga :)
 

 
 

Saknar min potatis♥


Sloth♥

 

What we see depends mainly on what we look for

Kommit hem från skolan nu och just börjat städa ugnen. Provet ska ju va inne imorgon och jag är inte klar, hehe. Blev inte borta hela dagen utan hann tillbaka till svenskan. Fick även veta vad vi fick på no:n, ag var ju grymt duktig fast jag inte hade pluggat. Såg slutet på filmen idag, dom fick varann. Annars har det inte hänt så mycket mer idag.
Förutom hela klassen fått höra min&Linneas skills på att sjunga ;)
 

Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas

 

Our visions begin with our desires

Just kommit ut ur duschen nudå. Ska äta lite gröt och bara chilla tills Molanders börjar. Det är ju lite tomt nu när farmen har slutat. Woho, måndag är nästan slut :)
 

Någon måste vara den som alla andra inte är

Just kommit hem från skolan nu och ska snart äta middag. Dagen gick fort för att vara måndag. No:n sög, eftersom jag inte hade pluggat så kunde jag ingenting på provet. Men annars så har allt gått som en dans, haha. På tyskan fick vi se en as bra film, den gick lös även om det bara var jag som skrattade. Det handlade om en kille som flyttade till en ö och blev kär i en tjej som var tillsammans med populäraste killen. Tjejen blev kär i den nya killen. Men deras kärlek var förbjuden för hon hade pojkvän. Sen dumpade hon sin kille. Sen fick vi inte se mer för lektionen tog slut. Jag kommer inte få se slutet för jag ska bort imorrn :( Buhuhu. 
 

Morning

Vaknade tidigt idag så måste inte stressa nåt :) Måndag idag, dygt. Har no prov men har inte pluggat. Så det kommer nog gå finfint. Ska gå och fixa det sista innan jag går & möter Linnea :)
 

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost


If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?

Helgen har varit riktigt bra, utvilad och pigg nu. Är helt full med hår från min lilla bebe. Skulle ju klippa Rambo men han var helt omöjlig att få still. Men klippte lite iaf. Igår så var knugen i köket och lagade mat, åt godis, klippte vovven och massa mer. Mysigast va på natten, lilla Rambo sov med mig ♥
 

Mys vovven♥


Jag blir aldrig samma som förut

Har stressat som f*n idag. Klev upp kring nio, åt frukost & började packa. Ögon inflammation svider...FML. Sen så hann jag inte torka håret, så sitter på bussen med bajs hår. Ska ta & va social med Ida nu


Standing om The edge

Chillar med lite godis nu. Så sjukt skönt med helg. Ikväll vet jag inte vad som händer. Men imorrn så far jag ju till lse och är hundvakt åt Rambo :) Ska fixa några tidsinställda inlägg till helgen.

Vackra flickor!



Woop Woop

Dagen var allmänt dryg. Fast fick ändå skratta en hel del. Haha, Linnea made my day :) Var så sjukt trött imorse och är fortfarande det. Längtar efter min säng ♥ Sitter och pratar med älskipeslki nu, fett najs. Fryser oxå som en gris, nöff nöff :)
 

It's now or never

Idag så var det helt chill på skolan. Gick lös på allt, speciellt tyskan. Jag & Petra var sist klara, hihi :) Har oxå hunnit skaffa lite planer för helgen, far till Anita på lördag. Så det kommer nog bli bra :)  Ikväll så blir det hälsa på voffarna :) Så himla söta! Sen göra lite på hemprovet.
 

 
 
 
 
 
 

Someone I use to know

Vaknade kring 6 imorse och hade feber&mådde bajs. Så har varit hemma och sett film ist. Har även bytt header på bloggen men vet inte om jag blev nöjd än. 
 
Hoppas på att kunna gå till skolan imorrn iaf. Om jag mår bättre idag så ska jag göra lite på hk läxan ;) 
 

Första dagen

Började dagen fintfint med en liten sovmogon. Missade hela so:n så fick inga kakor :( Men annars har dagen varit rätt okej. Då jag kom hem var jag helt slut så jag gick i säng och såg på film. 
 
