ript>

Jul. 31, 2013




Another moment are passing by

Nu ska vi snart dra ut, ska ba fixa lite things innan!

Always and forever♡



Hej igen

Sitter hos Ida i Lycksele nu och chillar. Sen drar vi snart ut på stan.

Igår va vi i gunnarn med Merre&Amanda typ hela dagen sen på kvällen åkte vi buss hit. I gunnarn så gjorde vi inte så mkt, jobbade på fetan osv.




Motorveckan gick lös!

Träffat sjukt fint folk och gjort mycket galna saker. Tack till alla som gjorde min vecka!♥



...




Memories

Asså vad hände igår. Så många dåliga minnen från kvällen. Men på nåt sätt va jag ändå lycklig. Pratade med Amanda&Merre nyss, vill bara skratta åt all skit som hände. Amandas skratt och historia om buskarna var inte lugna. Tröjan hade Merre en förklaring till. Haha så fult, men ändå så sjukt roligt!




Wiho

Har just slutat jobba och fixat mig klar för stan. Kom en rush på slutet med typ 10burgare men annars var det lagomt tempo. Jag&kamel jobbade från 9 idag så jag är rätt slut. Men drar ändå ut på stan ett tag!




#Fml

Hatar mitt liv just nu. Har ingen ström i mobilen och ska upp sjukt tidigt imorrn för att jobba. Fuck my life...

Imorrn efter jobbet så drar jag iaf in till stan. Chillar med brudar om dom lever då. Haha, nämen imorrn går vi lös!

Hatar att plattan inte har några bilder så har inga fina bilder från kvällen jag kan lägga upp.




When everything is wrong you make it right

Sitter på bussen till Lycksele nu. Har med fetväskan och stannar till söndag. Ikväll sover jag hos Meryam&Amanda sen imorrn så kommer papa.

Värmen dödar mig, så sjukt varmt ute!




I wanted the truth but sometimes the truth hurts

Har chillat med brudarna hela dagen, så fina. Nämen har varit lodis och nu sitter jag på bussen mot uman.

Gammal bild men still







A promise means everything but when it's broken sorry means nothing

Kom till Lycksele igår och träffade lite folk på stan innan jag for hem. Hahaha, Jessica satt och mensade på alla som sa nåt. Så gulligt. Idag har jag iaf chillat i villis. Sen så drar jag till Lycksele imorrn elr på onsdag.

Min kamel♥



Sista dagen

 
 
Idag drar vi ut till stranden i Dalarö. Jobba på brännan jag aldrig haft, haha åh. Chillar på stranden och sen drar vi hem och packar det sista innan vi tar flyget till Lycksele.
 
Ser ut som ett troll, men det bjuder jag på!
 
 

Jul. 21, 2013

Drog till gamla stan idag, chillade i solen och shoppade lite onödigt. Är ändå nöjd. Imorrn packar vi ihop och drar tillbaka till Norrland.

Vi gick runt på Nk och kungsträdgården. Grymt fint och mycket folk. På tbanan vare dock hemskt, sjuuukt trångt. Så himla mycket folk som trängdes i en vagn.




Today

Pallade inte att fara till Jon, tar ist bussen in till stan och chillar på nån mysig uteservering.
 
Igår träffade vi en sjukt söt försäljare som sålde hudvårdsprodukter. Synd bara att han sålde paket, för om man hade kunnat köpa hudkrämen försig så hade jag slagit till! Den luktade sjukt gott.
 
Kan inte fatta att jag åker hem imorrn, hem till Storuman. var länge sen jag kallade det hem. Men det blir säkert bra.
 
 
 

Body shop

 
Testade min nya hårolja igår, så himla nöjd! håret blev helt sjukt mjukt och luktar choklad. Jag älskar seriöst deras produkter!
 
Både oljan och misten har jag köpt lite random men har varit så sjukt nöjd med dom.
 
 

Stan

Idag ha vi gjort stan, shoppat grymt bra saker! Har fått ihop ett par byxor, några awesome toppar, underkläder i mängder & lite saker från bodyshop. Åt nyttig middag på skärholmen, milkshake! Så håller på att dö av mätthet nu. Men vi är iaf nöjda med allt vi köpt. Sen ikväll drar vi ut en sväng och fotar.

Imorrn drar vi troligen till Jon och chillar i solen. Sjukt synd att Alexandra är i Grekland just nu:(




Give me 20 dollar's

Igår hade jag emotalk med frugan, så skönt ändå. Haha vi var allmänt gay och var riktigt roliga!

