ript>

Svartvita bilder

Hej
Sitter i soffan och myser, spelat tvspel hela kvällen, ÄLSKA :D På flyget satt vi och lekte med kameran så grymt kul. Iaf imorrn blire lunch hos Alexandra och shoppa på stan:)
 
 
Alla bilder tagna av MIG.
 
 
Kramizzz

Stockholm

Hej
Nu sitter vi i bilen me papi. Flygresan & allt gick bra:) Nu blire ta sig hem utan att fastna i ngn bilkö;)

Kramizzz

We all knew it would end up this way

Hej
Sitter här med fetaste väskan nurå;) Aja, folk kommer ju tro jag ska flytta till sthlm, men ska ju bara shoppa grymt mkt:) Åker iaf till Wilma om en timme typ, sen blire vara där tills flyget går. Ser fram emot våran trevliga kväll på Arlanda och att flyget inte tjorvar ngt! Nä nu ska jag börja fixa mig klar.
 
 
 
 
Kramizzz

Dag 14 - Min familj

Jaha, min familj består av: Mamma, Pappa+ låsats bror.
Min föräldrar separera då jag va liten och har bott hos mamma hela tiden. Dock varit hos pappa på helger/ lov. Men iaf, bor med mamma i Storuman + låtsats bror varannan vecka. Pappa bor i Stockholm och jag träffar honom rätt ofta ändå ;)
 
 
Sned bild men so what
 
 
Kramizzz

Dag 13 - Min vecka

Min vecka har varit helt stört bra! :)
 
Måndag: For iväg
Tisdag: Va borta
Onsdag: Kom hem på kvällen
Torsdag: For till skolan och täffade min älsklingar+ gick lös på träslöjden med Ida ;)
Fredag: Hade svenska förhör och fick 10/10. Va på gymmet med Ida istället för vanlig idrott, fick sluta tidigare från no:n för att jag och Ida va så himmla bäst + följde henne hem efter skolan :D
Lördag: Mycket action denna dag, va med bästa och var allmänt awesome. Men jag blev väl lite jobbig på kvällen elr vad säger ni, Ida och William? ;)
Söndag: Va me Ida, va gjorde vi? LODIS STYLE!!! ;)
 
Min vecka helt snabbt, så nu vet ni vad jag har gjort ;)
 
 
Random ego pic
 
Kramizzz
 

Allsång här då

Hej
Under alla de dagar jag va hos Ida så hade vi våran låt vi nötte. Första låten vi nötte sönder va Gå mot rött. Men dessa dagar hade vi en ny låt, dock gillade jag inte den. Men hade inget val för Ida älskade den...Så nu kan jag hela låten utantill ;) Sitter vi i skype och sjunger One Direction´s Up all night...Men den börja oxå bli sönder nött, tur Ida har hittat en ny låt med Miley Cyrus:) Vi har ju en fin sångkarriär 
 
 
Kramizz

COME ÄND GÄT MEEE

Hej
Älska min och Idas humor, come and get me, come and get me. Sitter iaf nu och lyssna på Justin Bieber, han är fett bra ändå. Har oxå skrivit lite med Wolmiz, är vi taggade elr?! :D Hahha nä men vet inte riktigt vad jag ska skriva här i bloggen, ni kan ju komentera förslag? :)
 
 
Varför publicerar jag ens denna bild?
 
 
Kramizzz

Ibland är du bara för mkt

Hej
Nu har vi det så trevligt jag och Ida, har blivit retardedstämlad + att jag är svag? Aja mysigt iaf. Nämen idag har jag iaf varit med bästa:) Jätte skönt att få prata ut och bli stöttad:) De är så fina vänner, vad skulle jag göra utan dom? Nä nu måste jag seriöst ta tag i packningen så jag får med mig allt;)
 
 
Hahah varför denna bild...
 
 
Kramizzz

Why? What did I do wrong?

Hej
Jaha, nu kan vi konstatera att de kommer bli ont om tid. Skulle ju packa men blev inget av det. Har istället planerat att va med Petra & Nea att va me dom .Behövs! Ska bli så skönt att lossa på hjärtat och få prata ;) Haha blir väl att pack ikväll/inatt instead. Ska gå och fixa mig nu.
 
Ja, finaste vännerna ofc! Synd att Petra gömmer sig bara :(
 
Kramizzz

Imorrn

Hej
Nu ska jag snart börja packa, de bli ju stockholm imorrn:) Är grymt taggad på att hänga runt där. Det gör ju saken oxå 1000 gånger bättre att jag ska dit med världens finaste och snällaste. Fett najs, far till Wilma imorrn på dagen och sen tar vi flyget på kvällen. Har inte träffa hon på as länge så det ska bli grymt kul :D Skönt oxå att komma bort från snökaoset som är här. Aja, ska packa nu.
 
 
Igår elr?
 
