ript>

Ingen uppdatering

Här ingen dator förrän på fredag. Så det blir inlägg från mobilen men annars ur dålig uppdatering :(




Lever

Kvällen spårade...Ingen kommentar.
 
Idag så ska jag bara ta det lugnt. Har just pratat med Petra, hon lever :) Usch nee, ska ta en ipren och gå isäng. Ha en bra söndag alla! 
 

Dagen i ära

Äntligen lördag :) Sovit så gott inatt. Ida ringde och väckte mig kring 11 typ så då klev jag upp. Annars så har jag städat rummet, duschat och lite sånt. Woho, sen kommer mina homies efter 8 :) Ååååh, luktat så gott  lägenheten. God mat på g. Dagen kan vi oxå tagga med #cut4bieber, skulle raka bene lixom. Men failade...
 
 
 

Redovisningen

 

Fredag

Dagen gick faktikt lös! HAHAHA min&Idas redovisning... Asså döda mig. Har den filmad tillochmed. ka kanske lägga upp den ikväll? ;) Nämen när jag kom hem har jag bara chillat och laddat upp för imorrn :) Jag är ninja ifall nån inte visste det :3
 
 
Månen

Snart fredag


Ni vet, livet kom i mellan

Uppdaterigen har varit dålig, men ska bli bättre på att blogga ;)
 

33 random frågor

1. Ditt fullständiga namn? Ebba Felicia Rickardsdotter Forsén
2. Är du i ett förhållade nu? Neeee
3. Med vem isf? -
4. Vem vad du tillsammans med sist? Ludde
5. Får man fråga varför det tog slut? -
6.Vem vet mest om dig? Petra och typ Jesper (?)
7. Vad gör du på lördagskvällar? Är med Ida och äter chips 
8.Bästa filmen? Sex and the city 2, Hangover 2
9.Har du varit utomlans? japp
10.Röker du? nope
11.Snusar du? nope
12.Tar du droger? nope
13.Saknar du någon just nu? JA.
14.Hur mår du idag? Awesome
15.Vad gjorde du för exakt ett år sen? Bajsade.
16.Bästa minnet från sommaren 2012? Då vi taappade bort Petras cykel, dden dagen och den stunden
17.Bästa minnet från vintern 2013? Vet inte
18.Senaste landet du besökte? Finland
19.Är du rasist? Nee
20.Sköter du skolan? Självklart
21. Vad gör du just nu? Skriver med Petra & Ida
22.Har du skrattat så du börjat gråta? Alltid typ
23.Har du några talanger? Japp, min humor är en talang ;)
24.Vem ringde dig senast? Idaa
25. Senaste som smsade dig? Nea
26.Något som du inte kan leva utan? Mat
27.Någon som du inte kan leva utan? Vänner & familj
28.Haft ett förhållande 2013? inte än
29.Favorit mat? Wok
30.Vem kramade du sist? Nea(?)
31.Vad heter din skola? Röbro
32.Hur många barn vill du ha när du blir stor? 0-2
33. Bästa tjejkompisarna? Ida, Petra, Nea & potatis
 
 
 

Love the moment

Dagen har vait helt okej. Jobbade som ett snille på matten. På no:n va de data fel, suck. Sen var sista lektionen skridskor, vi gick ju lös ;) Nämen chill dag. Imorrn blir det föreläsning och kyrkan. Måste gå och välja kläder för imorrn, sen ringa Andrea om jag inte somnar innan ;)
 

Död

Sämsta uppdateringen, jag vet. Men sen jag kom hem så har jag bara legat död i sängen. Mår inge bra :( Aja inget fel på min humor iaf ;)


Praliner med A

Vaknade upp kring 11 och då satt jag & pappa och tittade på bilder från hans missoner. Sen vid 12 kom Alexandra och vi bakade :) Blev en liten "brandolycka". Vi står och gör smeten och så säger jag
-Luktar det inte bränt? Fast vi tänkte ju först att mickron var skräp. Men när vi vänder oss om så är spisen på och kamera snöret är uppbränt. Aja, vi löste det proffsligt ;) Pralinerna är just klara och vi har smakat. Godast blev hjärtana tycker jag :D Snart blir det tacos, mums. Efter det måste jag packa för hemresan.
 
