ript>

KöpTaco

Igår var vi i Valleta och hade filmkväll. Vi som valde att inte se film fick vandra runt själva på stadens gator. Det var några stycken som klagade på att det inte var kul alls och man bara fick gå runt&runt. Men om man var i rätt sällskap så var det jättekul och tiden bara flög förbi. Vi åt jättegod kaka, såg några tvätt äkta nunnor och såg en konsär med klassisk musik. Sen så skrattade vi väldigt mycket åt precis allt.


Något annat som är riktigt kul är att vi åker ju buss var vi än ska. Det finns tre olika alternativ för bussar. Det låter kanske töntigt men här är det en stor grej vilken buss man får åka.

Minibussarna - de bästa bussarna som alla alltid vill åka med för det fläktar skönt och man får höra på hög musik. Så med andra ord är det "partybussar"

KöpTaco - Bussen heter egentligen coptaco men det låter som köpTaco. Det är en stor buss som alltid blir kvav och ingen musik hörs i denna buss.

Bajsbussen - Det är en stor buss där luften är kvav och ingen musik. Men det värsta är att bussen luktar bajs.

Idag är jag sjuk och ligger hemma på rummet. Kanske inte är döende men är hellre hemma idag än att vara riktigt dålig imorrn då vi ska till sicilien.
Endless summer

Kvällen spenderar vi i Valleta. Fett mysigt, uteservering och allt.
köp taco

Håller knappt koll på dagarna längre. Vad är det, dag 4 elr? Det rullar på bra här. Idag var vi i Gozo och badade. I min grupp så har jag blivit Norrland. Så istället för Ebba så kallar de flesta mig norrland. Haha. Ikväll ska vi till nummer uno, så hoppas verkligen det blir kul.

Giiiirls

Vi var helt ok snygga idag.
Första skoldagen

Idag så var det första dagen i skolan. Det var helt okej, vi hade ett prov spm ska visa vad vi kan osv. Efter det så for vi in till Medina. Vi åt på världens mysigaste café och jag köpte jättebra presenter.
Första veckan

Idag är det är första riktiga dagen här på Malta. Skolan börjar vid elva och slutar två. Efter det ska vi dra in till Medina och vandra runt på gatorna.

Här på Malta så bor jag på hotell. Här finns en pool och är rätt nära till affärer och sånt. Jag delar rum med två andra tjejer, Camilla & Elise. Så de är som mina vänner här. Maten på hotellet faller inte riktigt i god jord för mig. Som tur är så finns ett mini-market här nära och de säljer goda kakor&godisar.

Två bilder från igår och en bild från imorse då jag låg vid poolen medans de andra var och tränade. Jag är lat, hihi.


Malta

Är inne på dag två i malta och det är varmt och härligt. Dock så är internetet helt kasst!
Fuck my life

Min älskling är död. Efter en tur ner i marken så sprack min skärm, så iphone är inne på lagning och jag har ingen telefon. Det absolut roligaste med det här att dagen efter så gick Amandas telefon också sönder. Så nu sitter vi här utan telefoner och får komunicera via facebook.
 
 
 

💎

Har haft jättekul under de första veckorna av sommarlovet. Amanda har typ bott här och vi har haft det bra. Engångsgrillar ftw! Haha allt har bara varit perfekt. 

Är dock så himla nervös nu, imorrn åker jag till Malta. Ska packa det sista ikväll och sen imorrn skjutsar mamma mig till Umeå. Så inatt är sista natten i min egen säng på 3veckor. Åh är så himla taggad. Kommer dock sakna alla här hemma. 
When everything is wrong you make it right

Idag är dagen, dagen då vi säger hejdå till alla lärare och skolböcker. Betygen var kanske inte någon större hit. Men har ju två terminer kvar att jobba på dem. Alla var jättefina och det var en rolig dag. 

Dock var jag så himla trött så jag somnade så fort vi kom fram till gunnarn. Vaknade först av att Meryam hällde vatten på mig, haha. Somnade om och nästa gång jag vaknade så var det middag. Var iaf helt underbart att få träffa min fina. 

Ikväll gör vi ingenting. Jag och Amanda sitter i lägenheten och halv sover. Standard skolavslutningskväll för min del. 
Jag kommer kriga din skull

Dagen före sommarlov. Känns helt ok ändå. I veckan så ska Amanda vara hos mig, sen nästa helg åker jag till Malta. Tycker det låter som en helt perfekt början på sommarlovet. 
Helg

Har varit sjuk hela veckan så har varit hemma. Igår så kände jag mig lite lite bättre och Meryam skulle komma hem så jag åkte dit. Så ska va med henne hela helgen. Vi alla är ju ändå sjuk så de är lugnt.