 
 
Kramizzz
 

I wanna be forever young

Hej 
Har just kommit hem från Ida. Har ju varit där ett tag nu;) Kan väl ta lite snabbt vad vi gjort:
Fredag: Vi kom hem från skolan och typ somna i soffan framför en fin film?
Lördag: Herregud vilken dag! Klev upp tidigt för att fixa hö. Vi red på hästarna typ as mkt och sen på kvällen så SPÅRADE DET. Men iaf vi skypade med William och gjorde lite galna saker ;)
Söndag: Väckte Ida 8(?) typ och då a hon sur på mig för gårdagen, men det gick ju bra gjorde frukost till henne och allt blev bra;) Sen städa vi innan hennes mamma skulle komma hem.+ Att vi tolkade efter Pärlan, Argos fick bara va i hagen för Ida&han hade failat lite i skogen dagen innan. 
Måndag: Haha vakna typ 8 igen men va så snäll att jag vänta t 9 innan jag väckte Ida. Sket i frukost och taggade lunch ist. Vi gick till konsum o köpte ägg+ nutella. Gjorde ugnspannkaka till lunch, mUms! Sen skulle vi starta en film, men failade så vi såg på datan ist. Sen var vi allmänt lodis. For på kvällen t hästarna och mockade skit plus sa gonatt och hejdå för min del. Sen Ida, då vare väl kul men: Men tänk på bussen! eller vad säger du? Haha nä men stod där i buskarna ett tag;)
 
Nu ha man ju lärt sig lite fina saker, Ida ä grymt trevlig på morgonen. Säger man godmorgon så får man som svar: Fuck you! ;)
 
Haha iaf, fett najs och grymt roligt! Sakna du snuttan, många fina minnen elr vad man ska säga ;) <3
 
 
 
 
Jah, detta var en del bilder, finns ju vissa som inte borde visas. 
 
Kramizzz
 

Allting kan bli bra

Hej
Sitter i soffan me Ida, måndags-mys uknow. Men var är våra byxor? Haha nä men det ä grymt varmt här. Aja vi skullle se film men vi ä lite retarded så vi kan inte starta filmen...Haha idag så gjorde vi iaf ugnspannkaka till lunch, mums! :) Åker ju hem ikväll så de bli lite tråkigt att lämna min syster. Men men, om ett tag så far vi typ t hästarna. Få se om vi rider elr hur vi gör. Beror på hur de mår. Fett najs vi ha haft de. När jag kommer hem så ska jag skriva mer om vad vi gjort o då kan ni få lite bilder oxå :)
 
 
Gammal bild på tuffingarna!
 
 
Kramizzz

Dag 12 - Vad som finns i min väska

Idag så är jag juh hos Ida så i min väska finns det mkt! Kläder,smink,sovgrejer typ :P
 
Kramizzz

Morgon

Hej
Nu ha jag just vaknat men Ida sover förfarande. Igår så skrittade vi hästarna och gjorde lite trix. Det va snöstorm där ett tag så då börja vi frysa o såg typ inget. Men som tur blev vädret bättre senare. När vi kom hem så såg vi lite tv med hemmagjord pizza, chips och äppleljucie. Vi somnade skavfötter i soffan. Så mysigt att jag ramla ner o ha sovit på golvet...
Idag så ska vi typ fixa hö åt hästarna och typ va me dom;) Ha en bra dag!

Kramizzz

På väg

Hej
Sitter på bussen med Ida nu. Har ju skämt ut mig för hela skolan, gick runt med min kudde,väska o påse. Haha alla typ titta på mig konstigt men aja;) Hahha thats life! Men nurå, ä på väg t Gunnarn o de ä typ as drygt att åka buss. Sen så blir väl byta t lodis kläder o dra t hästarna :)


Kramizzz

Dag 11 - Mina syskon

Hej
Som de flesta vet så har jag ett syskon, elr hav syskon ( vi har olika pappor). Men iaf han heter Elias och är 4år. Han bor hos oss varannan vecka. Det är mitt enda syskon så sen finns det väl inte så mkt mer att säga?
 
 
Kramizzz

Fett chill

Hej
Nu sitt jag o Ida på gymmet . Resten av klassen ha basket men vi fick gå hit istället. Ja, vi träna ju så seriöst...NOT. Haha men gjort svenska förhöret nu på morgonen o jag fick 10/10 så de va bra :)
Ha en bra dag!



Kramizzz

Fy vad jag saknat denna kvinna!

Hej
Ha just kommit hem från en bra kväll me Ida. Asså fyy så mkt jag saknat henne, våran humor ikväll va bara så hemsk ;)


mitt lilla troll<3

Kramizzz




Hihihi

 

Dag 10 - Vad har jag på mig

Jaha, skulle ju leka cool nu o ta outfit bilder....HAHAHAH tänker inte komentera bilderna... Men iaf ska fara o träffa Ida och dehär ä vad jag har på mig :) ↓
 
 
Hoodie: gina tricot Byxor: HM tror jag 
 
 
Kramizzz
 

Skolaan

Hej
Va på skolan idag då, både bra o dåligt;) Haha, nää men ska plugga lite svenska inför förhöret imorrn...Asså kommer juh döö, kan INGET. Aja, bara att göra mitt bästa så få vi se hure går. Men ikväll så blire va me Ida, en stund iaf ;) Imorrn så åker ja till Gunnarn och ska va me Ida heeela helgen, FETT NAJS :D Så få se om jag kommer blogga ngt ihelgen men tror inte jag hinner...
 