 
 
 

Varför

Såg twilight och kan bara säga en sak, sämsta slutet ever. Edward skulle ju dö och Bella skulle bli tillsammns med Jake. VARFÖR? Han kan ju inte bli ihop med barnet. Asså hata.hata.hata. fast annars så var filmen grymt bra.
 
Dagens mat :)
 

Heja modo

For till globen gallerian där ví åt kyckling faitas. Så gott och mättande! Min mage är stor som ett hus. sen mötte vi upp Jon, Teddan och Leo. Hade bra plaster och det var bra stämning :)
 
 

Godmorgon

Vaknade av solen bländade mig. Sjuk soligt här. Bara -16 här :) Har ju levt med -25 hela veckan så det känns ju skönt. Idag far vi ut på en liten shoppingrund och sen ska vi fara och se hockey. Men självklart så avslutar vi med twilight. Älskar dom filmerna :D
 

I'm alive

Flygresan gick väl helt okej. Satt och lyssnade på musik och gjorde en kundundersökning. Så mysig med alla luftgropar i mitten. Drog ett varv på donken efter de. Så mycket strul idag emd allt. Men jag lever och mår bra nu iaf. Sen imorrn blir det shopping, modo och twilight :D underbart. På söndag blir det bak av praliner med Alexandra och hemresa.
 
 

Same shit different name

Åh, är så sjuk trött och har frossa :( Har iaf gjort so-läxan så det är bort gjord ;) Ska gå och ta en alvedon och sen måste jag packa. OMG, jag spara alltid packningen till ista stunden... Aja slänger ihop nåt. Åker ju till sthlm imorrn. Känns så tomt att åka utan min potatis :( ♥ 
 

Sleep like a boss


Small and cute

Har just kommit hem nudå. Fikade, pratade och busade med hundarna. Tre chihuahuor som alla ville sitta i knä :) Jag tror jag är kär ♥
 
 

Du är den vackraste jag mött

Idag var en helt vanlig onsdag. Hk, såg film. Bild, började med plakat. På svenskanskrevjag klart min berättelse och på tyskan va det läxföhör. Min dag helt snabbt. HAHA, min och Linneas sång karriär på vägen hem. Så fint ;) Nä nu ska jag fra med mami och hälsa på Eva-lis :)
 

Cookie monster

Började dagen med att komma försent, duktigt Ebba. Hann på det berömda håret till första lektionen. Dagen har varit som vanligt typ. Jag och Petra har iaf haft så kul, trollolololo... Sen på idrotten så insåg jag&Ida hur grymt duktiga vi var på pingis :) Tror jag börjar bli förkyld oxå, har frossa all the time typ :( Men tur att det är varmare i sthlm juh ;) Far dit på fredag hehe. Ska iaf välja kläder och sen ta en varm dusch. 
 

Godmorgon

Sovit som en gud inatt. Vill inte kliva upp ur varma sängen. Aja känner på mig att idag kommer bli en bra dag :)


Even an angel can end up falling

Dagen har varit bra. Satt elevcafé med Ida = inga lektioner. Asså skattat så mkt idag ;) Var iaf så grymt trött då jag kom hem. Satt som en surkärring vid bordet. Men sen somnade jag, liten powernap såhär på kvällskvisten :) Hade ju oxå världens bästa morgon, försov mig. Så jag kom till skolan med värta ruffset och allt...Man måste älska fjongar i mitt hår!
 

Min humor är långt ifrån okej


Där gryningen tar vid

Dagen var sämst. Vad är meningen med livet lixom? Hade ändå världens mysigaste morgon. Låg och myste i sängen halva dagen, varmt och skönt. Sen klev jag upp, efter det har jag gjort pecis ingenting intressant. Bara tråkat. Här mot kvällen så har jag faktiskt gjort lite smått. Typ duschat och pratat med Andrea en stund. Förstår mig inte på henne, helt plötsligt försvann hon? Aja ska gå och baka cheesecake nu och sen slå henne en ny signal. Eftersom dagen beståt av äta, så för ni bilder på mat ;)
 

Laugh


Happyness

Kvällen har varit bra. Hängt med Petra och sånt. Va med hon ett tag. Sen har jag snackat med Ida, Andrea o lite fler. Hittade just mitt smile halsband!! OMG lyckan där asså. Har saknat det så. På måndag ska jag ha det igen. Sitter jag iaf och snackar med Jesper nu ;)
 

Still water run deep

Idag var en riktig kojdag, -20 ute. Men var ändå ute och fotade lite. Tänkte jag skulle va snäll med bloggen. Fast nä, det ville inte kameran. Alla bilder blev hemska. Men ska väl ge det ett nytt försök imorrn. Kör på mjukisar och ett linne, fett skönt! Ikväll blir det mys med da familja och kanske baka nåt. 
 

