ript>

You call me up, becuse you know I'll be there

De senaste dagarna har jag och frugan haft mys. Idag har vi varit halvt döda, så sängen+film är i princip vad som sått och står på schemat. Ikväll kommer mamma hem, så ska träffa henne en sväng innan jag drar iväg med frugan. Imorrn får vi se hur jag gör, men troligtvis drar jag till Lycksele. 
 
Var iaf på sjukan för magen igår, fick nån ny medicin utskriven. Några äckliga piller jag inte har några planer på att äta. Då det alltid är nya läkare och symtomen varierar så är det kaos och ingen verkar hitt vad det är för fel. Men dom tröst så tröståt jag och frugan thai mat. Så det kändes lite bättre iaf.
 
Saknar nästan mitt ljusa hår, fast det mörka är mysigare #bildfrånsommarn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oct. 29, 2013

Nästan halva lovet har gått, känns helt sjukt. Dom denaste dagarna har jag iaf spenderat med frugan, Markus & Eric. Vi har varit feta och mysiga. Igår så anmälde Ida oss i nån bowlingtävling. Vi var ganska dåliga och förlorade mot pensionärerna. Idag är det iaf frugmys som gäller!

Först följer fruga mig till sjukan för min mage och sen middagsdejt. Mikketh bra!
Oct. 25, 2013

Har haft en ganska dryg vecka, min mage har dödat mig. Men iaf, äntligen lov. Om nån timme kommer min fru hit och det blir kaoz. Nämen är riktigt taggad.

Har varit emo typ hela dagen, vissa saker kan verkligen förstörda ens dag.

Tur frugan kommer hit snart!
B-day

Känns ganska konstigt att jag fyllt år idag. Är sjukt så känns som om jag ska dö. Sen så är ingen hemma så det är lite sad. Imorrn ska jag uaf kämpa mig igenom torsdag, alltså drygaste dagen på hela veckan. Men bara ett prov +chill lektioner, så det borde gå bra. På fredag så får jag iaf lov så taggar de.
Det luktar gruppsex

Har just kommit hem från umg. Hade tänkt stanna längre men de blev ändringar. Idag planerar jag mprd på Jessica&Pontus. Somnade igår kväll och sen vaknar jag till svart tusch över hela kroppen.
Oct. 20, 2013

Haft en ganska fin dag idag. Ska dock mörda Jessica och Pontus. Råkade somna och nu ser jag sönder klottrad ut. Haha, orkar inte. Men va en snabbis till stan och chillade och sen har vi varit lodis i umg.

Just nu ligger jag iaf i apas säng och kan seriöst inte sova:(

Let the rain wash away all the pain from yesterday

Idag har jag kämpat genom skolan. Hae haft huvudvärk och ont i magen. Livet är tufft. Håller iaf på att packa för Lycksele imorgon. Kommer helt ärligt gå lös!

Saknat deej


Never give up

Har varit en lite små dryg dag. Dock gjorde Linnea den bättre, min enhörning typ. Haha, nämen förutom att jag hade mens på alla så var det en fin dag.

Ikväll så har jag pratat med Hassan & Mohammed i skajp + seriöst snack med apa.

Imorrn kommer iaf frugan så det blir perfekt! Sover där och är allmänt lodis då.
Taggad

Blir fjärde läkaren jag träffar detta år. Hoppas han kommer fram till nåt!
 

Måndag

Är hemma idag pga magen, så fml. Imorrn ska jag iaf försöka gå till skolan så jag inte blir allt för efter. Sen i helgen så far jag till apa och chillar där.
 
 

Död

Efter några timmar på sjukan mår jag värre än imorse. Orkar inte:( Lite lokalbedövning i magen osv. Aja, ska försöka sova lite så vi hörs sen vänner.
Oct. 10, 2013
Burn

Har haft lite problem med humör idag. Så ursäkta kära vänner jag skrek/råkade sparka. Även ursäkt till er som blev döva efter mitt försök till sångkarriär.

På matten hade vi vikarie, saknade faktiskt Tor på denna lektion. Med tanke på provet imorgon.

Jag och Linnea oxå pratade bort hela so:n.

Resten av dagen var i princip cirkus.

Nu är jag iaf hemma och ska lägga mig och se film. Är typ död för sov hos frugan inatt och vi klev upp före 6 imorse. Förövrigt så mördar min mage mig.

Inte bli sur nu Linneaaa och Petras hand!Förstörd

Så jävla förbannad.
Oct. 09, 2013
Tanken slår och hjärtat pumpar

Har just kommit hem från skolan och fikar. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa frugan elr nåt. Måste oxå hinna plugga lite inför provet imorgon, kommer typ faila grymt mycket.

#gammalbild

Lördag

Fekke hos grannarna jaaow. Nämen vi sitter ist och försöker seriöst se skräckfilm men störs av alla skrik. Haha, lördags mys jaaoow

Hassan&Mohammed
Har aldrig känt så här förut

Fredag idag, försov mig lite imorse men kbry. Dagen har varit helt okej, små dryg men ändå kul.

Kring 6 kom Ida&Markus, vi gick hem och åt. Sen så har vi sett film, höll seriöst på att dö. Evil dead var så äcklig så usch.

Nu ligger vi på rummet och är allmänt osociala.


Herregud

Vad är detta, vad händer med Svergie? 
 
Artikel → här
 
 

Hoh

Torsdagen var seg som vanligt med hade ändå sina guldglimter. Lite småsega ämnen osv. Men iaf, sista lektionen var engelska och det var nästan cirkus. Haha så sjukt fint.

Sen tog jag 18.bussen till gunnarn och var med Merre&Amanda. Annars så har jag pratat med apa&Ida typ hela kvällen.

Imorrn blir perfekt, 8b kommer vara helt död. Ingen ska typ på skolan, så jag&familjen får ha det extra mysigt. Sen kring sex kommer frugan.
Min apa

 

Kvälls mys

Fick lite aids idag och planeradeom hela helgen. Flyttar istället in hos frugan och myser på där. Alltså egenligen är allting ganska fuckat, men de är personlig skit. Så nu ska jag vara posetiv, pratar med min apa och myser på. 
 
Sprang idag första gången på ett halv år, höll på att döö. Men de är naajs.
 
Nä nu ska jag ha myspys med jessicalinder99
 

 
 
 
 
 

I can't hate you if you're not here