ript>

Sommaren 2014

Denna sommar har varit jättebra. Precis som sommaren ska va. I år så var sommaren mycket lugnare än förra, vilket var och är positivt. Har mest chillat i uman och folket här. Haha typ bott på balkongen med Amanda. Sen så får vi ju inte glömma att jag spenderade 3veckor i Malta med underbara människor. Gud så mycket jag grät då vi skulle säga hejdå. 

Att skolan börjar imorrn känns verkligen som slutet av en era. Jag känner mig faktiskt redo för en nya tider och en vardag. Men kan inte förneka att jag kommer sakna sommaren riktigt mycket. Det har iaf varit ett underbart lov för min del och jag har umgåtts med härliga personer, haft lite drama men också skrattat himla mycket. 

Kärlek till denna sommar! Blev lite random bilder, hehe. Hallå i stugan

Vad gör jag vaken nu? Jo, jag vänder tillbaka dygnet. Endaste en och en halv vecka kvar tills skolan börjar. Sitter iaf och tittar på då Amanda och Pepsi sover, så söta. Vill dock inget hellre än att göra dom sällskap. Är fruktansvärt trött... 

Idag ska jag väl försöka hålla mig vaken så långe som det går. Sen sovasovasova.

Har inte haft så jätte mycket att göra eftersom Amanda&kissen båda susade då jag klev upp vid 5. Iaf, har pimpat min phone lite. Snarare apparna kanske, men ändå. Tycker det blev så fruktansvärt sött!
2dagar

NellieG stannar en till natt, tummen upp på det. Ikväll så körs vi en chillkväll med Nellie, Amanda&Elin. Deppmusik och tända ljus är livet. Just nu så ligger jag iaf och myser med min bae. Ska snart gå ut och va social med balkonghänget. Men hallå, vem kan dissa sin bae?


Tonight

Ikväll så är jag barnvakt åt Elias, så det blir lite klirr i kassan. Idag så har jag ätit på frasses, fått mitt paket från lyko och städat kattlådan. 

Kissemissen är verkligen världens sötaste. Hon är social och nästan helt orädd. Redan första natten hittade hon till min säng och har sovit där sedan dess. Tyvärr så är lillkissen dålig i magen och har troligtvis ont(hon mjauar hela tiden). Tur hon fick träffa veterinären idag, haha. Tror hon ätit något annat än sin mat...


Sen så hade jag beställt hem nytt schampo, balsam och hårgrejer från lyko. Med i paket kom det 5stycken ansiktsmasker. Imorgon ska jag troligtvis ut på en äkta Stockholms grej, haha. Nämen blir nog en fika imorrn och sedan så kommer NellieG hit. #Sleepover
Låter bilden tala
Nothing, I just stood for nothing so I fell everything you said
Imorgon

Imorrn så åker jag till Stockholm för återträff med min girls från Malta. Ska bli så fruktansvärt kul. 

Har börjat packa och det känns som att jag typ tar med mig hela min garderob, haha. Nämen det är ju sån stor skillnad på vädret hemma och Sthlm så det är svårt att veta riktigt vad man ska ha med sig. Men lär väl bli bra ändå. 

Kommer dock vara fett konstigt att vara utan Amanda. Hon har ju i princip bott hos mig ändå sedan jag kom hem. Så det här blir första dagarna utan henne på typ 3veckor. 

Bjuder på lite humor👍