ript>

Sexy bitch






Bryt ihop och kom igen

Kämpat mig i genom denna äckliga måndag. Trött som ett as och allt känns fuckat. Men är iaf sjukt taggad för finland. Mår alltid som bäst där.

Bild från sist jag var där




Du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Har egentlingen ingenting att blogga om. Men slänger väl in ett inlägg såhär på kvällskvisten. 
 
Sitter hemma med ansiktsmask och skypar med apa, #yolo #swäg. Har inte bloggat den senaste veckan men har inte haft nåt intressant at blogga om. För tillfället så är mitt liv ganska dött. Förutom lite privata saker som rusar. Men det är inget jag tänker skriva ut på bloggen.
 
Far iaf till Finland på torsdag. Drar en standard och är där tills jag mår bättre.
 
 
 

#Pain

Är hos frugan och tar igen efter veckan. Har ärligt talat varit en hård vecka. Men iaf, ser film och tar det bara lugnt.





The worst feeling is to miss someone and knowing that they don't miss u

Vaknade upp helt slut, sjukt trött. Igår hängde jag med frugan, var i gunnarn och träffade Meryam. Sen avslutade vi kvällen med film mys. Höll dock på att dö av den första filmen.

Idag blir det Linnea och sen plugga!






Hörde jag fredag?

Ligger i frugans rum och chillar nu.

Mötte upp hon&Markus vid busstationen och har varit med dom hela kvällen. Lote små mysiga moments faktiskt. Har ätit kebab och varit allmänt fet, sen har jag hunnit med en massa mer. Sover här inatt och imorrn följer jag troligtvis med till Gunnarn över dagen. Nämen de är mysigt att ha frugan hemma.

Sen så måste jag plugga lite för no provet på måndag. Kommer gå fin fint. Kan ingenting om ekologi typ, men still.

Jag och Amanda var lite peddo idag jaaoow.



//mvh dropp dropp klubben och bajskvinnan.




Diamant

Sitter och är emo på skolan. Min förkylning plågar mig. Ska iaf ha no och engelska innan jag går hem. Har lite små mens för Merre är int på skolan och Amanda är spårlöst försvunnen. Aja, ska gå och leta åt min turken nu!








Stronger

Sitter hos frugan nu och ska äta frukost.

Så himla mys de ha varit. Har varit fett sjuk men men. Måndagsmys med frugan♥





Sep. 15, 2013

Ligger i sängen och försöker sova. Men det är seriöst helt omöjligt. Hostar och hostar. De är typ de enda jag gör. Hatar förkylning. Ska iaf dricka lite te och sen ge kudden en ny chans!




Najs

Imorse så kom Merre till uman, så har varit med henne typ hela dagen. Vi är båda sjuka så vi legat och hostat hela dagen.

Hade helt förträngt att det var skolfoto imorrn. Fml. Så tvingar mig själv att gå till skolan imorrn...

På kvällen drar jag till Lycksele för att spendera lite kvalitetstid med min fru.

Min andra halva♥






Sad cat

Är sjukt förkyld och mår bara skit. Har tryckt i mig otroliga mängder godis, alvedon och diverse. Ska iaf försöka bli friskare. Ska ju till frugan på måndag om jag inte är allt för sjuk. Men förhoppningsvis så är jag så gott som återställd då. Imorrn ska jag tvinga hit Merre, för jag blir galen av att bara sitta hemma. 
 
Mitt rum seer ut som ett kaos, så vet tyvärr inte vars min kamera. Duktig Ebba. Måste iaf leta åt den så jag kan kirra lite bilder.
 
#swagsjukfeberyolofuckit
 
 
 
 

Jag hatar det du säger men jag är beredd att offra mitt liv för din rätt att säga det

Sitter på drygaste dagen på hela veckan och halv sover. Har gjort bort mig totalt på tyskan men det är najs. Ska iaf dra mig mot svenska nu.