Har åkt bil i evigheter känns det som. Men är iaf bara 4 timmar kvar. Har lyssnat på wilmamusik hela vägen, så jävla bra. Håller på att driva alla till vansinne, sjunger med i alla låtar och sjunger dessutom vackert. Har inte kunnat sova nåt. Vi började se en film men sen just då dom förhörde han vi trodde va mördaren så dog datorn. Men snaaart är vi framme och ska äta på kebaben, aka LKK.




Happy

Kan seriöst inte bli lyckligare, ingenting kan få mig sluta le nu. Wilma följer med mig till sthlm imorrn. Så himla rolig. Vet inte när jag kommer hem, funderar på att åka söndag elr måndag. Vi kommer gå lös!
 
Bild från då vi va ute i nån random asfin park i höstas
 
 
 
 
 

Don't tell me your bullshit, I don't want to hear it




Jul. 16, 2013

Har varit hos wilma hela dagen idag. Gjort lite allt möjligt, men framförallt kollat på då dom ha fixat folkracebilen. Min kamel är en racerbrud, hihi.

Åker till Stockholm på torsdag och troligen följer wilma med! Vi kom och dö så roligt.

Sakna!






Jul. 15, 2013

For till stan idag och chillade med mina mongos. Vi var fett c00la hela dagen, stammisar på frasses osv. Tur ni är lika störda som jag!




Jul. 15, 2013

Igår spv jag bort typ hela dagen. Var ju sjukt trött sedan natten.

Idag ska jag iaf fara till stan och träffa mina mongos. Frugan&jag ska visa hur man blir fet, så middag på frasses idag! Haha de kommer bli grymt.




04.48

Natten har varit helt fin. Har skrattat som få, och gjort fina minnen. Orkar inte skratta mer, magruter nästa typ! Haha, nämen vi körde fjälls style och spela babbe&med andra ord. Sen ha vi bastat i nån timme. Love life!




Trust no man and fear no bitch






Jul. 13, 2013

Igår va det mycket som hände, för de mesta bra saker. Va ett tag me Jessica och dom innan Amanda kom. Sen så basta vi och badade till typ fyra. Trött som bara den så har just vaknat. Snart börjar folk komma så borde kanske gå och fixa mig. Grillfest ikveeeell, kommer dö då vi ska åka vattenskidor!




It's like wishing for rain as you stand in the desert

Har varit en sväng nere i stan idag, annars så har jag bara chillat. Är så sjukt trött, fml. Måste iaf vila ut mig för imorrn då Wilma&Amanda kommer. TaggaTaggaTagga! 
 
Har som inte så mycket annat att skriva om. Haha roligaste idag måste va att jag hittade min hårddisk. HAHAAH, så sjukt roliga bilder.
 
Så fina bilder jag tog förra sommaren, nu har jag typ inte tagit en enda. Måste seriöst ta bilder med kameran i helgen! För finns det nåt bättre än att 1år senare titta tillbaka?
 
 
 

Joloh

Har just kommit hem från umg. Jessica ägde min facbook, så förlåt alla som fick fula meddelande. Haha, orkar inte! Sen så har vi vart med Pontus & hans bitches. Gjorde lite allt möjligt idag tyyp. Sen då jag typ skulle fara så kom Lina&Joanna från stan. Fick sen springa till min skjuts.

Imorrn ska jag ha storstädning i lillstugan. Är skit äckligt där inne.

Skulle bli finare bilder om Pontus kunde stå still. Men iaf, bilden föreställer Pontus jagar Jessica med ett skohorn.







You are my person, and will always be my person

 
 
 
 
 

Smile

Sitter i kattis nu och pratar med Jessica. Vi jobbar på att mobba varann, har fått se fina bilder från då jag var liten. Fina apor jaaoow!
 
 

Jag svär på mitt liv och allt jag har, du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Sittter på bussen från Lycksele nu. Blev väckt tidigt som fan så är helt slut. Ikväll ska jag bara chilla, inget inplanerat. Imorrn ska jag fixa med lite saker och sen åka tillbaka till kattis. Kort sväng men still.

If barbie is so popular, why do you then have to buy her friends?

Uppdatering här på bloggen är inge vidare, men har faktiskt ett liiiiv. Haha, dålig humor på natten. Nämen tyvärr så får ni nöja er med 1inlägg/ dag. Internet på mobilen är fuckat och sen så är det så mycket annat på dagarna. 
 
Belive it or not, idag tappade jag min mobil i sjön då jag skulle putta ut båten. Fick panik och trodde jag skulle dö, men vi torkade batteriet och simkortet och allt höll! Så sjukt skönt, min tel pallade trycket jjaow.
 