När jag vaknade så hade mobien dött så jag har just satt den på laddning och ätit en apelsin. 
 

Söndags ångest


Carpe diem

Idag är sista dagen på sportlovet. Känns bajs faktiskt :( Det har gått jättefort. Men det är ju bara tre veckor kvar till nästa lov :) Då ska jag och Wilma gå lööös! 
 
Idag ska jag bara ha det bra, ta det lugnt och fixa för imorgon ♥
 

Grymaste straffet

Det finns en godispåse men det är bara äckliga godisar :( Det måste vara gud som straffar mig...
 
 
Såhär ska en riktig godispåse se ut ♥
 

HUMOR FRÅN HIMLEN

 
Hej Gerda! Hon är en väldigt liten prick. Det är kul men vänner som kan skriva, jag älskar ju hennes stavning ibland! Butt(rumpa) istället för but(men). Som vän är Andrea väldigt rosa, som en liten gris.Så synd för dig om du inte har någon god vän. Men du kan höra av dig till Andrea så får du en rosa gris vän! ♥
 
Kram på dig och ha en bra dag du med! :)
 

Stand up

Just kommit in efter en liten sväng ute. Tog med kameran och fotade lite. Blev inte så mycket. Idag har jag sovit hela dagen, hihi :) Så mysigt, älskar min säng! Få se vad som händer ikväll. Troligtvis va med älskipelski ♥
 
 

Why so serious?

Dagen har varit både bra och dålig. Var riktigt kamp att kliva upp ur sängen och göra nåt. Men iaf, känns bra nu. Har ätit, nomnomnom. Har skruvat ihop en stol ( mkt svårare än dete låter). Haha jag har nog ingen karriär i skruva-ihop-saker branchen ;) Har oxå fotat lite, men blev ju lite generad då en bil stannade och tittade på mig. Hihi, kände mig grymt cool med stativet och klumpen (såg nog efterbliven ut). Intressant. Ikväll så blir det nog lite chips och godis :) En kanonkväll alltså! ♥
 
 
 

Älskipelski


Hottie


Dålig uppdatering

Ännu en dag har gått, updateringen suger. Men ska försöka bättra mig, okej? Iaf, idag har jag nött film, sett serier och ätit. Jag har inte ett intressant liv asså. Haha, men har pratat med potatis lite och vi taggar fjälls som f*n. Bara tre veckor kvar! :D Skulle egentligen ut och fota idag men har inte gjort det. Ebba är lat lat lat.
 
 
 

De sista tårarna

For hem igår, kunde inte bestämma mig. Men åker kanske ner till sthlm senare i veckan, vi får se. Orkade inte blogga igår. Sorry :( Idag har jag bara tagit det lugnt och sett film. Men imorrn ska jag skaffa mig ett liv ;)
 

Just like that

Dagen spenderades hos Wilma, as kul :) Nötte DK och körde skoter. Det var ju hela dagen tyyyp. Sen när vi kom hem så har jag ätit och sett Johan falk. Har aldrig sett dom filmerna förr men nu har jag börjat nöta det. Haha, typical jag. Borde kanske börja se andra avenyn igen? hmmm... Aja ska fortsätta nöta Johan Falk.
 
Har sån extrem beslutångest så vet inte när jag ska komma hem. Får se hur jag gör. Har ju två val.
1. följ pappa till sthlm
2. åka hem till mamma
 
Ingen anning hur jag ska göra. Men får väl sova på saken ;)
 
 
 

Monday morning

Har just vaknat och sitter här med gröten. Älskar att ha sovmorgon. Sen ska jag klä på mig och fixa mig så bär det av till Potatis :) Dagen kommer nog bli helt awesome!
 

Natthumor


Klas Malmberg uppe i hörnet

Åkte med skoter ner till Wilma och har varit där i 6timmar nu, minst. Sjukt kul, vill aldrig fara därifrån :) Vi "lanade" donkey och skrek som bara den! har ont i tummarna så ojoj. Men helt klart värt! Vi åt taco till middag så det var gott :) Sen glass och kaka till efterrätt. Allt var bra, dagen lyckad :)
 
Nu ser jag på Johan Falk och ska ta mig lite fika. Sen blir det väl skype eller nåt sånt.
 