Let the rain wash away all the pain from yesterday

Skoljoggen idag, helt okej. Dock så gick jag hem pga. feber och diverse. Legat hemma och varit död ända tills vi jag skulle till sjukan.

Jag är fan stamis där! Fick iaf stå där utan tröja och sträcka på armen. Får typ sne fel på att ingen fattar vad de här. Ha typ träffa varenda läkare där, känns det som. Aja.




Älskar dig!

Alltid då jag är emo&sad så får du mig alltid att le, always and forever ♥



Don't forget

Idag har jag seriöst dött. Skolan har varit fett jobbig. Men var duktig och va där ändå. Imorrn äre fukkin skoljoggen, suger att Merre inte ska dit men. Så jag&manda få själva trycka i oss hamburgare och gå som en lodis.

Sen blir det sjukan för mig. Fett mys. Första gången där utan frugan på fett länge:(

Yolo elr nåt, har gått och blivit sjuk.




Sep. 10, 2013

Igår hade jag deeptalk med frugan i typ en timme. Sen efter att varit både glad och emo med min fru så la jag mig till sängs. Var sjukt trött och skulle bara "vila" lite. Vaknade iaf upp imorse och funderade vilken dag det var.

Haha, har iaf gjort mig klar för en trevlig dag. Lodis kläder, check. Ser ut som en apa men aja.

Taggar iaf tyska nu först på dagen. Har ju inte varit där på evigheter men men.

Nä nu sla jag gå och möta upp ungjävlarna!




Sep. 08, 2013

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Min mage är fuckad som fan. Den blev bara sämre då jag la om medicineringen. Måste göra nåt åt det.

Iaf; i veckan blir det skola tror jag. Ska försöka släpa mig dit. Sen till helgen kommer mommo hit. Blir bäst ju. Är lite små ledsen dock för mitt rum är kaos och där nånstans i kaoset så finns min favorit tröja. Ska ta och reda upp där nån dag. Om jag har tur så gör mommo det åt mig, hihi.




You make me

Hoho, nån som känt smärta nån gång? Jag har idag kommit på varför man inte ska ha hål i näsan. Mitt är ju något infekterat dessutom. Mem iaf, jag skulle tvätta ansiktet och allt. Så jag tar ut piercingen i hopp om att näsan sla sluta göra ont. Kör på lite tvål pch börjar tvätta ansiktet. Sen kommer de tvål i näsan. De sved som fan i hålet och de kommer bubblor då jag försökte andas genom näsan. Jag ba fml.

Haha men måste verkligen göra nåt åt infektionen.

En bild då det såg nomalt ut... Nu ser de bara fukkat ut.



The good wife

Åh, har börjat se om The good wife nu. Serien är verkligen bäst. Dom har ju släppt 4:de säsongen nu, om jag minns rätt. Ser iaf allt från avsnitt 1.

LOVE♥




I'm on the right track baby, I was born to be brave

Skäms över att säga att du är min pappa. Aldrig ska jag kalla dig det igen. Tänker inte mörka för folk och säga att du inget gjorde. Du får stå ditt kast. Mitt liv har varit kaos dom senaste veckorna. Men det är slut med det. Ska reda upp mitt liv och göra det som gör mig lycklig. Har brutit alla band med hemska personer som tryckt ner mig. Usch.

Jag har ingen pappa. Jag har en underbar mamma, älskade vänner och en mormor som alltid finns där. Men jag har ingen pappa.

För mig är du död, du är en människa jag aldrig mer vill se.

Yolo elr nåt




Mått som förtjänat

Igår sov jag i princip hela dagen. Måde som förtjänat efter fredagens kaos. Haha men ganska mysigt att vara med mina älsklingar. Blev lite kaos, men så är det alltid. Vi klarar allt.




Never give up

Helgen kommer fan gå lös! Ikväll drar jag till gunnarn med mina älsklingar. Sen imorrn tar jag en morgon buss och drar till verksamheten med mia bröder. Fattar inte att det kunde bli så bra fast det såg så mörkt ut där ett tag. Kärlek!

