ript>

Lilla huset på Barsele

Har just packat mina saker. Blir valborg i Barsele iår. får se om jag stannar, men troligtvis så åker jag hem ikväll. Glad valborg allihopa! ♥
 

Jag känner igen spåren av den falnande lågan


Konsten att älska

Dagen har varit sämst. No coment needed. Har iaf sjukt ont i handen, tack IdaB_99. Haha nämen nu ska jag va emo och äta godis i väntant på att det ska sluta regna. Är lite för lat för att springa i regnet.
 

Those who do not move, do not notice their chains

Sovit bort hela dagen, hehe. När jag vaknade så tog jag det bara lugnt och pysslade om mig själv. Målat naglarna, gjort ögonbrynen osv. Har oxå pratat med min fru, våran humor är inte lugn! Valt kläder för imorrn och fixat allt. Känns skönt! For på en liten walk till stensele ändå. Är ju inte spring dag idag så gick bara. Ska snart gå och se lite tv innan jag har en dejt med kudden! ♥
 

Hej babes :*

Spenderat kvällen med storebror, blandade känslor. Han har rapet min älskade blogg :( Haha, hälsat på Håkan & gått runt som en lodis. Kvällen är inte slut än... Ludvig är tomte och provar min bh. Hahaha, jag dör! :)
 

Fml

Mitt liv är llite dystert nu. Är så sjukt trött hela tiden så har inte orkat göa nåt. Men efter att ha sovit exakt hela dagen så har jag lite energi. Varit på en springtur idag :) Ikväll så blir det att prata med Andrea :D Det va sjukt länge sen... Sen är jag ju hundvakt åt lilla Chico gubben :)
 

Gissa vem som e hundvakt åt denna gulleplutt?




Apr. 25, 2013




Hello bitches

Sitter på bussen på väg till Petra nue. Prao idag, de taggar vi! Ska praoa på affären i Kattisavan ♥

Trött

Dagen idag var helt okej. Fick sluta tidigare från tyskan men stannade kvar och väntade på Linnea. När jag kom hem så gick jag isäng. Blev väck vid 4 för det var middag, åt med mamma&Patrik innan dom for. Ska snart duscha och sen höra vad Andrea gööör ;)
 
Vill ut och springa!♥
 

Some die young

Dagen spenderades med Linnea i elevcafe. Det gick lite utför på slutet av dagen. Men det löste sig väl hyffsat. Har just kommit in från en springtur, bästa känslan i världen! ♥ Haha dog, 8missade samtal då jag kom hem. 
 
Älskipelski, hata mig inte. Det var inte tänkt att bli såhär. Du måste sluta dissa mig innan jag går sönder. Ja vill inget annat än att vara din igen♥
 

Ska du stanna här

Elevcafe med Linneaaa idag, wish us luck! ♥




Don't make a promises you can't keep

Har haft as dåligt uppdatering men har inte suttit nåt vid datorn i helgen. Igår så var jag ute och sprang lite, duktigt Ebba. Imorse så tog jag lite sovmorgon så fick skynda för att inte bli sen till skolan. Annars så gör jag inte så mycket, på skolan var jag med la familja. Men Petra for hem efter halva dagen :( Tagga bad imorrn, kommer frysa ihjäl. 
 

Morning sunshine

Jag vaknade astidigt som vanligt, suck. Kan inte sovaa länge på helgerna. Kroppen e slut sen igår, sprang till stensele och tillbak. Idag blir det troligtvis Lycksele och Andrea ;) 
 

Jag och Noel 2008


Även den djupaste smärta har en mening

Dagen har varit grymt bra! Började med svenska och vi gick igenom satsdelar. Sen hade vi idrott, snö ruby. Så sjuk roligt! Jag gjorde ett mål, awesome. Blev lite mos ibland men annars fint. Dom andra tjejerna joggade ist så jag spelade med boysen fast på slutet va Petnea ändå med :) Annars så hade vi so, engelska och no. Ikväll blir det tjockis fredag och skype med Andrea :) Kör en liten springtur ikväll eftersom det inte blev igår!
 