 

Godmorgon

Tog mig upp ganska tidigt idag så det känns skönt. Har just ätit en riktig lunch så nu är magen nöjd. Idag ska jag köra skoter och troligen va med potatis :) Ska bli så grymt kul, har inte träffat henne på evigheter. Ska väl gå och börja klä på mig nudå.
 
 

Fin kväll

Sitter i skype nu snackar med lite olika. Men asså åh. Jesper gjorde min kväll, jag dör av skratt :)
 
 
HAHAHAHAHAHHAHA, han smygfota mig i min bästa posering:
 
 
 
 

Ny kamera, Sony 37

Som ni säkert vet så har jag en ny kamera nu, Sony 37. Har startat upp den och kollat lite. största skillnaden måste vara att med a37 så kan man filma HD. Den skiljer sig ganska mycket från a390 i menyn. Inställningarna är lite svårare att hitta och dessutom är dom mycket fler! Färgerna på stora skärmen var inte lika klara som på a390, så det är något som jag saknar lite. Det som är jätte bra är att själva "kikhålet" är lite som utanför, då kommer man bättre åt med ögat och slipper andas på skärmen. På a390 var det en knapp för att ända mellan"kikhålet" och stora skärmen men på a37 så är det automatiskt (rörelsestyrd). Vilket är ganska smart, om man sätter ansiktet mot kameran ändrar bilden till kikhålet. Iso är ju helt fantastiskt, hela 16 000 ( a390 hade som max 3 200). Något som jag också reagerade på är att minneskortet sitter bredvid batteriet på undersidan istället för en lucka på sidan som på 390. Har ju inte hunnit jämföra så mycket än men det här var lite iaf.
 
Tror att jag kommer vara nöjd med den nya kameran. Men känns mindre bra att sälja och byta ut min gamla älskling. min lilla klump, vi som varit med om så mycket tsm. Min klumpeduns plutt bebis.
 
Sony a390 var en bra kameran som jag lätt skulle rekomendera. Den är väldigt lätt att lära sig och enkel att hantera. Dock är iso på den inte på topp. a37 är ju uppgraderingen på a390 så klart att 37 har lite förbättringar.
 
a390:
 
a37:
 
 
 
 

Saturday

Var en snabbis på marknaden, var ju värsta snöstormen. Var också på ett random cafe och tog en fika. Har startat upp nya kameran men råka trycka på nåt så alla bilder jag hade på minnes kortet försvann :( Ikväll kommer Potatis hem från läns, hoppas allt har gått bra för henne! ♥ Nu sitter jag och bara tar det lungt framför instruktionsboken och marknads godiset.
 

Mot marknaden

Dålig uppdatering idag, förlåt bloggen. Men är på väg mot marknaden. Vill ha mitt godiis :) Mobil blogg nu men när jag är tillbaka i stugan ska jag göra några riktiga inlägg. Visa ny kameran m.m.
Ha en bra lördag!


Middag

Äter lite gröt innan jag ska fara. Middag med mig och datorn :) Haha, sad but true. Sen ska jag väl packa det sista och fixa allt innan det bär iväg ;)
 

Idiots, I've met plenty of them

Fredag idag, så skönt med lov. På väg till skolan så träffa jag Jesper&Joel så drog en jogging tur och hann ikapp dom. Till lunch serverade dom bajs, eller dom kallade det tacobuffe. Men det är ju ungefär samma eller hur? ;) Sen fick vi glass på so:n + skattjakt. Film på engelskan och sen några frågor på no. Sen gick jag hem och nu ska jag snart börja packa. 
 
 
 

Put on a fake smile and try again

Längtar till Finand mer än någonsin just nu. Ska fortsätta skriva lite med Andrea och snart gå skolan. Funderar på att ha min nya jacka, hmmm. Få se hur jag gör ;) 
 

New day, new opportunities

Gårdagen var tung men det känns bättre nu. Tar en sovmorgon idag och inväntar besked från sjukhuset.Åker till pappa ikväll och hoppas att sportlovet blir bra iaf. Puss! ♥