ript>

Igår - det blev jul ändå

Blev faktiskt riktigt trevligt igår, blev nöjd med julklapparna och allt. Har dock inte fått alla mina klappar än men är iaf nöjd med det jag fått hittills. Fått örhängen, pengar, kläder, skor och lite annat. 
 
Är typ 20 minus och så är det lite småkallt i huset. Har sprungit runt i mina myssockar hela veckan, hihi.
 
Igår så råkade vi dock glömma maten i ungen, så blev ingen julmat. Dock så tycker jag inte om julmat så jag klagade inte. Blev kötbullar, sås och potatis istället.
 
Nämen nu ska jag njuta av mina två sista dagar Finland.
 
 

God jul!

Nu sitter vi i köket och ser kalle anka samtidigt som jag av njuter lite kvarg. Idag är det julafton och det känns helt overkligt. Imorse vaknade jag iaf kring 10 och då hade vi julfrukost och jag öppnade min första klapp som innehöll pengar. 
 
Sen idag så har vi varit till graven i kvevlax och sen besökt kyrkan.
Ikväll så kommer Tom&Eva, känns dock väldigt tomt iår. Vi brukar alltid ha slagit på stort och det brukar vara fullt i Kuni. Men iår så är vi långt ifrån så många som vi brukar, fast Andrea och dom kommer ju om nån dag. 
 
Tur att det är jul och inte påsk, blandade ihop årstiderna och har våndats hela dagen för att måsta äta memma. Lättnaden som uppstår då jag inser att det är på påsken istället. Haha
 
#detblirjuländå
 
 
 
 
 

Dagen innan julafton

Igår så var jag i Kvevlax och va med Jesse, sen på dagen så va jag i stan med mamma. Vi va där hela dagen med det enda vi fick med oss hem var donitsar från arnolds och en strawberry delight. 
 
Idag så gör jag inte så mycket, är ganska slö. Mommo for iaf till Jakobstad och jag skulle egentligen följa men var väldigt trött imorse så orkade inte. Mamma for in till stan men samma där, jag va så trött så jag orkade inte följa. Så sitter hemma vid datorn och bara chillar.
 
Sen så har jag tänkt gå ut med kissen en sväng, fa till prisma och köpa min sista julklapp och ikväll så ska jag  till Kvevlax. Har dock inte slagit in nån av mina klappar så måste göra det också. 
 
Haha, fett mysigt att katten ligger bakom datorn
 
 

Finland

Är framme i Finland och tar det ganska lugnt. Pepsi har tagit det ganska bra, dock lite tjaffs med de andra katterna. Men hon är mycket lugnare än vad jag förväntade mig. Dock var hon ganska stressad inatt då vi kom fram. Idag så blev jag väckt av en intrig mellan Huma och Pepsi, kändes lite sådär. Annars så har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något ansträngande.
 
Imorrn ska jag in till stan och senare på kvällen ska jag troligtvis träffa Jesse. Blir nog bra. 
 
Har glömt lite av mitt smink hemma, mina myssockar och lite sånt där smått. Egentligen gjorde det inte så mycket men jag blev väldigt besviken. Men fick med mig kameran vilket var en triumf.
 
Har en bild från julavslutningen, då jag i samma veva fick betyg som jag inte var helt nöjd med. Har också en bild på Sot som för tillfället väntar ungar som troligtvis kommer den här veckan.
 
 
 
 

Julavslut

Idag är det slutet på höstterminen, känns helt ok faktiskt. Alltså det jag är mest taggad är att få betygen och se hur det gått. Hoppas innerligt att jag blir nöjd, annars kommer det att bli en stressig vårtermin. Blir säkert bra. Efter så ska jag och Amanda fara och äta med mamma, sen fira Nellie och bara njuta av att det är lov.
 
 

Hello

Nu var det ett tag sedan, går lite halv segt med bloggen men ändå. Har iaf tagit fram kameran och laddat den, kom ju på att jag inte har några bilder på kissen. Fick panik och laddade kameran och knäppte några bilder. 
 
Imorrn ska jag ha julavslutning, fira Nellie och packa d tsista. Sen på lördag så åker jag, mamma och kissen till Finland. Är så taggad på att få ta med Pepsi, min lilla bebis. Har iaf handlat feromoner till henne så att hon är lugn. Då jag lix var på djuraffären så passade jag på att köpa ett halsband i samet med kristaller på. Hihi.
 
Hon var så himla söt då hon fick spruta, kissemissen. Blev ett inlägg som typ bara handlade om katten men aja.