 
 

Evil is knowing better but doing worse

Va på konferans saken hela dagen. Det blev asmysigt i rummet mot slutet, slut på syre & kokhett. Men dagen var ändå bra. Är så grymt trött nu, jag som hade hoppats på att få sluta tidigare. Men det var fulldag. Ikväll kommer jag nog däcka framför tv. Haha, godnatt elr nåt ;)
 

Through the storm we reach the shore

Ska snart börja gå mot Linnea men tänkte blogga llite innan :) Idag så ska jag & Nea på nån arbetardag för skyddsombud/elevråd/falken. Sen så är det nån teater vi ska se. Tror det kommer bli en bra dag!
 
 
 

Det finns inget gott och ont. Det finns bara makt, och dom som är för svaga för att söka den

Dagen har varit bra. Chillat med mina brudar hela dagen. Fick sluta tidigare från tyskan idag, det var najs. När jag kom hem så pratade jag lite med Andrea. Annars så har jag varit lekfröken åt Elias & hans vänner. Just nu så sitter jag i skype och försöker nå min feta fru IdaB99. Ha en bra kväll alla!♥
 
Sorry för dissen på morgon inlägg men har inte hunnit i veckan.
 

Beuaty is in the eye of the beerholder

Dagen var fin. På no skulle vi dissikera en räka, det gick bra ända tills Pingis kasta en räka på mig. Så fick lukta räka. På svenskan läste vi bara. Tyskan var inställd så jag gick hem, åt, duschade och fixa mig lite. Kom tillbaka till so där vi hade grupparbete. Körde lite skidor på idrotten, jag&Petra höll på att dö. Snart så kommer mina babes hit :* 
 

Time to dissekera en räka




Hellre dö stående än att leva på knä

Hehe, försov mig så nu måste jag skyndaaaaa

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not

Tja tja bloggen. Har sovit riktigt gott inatt. Pratat lite med Andrea nu på morgonkvisten. Jag och Chico va nyss ute och kissade så nu ligger vi bara i sängen och myser. Gullevovven ska sitta i mit knä då jag bloggar :*
 

The only one for me

Vaknade ganska tidigt imorse för att va helg. Började dagen med att ta en dusch. Sen så gjorde jag nåt jag trodde va möjligt. Gå vilse i Storuman, haha. Det va så fult. Skulle gå till Eva-Lis men hittade inte vart hon bodde. Vilket är ganska udda med tanke på ur mycket jag varit där. Men iaf, fikade där och busade med vovvarna. Mamma for ju till Patrik så jag skulle va ensam hemma. Då passade jag på att va lie hundvakt. Så Chico fick följa med mig hem :) Nu ligger en trött liten chihuahua bredvid mig♥
 

You don't know what you got untill it's gone

Idag så hitta jag en awesome skinnjacka jag måste ha :) Annars idag så har jag pratat med min fru IdaB99 och min  dotter Nea. Imorse glömde jag blogga, hehe. Men kör lite inlägg på kvällskvisten istället :) Imorrn ska vi boka biljetten till Finland, älska! ♥ Just nu sitter jag i kype med Andrea och skrattar åt fula saker ;)
 

I will never let anyone hurt you

Dagen va full av omständigheter. Annat som hände: jag fick en ny bästavän fast jag inte ville, jag sörjde att Petra va sjuk idag och varit med min fru. Mycket som händer nu och det är därför jag uppdaterar så dåligt. Men iaf, ikväll så pratar jag med Andrea och har världens bästa humor. Puss!♥
 

Watch me when I walk away

Torsdag idag, lång dag med matte på slutet. Nämen faktist så taggar jag matten idag. Ikväll så ska jag kanske va med Linnea. Tror detta kommer bli en awesome dag.
 

Love is like a fart, if you have to push it's probably shit

Dagen gick fint, med tanke på omständigheterna. När jag kom hem från skolan så pratade jag med Andrea. Annars har jag inte gjort nåt typ, är så slut efter tidiga mornar. Så nu ligger jag i sängen och halv sover framför tv.




If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?


I had fun

Linnea for nyss hem och Petra for för ett bra tag sen. Kvällen spenderades med mina homiesar. Vi hade riktigt kul och allt var fint. Nu sitter jag i skype med frugan ;) Sen blir det duschen, fika & sova. 
 