Natthumor


Dream big

Kvällen har varit grym. Har dragit ett litet tränings pass och ätit fett. Bra kobination dedär. Men iaf, det finns semlor på ica och då måste man bara! Nämen tagit det lugnt annars och pratat med Andrea. Älska att det är helg, sovasovasova :D Är så sjuk trött. Sen tagga vi nästa vecka, elevcafe och sthlm. Kör lite natthumor senare innan jag går isäng. Nu ska jag då fortsätta prata med mina fula;)
 
 
Arkiv bild

Friday

Idag var det skola då. Gjort lite blandat, skrivit på svenskan och engelskan. Renskrivit på no:n och gått till Qstar med Ida. Sen på so:n så skulle vi se nån film om samerna. Jag och Linnea hade ändå rätt kul på so:n ;)  Ja, dedär var min dag då. Nea far till stugan så det blir inget med henne. Men är troligen med Petra imorrn ;)
 

Lost a part of myself

Har fixat allt för imorrn så nu ligger jag i sängen och ska väl sova snart. Det värsta är att jag har tappat bort både mina silver örhängen och smilet jag bruka ha runt halsen. Asså usch, älskade dem. Ska då leta ihelgen. Aja min kvälls humor är ändå på topp :D


No one have ever become poor by giving

Blev "utköd" från tvrummet så sitter nu och är social med andra. Men iaf, har pratat med Ida ikväll och några fler ;) Har inte valt kläder än elr duscha. Aja ska väl gå och göra det snart. Sen måste jag kliva upp tidigare imorrn för ska möta Petra& Nea 20min tidigare. Fredag imorrn jaaooow :D
 

Torsdag

Idag så var det torsdag, chill ändå. No, So, Matte, Mentorstid osv. HAHA, dagen va så ful ändå. Sen så har jag kommit hem, failat, ätit. You name it. Är lat idag så orkar inte skriva exakt allt i detalj vad jag har gjort. Men ändå. Woho, gick seriöst lös på mentors tiden, va bäst på allt. Vi fick ett sånthär papper att fylla i, enligt de så tränar jag 5-7gng i veckan och är alltid aktiv på idrotten. Fast asså det syns ju inte på mig, men jag är vältränad. Nämen ikväll blir et sncka skype som vanligt, ska sluta smyga mig på osynlig. I'm gonna let you see my true colur, green.
 
 

Ska gå och möta Petra nudå


Mockarutor


Första gången som du ska hålla någon i hand

Dagen va bara helt vanlig. Hk, teori p.g.a myrinvation. Bild, svenska och tyska. Så ska vi få 2 nya tjejer till vår klass. Woho, gjort lite planer för helgen oxå, fett najs ;) Är så har jag oxå skaffat en ny hobby, sova. Jag sover exakt hela tiden. 
 
 

Sleep tight

Trött flicka ska sova. Har fixat allt för imorrn och gjort massa annat. Smurfsmurfsmurfsmurf. Godnatt alla, idag har jag överlevt första dagen på skolan efter lov. Saknar lovet, vill sova meeeer. Man tror alltid att alla har förändrats under lov men sanningen är att alla är precis likadana. Utseende kan skifta men insidan är samma ;) 
 

I just hate everything about you.


Dagen

Har kommit hem och ätit middag nu. Dagen ha varit bra, mkt skratt, iskallt ute, läxooor & massa annat. Ska snart välja kläder och duscha. Kanske ringa Andrea efter det ;) Kommer somna tidigt ikväll, är så sjukt trött.


Time to go bitches

 Döda mig, är såååå trött. Aja ska gå och möta min fina nu ;)
 
 
 

Godnatt

Man måste bara älska min humor.