Ska jobba på fetan med frugan, gud va jag ha saknat dig♥




When I pary like that

Är hemme med fetaste huvudvärken. Snart kommer iaf mami hem så hon kan ta hand om mig.

Mycket som händer för tillfället, skolan är åt skogen och allt är bara jobbigt. Aja i väntan på bättre tider elr vad jag nu ska säga.




Mens

Har ba mens på alla nu. Allt skulle va perfekt, apa skulle komma i helgen osv. Men så ska vi plötsligt till verksamheten i helgen. Blir så förbannad, fuck my life. Där lär ju inte finnas någon teckning heller. Åååh...





Swäg

Har pratat med frugan idag, saknar hon som fan. Min lilla bejb som alltid fick mig le. Måste träffa hon snart!
 
Snart kommer Merre&Amanda hit en snabbis. Yolo, lixom. Fyfan vad går kvällen spårade. Aja paniken vi fick var itne lugnt, men allt är så himla roligt på nåt vis. Vill bara lägga mig ner och skratta. Haha, så fula. Men blir bra att dom kommer, få prata ut lite deep shit med dom. 
 
Är iaf pepp som fan, hur jag lyckas med det vet jag inte. Nu kommer min babes iaf så ska prat med dom.
 
 

Allt rasar samman

Mycket har hänt idag. Men vissa saker behövde bara få bli sagda. Meryam&Amanda, tack för att ni finns och jag är uppriktigt ledsen att jag drog in er i det här. Älskar er!<3 Nu ska vi iaf försöka blicka framåt, allt kommer bli bra!




Älskar dig!

Du tröstar mig då jag bara vill lägga mig ner och dö. Hur kan du alltid ha dom rätta orden? Älskar dig Merre, vi ska klara dehär♥




Sep. 01, 2013




on/off

Är som lite off nu. Därför har bloggningen sugit. Ligger typ död i sängen, håller på att pissa ner mig men orkar inte kliva upp. Imorrn drar jag hem till Uman. Inte spec taggad men aja. På måndag blir det första skoldagen utan frugan. Känns fett sad.

Always and forever!<3



Vafan händer?

Nu är det illa. Har typ varit på sjukan 500gng men dom vet inte vad som är fel. Fuck that shit. Blodkärlen är helt stasade och muskeln krampar. Skit läskigt och gör sjukt ont. Vafan händer med min kropp...

Gammbild



Arbeiten

Har jobbat hela kvällen, sjukt vilket tempo vi hade i köket! Iaf sjukt trevligt folk. Kände mig hutig som fan då jag jobbade en lördag kväll. När jag kom hem så la jag mig i soffan och såg Taken. Sen så ha ja pratat me apa,Merre&amanda. Har hunnit göra planer för helgen och skrattat mycket. För tillfället känms allt så rätt♥

Alla människor tror att dom är så komplexa, unika och helt olik sin granne. Men sanningen är att vi alla är precis likadana. Vi har alla bekräftelsebehov, vi alla söker em plats i gruppen. Egentligen så är vi inte komlexa. Människan är egentligen väldigt simpel, lätta att läsa och väldigt mycket för grupperingar. Vi tror att vi har unikt bagage och att vi är så speciella. Men jag tycker vi påminner om aporna. Dock så skiljer det lite, vi är känslostyrda medans aporna är styrda av sitt förnuft. Men vad skulle mankind vara om vi inte var känslostyrda? Om vi bara handlade på förnuft skulle världen uppfattas som väldigt hård och kall. Känslorna skulle ju fortfarande finnas där, bara vara undanskymd av förnuftet.

Mankind är inte komplexa varelser, vi är simpla och känslostyrda. Men jag tycker det är en del av vår charm.


Fett emo inlägg men har haft lite evolution tankar hela dagen. Wonder why. Hah, nämen kände för att skriva nåt deep som inte var helt PK.