 
 

The Achmed beat

Har varit hos Jessica idag, vi lekte hemlösa i båten. Nämen först så fick jag och ringa Jessica eftersom hon sooov. Sen så drog vi ut med båten och hämtade upp Lina&Linnea. Vi höll på och dö lite lätt för det börja komma in vatten då vi var mitt ute på älven. Haha, paniiiik. Hade iaf kul som f*n med fina apor! 
 
Åker till Storuman imorrn och är där tills tisdag. Ska bara ta det lugnt och fixa med lite grejer. Sen i veckan få vi se, kanske är med Jessica nå mer. På fredag ska iaf Wilma, Amanda & alla komma upp hit. Vi ska fucka ur!
 
-Things never turn out to be as you expected, but that does'nt mean it's something bad.
 
 

Dagen

Vaknade imorse av att Anitha hängde gardiner ovanför sängen. Sjukt trött men lyckades ändå på nåt sätt ta mig upp. Fixade mig snabbt och hämtade jag upp Wilma.

Vi började jobba halv tre och mötte då upp Ottilia för att göra rent toaletterna. Wilma fotade mig då jag satt där med skurhandskarna & allt. Sen så råkade jag tappa nyckelknippan i städvagnens sopsäck. Wilma fick då den stora äran att plocka upp den.

När vi hade dukat allt så började vi servera mat. Sjunt stressigt och man fick springa fram och tillbaka. Men jag gillar ju rusher så det var bara kul.

Avslutade med att diska bestick&grytor och sen äta de som var kvar av maten. Helt lyckat!

När jag kom hem så tog jag mig ett dopp i sjön, ganska kallt men de funkade. Ska ta hand om mig själv ikväll och bara ta det lugnt.

Sjukt bra film jag såg igår, Friends with benefits!




Laughing at nothing

Sitter i kattis pch chillar nudå, är helt slut efter kvällen. Vi åt först massa mat och sen bestämde vi oss för att dra ut em sväng med båten. Att köra är 2mainstreem så vi rodde. De gick stora vågor så vi rodde som fan. Den som inte rodde fick tömma allt vatten som spolades in. Herre var tugmt de va, sen blåste kepsen i sjön... Wilma fiskade upp den med ena spöet. Sen satt den, vi fick nästan inte lös den!

Fick innan slutet, 3fiskar. Men de var tungt. Kommer sova som en gud inatt.

Sen imorgon är det upp och jobba, tagga.tagga.tagga!




Duckface

Sitter i Wilmas säng nu. Vi har sovit typ hela dagen. Igår så somnade vi framför nån sjuk film, haha. Annars ha vi drogat DK. Så jävla värdelöst. Iaf, snart drar vi till kattis och ska spendera kvällen där. Imorrn ska vi jobba bitchees!

Vet inte hur jag fick till dehär facet meeen still.



Jobbar på fetan

Jag och Wilma kör lite myskväll, så chillar framför skräkisar. Vi kommer säkert bli döva och hesa mem de är de värt!




Jul. 04, 2013

Har varit mycket som hänt de senaste dagarna. Men idag så känns allt så jävla bra! Så tar bussen för att hänga med min kamel. Sover där osv, vi kommer ha de sjukt bra!

På lördag blir det att jobba, börjar halv tre så de är skönt. Är för lat för att kliva upp tidigt. Kommer väl jobba till 01 tror jag. Sen på söndag sla jag troligen träffa Jessica. Har inte träffat henne på evigheter.

Har målat hela dagen så är rätt så trött i armarna och lite röd här & var. Snyggt blev det iaf.





Jul. 02, 2013

Idag drog jag till Umeå med Wilma. Vi shoppade där i några timmar innan vi drog hem. 2nya tröjpr och lite krimskrams var allt jag hittade.

Imorrn får vi se vad som händer, ingen aning faktiskt.





Älskar er!

Är hemma i kattis efter några dagar hos Ida. Umgåtts med underbara människor och vi har skrattat mycket.





Mordförsök #2 - Krama mig till döds




I can't hate you if you're not here




Jul. 01, 2013

Nu chillar vi i storuman innan vi ska dra tillbaka till Gunnarn. Bästa brudarna jaaow! Vi ska fara ut på och bada då vi har kommit tillbaka. Bloggningen suuuger, men gör så mycket så hinner inte blogga så mycket. Men sjuukt kul iaf!

Imorrn kommer pappa och hämtar mig för att dra till Luleå. Vet inte vad vi ska göra där men still.

Ha en bra dagg babes, för de ska jag ha!