 

Jag hänger på sibylla




A promise means everything, but when it´s broke sorry means nothing


Live like there's no tomorrow

Dagen va helt okej. Chillat med min fru och barn i skolan hela dagen. Haha, så fult. Nämen inte gjort så mycket intressant idag. När jag kom hem gjorde jag älsklingsmaten, gröt :) Lyxade lite och åt en nutella macka till. hihi. Sen dess har jag sett tv, duschat och taggat folk i massa bilder på fb. Haha, så fult. Kommer nog somna tidigt ikväll, är så sjukt trött. 
 
 
 

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's learning to dance in the rain

 

Today

Idag har jag bara tagit det lugnt. Fixat lite för imorrrn, duschat, målat naglarna och gjort nya ögonbryn. Det är riktigt skönt eftersom jag haft färgen i så länge. Så nu känner jag mig fräsch efter en lång vecka av flott. Ikväll så ska jag & Andrea planera lite mer inför första maj. Hihi, ska snart boka biljet :) 
 

Mosekälla 2013

Denna påsk har varit helt perfekt. Skrattat helt sjuk mycket och haft det helt underbart. Vädret har varit lite blandat men det har varit bra ändå. Vi har spelat kort varenda dag och åkt massa madrass. Vi får inte glömma alla fina fastkörningar med skotern. En dag for vi över till Norge och lekte i lekhörnan. Haha, omg så fult det var. Vi har kastat snö, brottas, tolkat & varit på tjottan. Vi har gjort så otroligt mycket kul, saknar allt redan. Längtar till nästa år. Vi har inte bråkat med varann en enda gång. Nananana, flottiga vi är som bara har duschat 2 gånger på en vecka. Saknar att somna i Wilmas gasförgiftade säng med kortleken utspriden. Kort sagt, påsken gick lös! ♥
 
          
          
          
          
          

På väg hem

Sitter i bilen på väg mot Storuman nu. Har sagt hejdå till mina babbekompisar. Emo cut cut. Saknar Moskälla :( Har över 1000 bilder på kameran (minneskortet är nästan fullt). Har ju mobilbloggat hela veckan så ser framemot att få använda bilder från kameran. Nu ska jag fortsätta deppa, tomaten Pebbi säger hejdå.




Awesome

Idag var vädret helt amazing. Det bränner i ansiktet och kroppen är slut. Vi har spelat babbe och ätit våfflor på fjället. Sen när vi kom hem så for vi en sväng och tolka. Vi voltade och for som galningar. Snön packades i hjälmen, hahahaha najs. Känns så j*vla trist att det är sista dagen. Emo cut cut. Ikväll blir det iaf hockey & plump i moskälla :)







Skumbanan

Imorse var det värsta snöstormen men när vi väl kommit ut så var det fint. Dagens finaste fastkörning var gjord av Wilma. Hahahahah åh, jag trodde att jag skulle dö av skratt. Jag kör som vanligt bara och så ser jag, inne i riset syns en halv skoter och en halv Wilma. Annat kul som har hänt idag måste ju våran vackra tolkning. Nanna körde och jag&Wilma trängde in oss på en madrass. Herregud vad jag skrattade. Nu chillar vi bara och ska väl snart köra lite babbe ;)






På väg till Norge




Onsdag

Idag är det snöstorm så vi sitter i moskälla och spelar kort. Vi tror på Norge idag. Så få se hur det blir. Men troligtvis Norge ;) Det ligger en förbanelse över mig, jag förlorar i kortspel hela tiden.




Stabilt läge

Idag va vi på övre vinterträsket och vädret va rätt bra. Men då solen gick i moln blev det kallt. Wilma mådde inge bra så hon va hemma idag. På väg ut så hoppade vi med skotern & pulkan. Haha, så fult. Sen så hoppade jag & Nanna rejält med madrassen så nu har jag ont i svanskotan. Min älskade lilla mage pallar inte trycket i fjälls så den gör ont. Just nu sitter jag nyduschad i tärna och ska snart handla.




Hello babes

Lever livet i fjälls, utan teckning&internet. Kört skoter och åkt madrass hela dagen. Annars så spela vi kort&hänger på tjottan. Det bränner i ansiktet och magen är som en sten. En riktigt bra påsk! ♡