You are my one and only

Kvällen har varit bra, pratat med mina fula. Ida skrämmer alla barn, HAHA. Nu så prata jag med Andrea, hon och hennes fluffy busch. Humorn ligger iaf på topp. Har inte valt kläder för imorrn men so what. Har oxå pratat med pappa, tagga mosekälla ;) 
 
 
Imorrn får jag träffa mina fina :D

Watch me when I walk away

Idag försökte jag ta mig upp lite tidigare, men det gick ju inte. Klev upp, åt frukost, gick isäng igen. Börjar skolan imorrn. Jag har inte ens vänt tillbaka dygnen. Har iaf gjort lite småsaker idag. Rensat ur garderoben, 3påsar. Då är det ändå mkt kvar. Sen har jag städat upp lite i rummet. Ikväll blir det ta det lugnt, duscha, välja kläder & snacka skype ;) Måste börja ta tag i bloggen mer!
 
Håll ut för dom som orkar vänta.
 
 
 

Carpe diem

Igår kväll så lekte vi ninja och for till Meryam ;) HAAHAHAH dog. Sen på natten så satt vi och läste massa spöksaker. Jag ligger där och läser massa, då vänder jag mig om och då ligger fettot o sover. Aja, imorrse klev vi upp tidigt och for till stallet. Sen for jag hem, somnade om. Annars har jag barat tagit det lugnt, städat lite i rummet och sånt. Nu skypar jag med mina troll ;)
 

On my way

Trött tjej sitter på bussen nu. Blir så att jag far till Ida inatt, najs ;) Dagen har varit både bra och dålig. Hittade typ ingenting att shoppa i början. Sen var det någon som tog våran kicks påse. Annars var dagen bra, mor&dotter tid, åt gott :D 


Tuff tuff

Sitter på tåget nu, yeeaah :) Dejtade kudden lite för länge imorse så jag fick springa till bussen. Höll på att frysa ihjäl, är typ -20. Men då vi kommer fram blir det en sväng på mäkkärin så jag piggnar till :)


Wake up

Är sjuk trött. Hatar att kliva upp tidigt. Aja dagen ska bli så grymt kul ;) 
 

Today is a good day

Vaknade hyffsat tidigt idag, skönt. For sen ner på samälle för skulle följa mamma och handla. Slutade med att vi åt på 3:an ;) Mumms. Vi gick och hitta lite småplock och jag fick lite frisk luft. När vi kom hem så ha jag fotat lite. Ofrade min tumnagel för att byta batterier i fjärrutlösren. Aja, såg förjävlig ut idag men kbry. Imorrn far jag till Umeå och shoppar, tagga de :) 
 
 
Sticketröja<3

Förkyld

Förlåt för att uppdateringen suger men har inte å mkt att blogga om. Är förkyld så jag gör inte så mkt annat än vila och dricker te, ehe. Har ändå bestämt mig att imorrn måste jag skaffa mig ett liv, sjuk elr inte. Sen har det oxå blivit något fel med designen så det måste jag fixa, suck. Kollade iaf kalendern idag, det är bara 5 dagar kvar av lovet :( Vill inte. Men ändå, bara 15dagar kvar till sthlm. Japp, jag räknar dagar. 
 

Ny design <3

Idag har jag njutit av lovet och sovit bort hela dagen ;) HAHA, typical me. Satt just in nya designen på bloggen och jag blev rätt nöjd med den ändå :) Var så urtrött på den gamla. Dagen har bestått av sova, äta, duscha. Inget av det jag egentlligen skulle göra. Eller jo, designen. Men ändå, nya tag imorgon. Vet inte vad som händer ikväll, kanske ringa Petra? Aja vi  får se :) 
 

Citius, altus, fortius

Är på väg att gå isäng snart, tänkte bara blogga lite. Min förkylning känns lite bättre nu så det är skönt. Sen så har jag försökt fixa en ny desgn till bloggen, men den blev inte klar så den kommer upp imorrn ist ;) För som det är nu ser det hemskt ut. Nytt år - ny design :) Har massa planer för imorrn, fixa nagarna, fota, sen designen ofc. Godnatt ♥
 

2013, en målare

Kvällen igår gick lös. Åt god mat med kinapinnar, spelade bingolotto, tände ufon, fotade osv. Hann med rätt mkt ;) For först till Antiha där jag fixade det sista. Sen gick vi över till Nina, fett najs :) Åt iaf middag där som va sjukt god :) Woho, bingolotto efter det:) Jag höll ju på att vinna en million, HAHA. Asså usch vad kittlig jag är, höll på att döööö. Men iaf vid tolvslaget så stod vi ute, drack pomack och såg fyverkerier ;) Nätet var typ överbelastat så kunde inte skicka sms :( Men detta nyår var fett bra :D