ript>

Pepsi

På måndag hämtar jag hem en svart honkatt vid namn pepsi. Går inte med ord att beskriva lyckan. 

Igår så var vi med i bilkurragömma, haha de va aldrig någon som hittade oss. Nämen var helt okej att komma ut och träffa lite folk. Det enda vi gjort de senaste veckorna är att sitta inne, så de är nog bra att komma ut lite. 

Ikväll så ska vi troligtvis ut med Nellie&Elin. 

För övrigt så gör jag inte mkt. Typ sitter och stör mig på telefonen. Fick ju en nya eftersom förra sprack. Men den nya är helt knäpp och typ hänger sig hela tiden och stänger av sig. Ååh så irriterad jag blir. 

Haha nämen det var väl allt jag hade att säga idag. Ska nu gå och njuta av balkongen och det sista av sommaren 

 Balkongmys
Tisdag

Tiden går och vi får inte mycket gjort. Lite grejer har vi ändå ordnat, utemöbler till balkongen, köpt lite nya kläder till hösten och träffat lite folk. 

Sen på måndag så hämtar jag hem en liten kisse(!). Efter år av tjatande så har mamma äntligen godkänt en katt. #överlycklig
Fallen ängel

Eftersom att dygnet är helt uppochner så kör jag på att dygna idag så jag vänder tillbaka det. Wiho. 

Kommer helt seriöst inte ihåg sist Amanda inte var här och jag behövde RINGA för att prata. Haha, nämen hon bor hos mig numera och det är fett najs. Dock så gör vi inte så mycket om dagarna. Vi sover, äter och träffar folk. Känns så fett depp att skolan börjar om 3veckor så vi försöker verkligen ta vara på tiden som är kvar och köra så lite som möjligt om dagarna. 
Forever Young

Jag och Amanda har heeelt vänt på dygnet. Igår så va vi vaken till 6 på morgonen. Sen idag så vaknade vi kring fyra. Helt sjuk. Idag har vi iaf inte gjort någonting, varit med NellieG och ätit matmatmat. 
Veckan

Söndag kväll åkte jag&Amanda till Kattis och har varit där i några dagar. Vi kom hem idag, umgicks med NellieG och bara chillade.

Lyckan som uppstod då jag hämtade ut min phone idag, tyvärr så funkade inte iCloud säkerhetskopiering så allt från min förra var borta. Suck. Men är ändå så skönt att iPhone är tillbaka. 

I veckan så blir det nog motorveckan, men vi har inte riktigt bestämt vilken dag vi ska fara dit. 
Home

Är hemma och myser med mig själv. Kvällen spenderas med Nellie, vi bara tog det lugnt och pratade. Fett mysigt lixsooom. Imorrn så ska jag dra mig till Gunnarn och umgås med mina fina.
 
Tyvärr så går det lite knapert med pengarna eftersom min plånbok valde att åka vidare med bussen till Umeå. Skulle åka och hälsa på Amanda men glömde plånboken med mina pengar+korten på bussen. Så nu lever jag utan mina kära egodelar tills vidare. 
 
Nu ska jag iaf fortsätta skype med denna pudding och hoppas att somna i rimlig tid ikväll.
 
 

Malta STS 2014

Vet inte hur man ska sammanfatta dessa händelserika tre veckor. Det är så svårt att beskriva denna upplevelse för folk utanför men ska försöka. Kommer typ skriva en hel bok för att det hnde sååå mycket saker menmen. 
 
I början var allt stelt och man var väldigt ovan vid hur allt funkade. Alla människor var nya och det var faktiskt riiiiktigt stelt. Men redan andra veckan hade man kommit in i rutinerna. et var aktiviteter hela dagarna och saker hände hela tiden. Varje dag hade man olika "checkups" med sin grupp. Åt äcklig middag i matsalen. Aktiviteterna hatade alla på så fruktansävrt mycket i början men sen då man kände varandra så gjorde man dom tillsammans roligare. Så första veckan tyckte jag allt sög och längtade verkligen hem. Men sista veckan då jag skulle säga hejdå till allt så grät jag ändå floder. Skolan gav inte sppeciellt mycket. Den engelskan jag lärde mig arr utanför skolan. 
Dock så hade i flera olika "grupper" så man lärde känna så många människor. 
 
Ledarna
De som jag kallar min grupp syftar på vi som hade samma ledare. Det fanns 5 olika i vårat resesllskap.
 
Rumskompisarna
Jag och mina rumskompisar blev som ett egen grupp med några fler.
 
Skolan
Sen i skolan så fanns var man indelade i olika klasser beroende på hur man gjort på intagningsprovet.
 
Suncrest/Ramla/Hostfamily
Jag bodde på Suncrest resort, sen kunde man oxå bo på Ramla Bay resort eller hostfamily
 
Nya/gamla
Efter typ 1 och en halv vecka så kom det nya människor dit med nya ledare. Vi kan väl säga att vi inte var så jätteförtjusta i nya suncrest.
 
Vi hade fruktansvärt mycket internaskämt med varandra. Dock så var det lite roligt för vi hade olika internskämtb i olika grupper. Så beroende vem man va med så drog man olika skämt. Men fyfan vad kul vi hade!
 
Varje lördag och onsdag kväll hade vi ett disco vid nammn nummer uno. Jag måste med ge att det var något av det roligaste. Världens träningspass då vi dansade i 3timmar. Första nummer uno satt vi dock bara av tiden och ville hem. Men sen då vi kände varandra bättre så släppte vi verkligen loss!
 
Känner att jag verkligen har skrivit mycket nu och försökt förklara ganska grundligt om min språkresa. Som slut ord kan jag säga att jag fick helt underbara vänner och fick träffa så många intressanta människor. Även då det var dystert ibland så var allt värt det. Vill verkligen rekomendera en sånhr upplevelse. Det är iaf inte något man glömmer i förstta taget! Saknar allt så mycket #malta4thewin
 
Bjuder lite bilder istället