Kramizzz

Alien

Hej
Nu är dagen äntligen kommen, ska fara heeeeem. Ikväll blire va me Idaaa, fett najs:) Vi ha grymt mkt att prata om. Sen imorrn blire skolan. Usch, ä typ efter i allt känns det som. Om ngn i min so-grupp läser detta så:
- Ha vi börjat filma? Ä manus klart? Isf, hur blev det?
Hahaha, näääe men är lite efter man väl. Det ska bli så AWESOME att gå lös me Ida på skolan imorrn:D Sen vad som händer ihelgen? Nja, inget bestämt men bli väl hitta på ngt, kanske va me gullunge elr liknande:)
 
Parfymen jag fick igår
 
Kramizzz

Dag 09 - Min tro

Jaha, denna var lite svår. Jag har ingen direkt tro sådär, ingen religion som jag typ " följer ". Tror väl mer på att man ska behandla andra som man själv vill bli bemött och att göra det bästa av de man har. Haha, kan säga såhär då :
- Fuck it, shit happens! 
Tycker de ä ett rätt bra utryck, bara ta saker för vad de är och tro på sig själv. För i slutändan har du bara dig själv.
Aja, vet inte hur detta blev men men ;)
 
 
 
Kramizzz

Loveu

Heej
Har pratat me gullunge nu, alltså helt otroligt hur roligt man kan ha på 11minuter genom bara telefonen :D Hahahah älska vårann humor asså! 
 
 
 
Hahahaha känner mig snäll ;)
 
 
Kramizzz
 

Wonderful

Hej
Imorrn är sista dagen! Fett naaajs, på torsdag blire träffa finaste klassen, 7B :) Haha vill jag ens veta allt som hänt? Nä men ska väl ta o ringa gullunge snart så jag få veta lite iaf . Ha inte prata me hon på flera dagar :( Nu ska jag ta o ringa Petra, bloggar sen om jag inte dör av en skrattattack :D
Random bild
 
Kramizzz

Mongo, sakna du!

Som rubriken lyder, sakna du oxå Ida <3 Är fett taggad för skola på torsdag. Åker hem imorrn o de ska bli skönt ;) Vi är snarrt klara här för idag, bara typ två grejer kvar sen far jag o mamma på subway :D
 
 
Kramizzz

13 år

Hej
Vaknade upp imorse som en tettonåring, morgnon trött som vanligt ;) Men iaf, Ida ringde o då va de massa som sa grattis. Haha men kul o fylla år, ikväll blir det min önskemat. Subway  ofc :D Tänk att det gått 13 år av mitt liv. Har hunnit med ganska mkt ändå och mött mkt fina människor. Jah, lite bilder på mig genom åren↓
 
 
HAHAHAHAHAHHA sååå gamla foton...Men alla min upplevelser genom livet ha skapat den jag är idag.
 
 
 
Kramizzz

Imorrn fyller jag år

Hej
Ha suttit o pratat med Ida nu ett tag:) Fett najs, skrivit med hon hela dagen o nu pratat. Första dagen här check! Längta t torsdag, vill hem. Jaha, imorrn så fyller jag år. Känner mig stum typ, as kul att fylla år men ändå typ avslappnad. Då jag va liten så satt jag typ o vänta flera månader innan bah: åååh jag fyller år om 90 dagar wiho!
Hahah men typ. Men nu, kvällen innnan så är jag bah. okej,jaha,mm. Aja ska slappa ikväll bara, ä ganska trött ;)
 
 
 
Kramizzz

Dag 08 - Åtta saker om mig

ett. älskar vinter
två. har klaustoro fobi
tre. kan inte va utan mobilen
fyra. skilda föräldar
fem. optimist - alltid gald
sex. tuggar alltid tuggumi
sju. duschar varje dag, ibland flera gng per dag
åtta. har asm humor
Kramizzz

Framme

Hej
Då va jag framme här då...Haha ha hunnit prata lite me Ida oxå :D Nämen ska väl göra lite engelska nurå så den ä gjort. Längta redan hem till mina homies<3 Hoppas att alla ni få en fin dag!
Hahaah webcam power
 
Kramizzz

Gonatt


Kommer sakna er

Hej
Har varit duktig och städat rummet så nu ska jag packa;) Åker bort imorrn men kommer ju hem på torsdag. Gullungen ha ju varit as snäll o tagit hem läxa + att hon har mitt antecknings block i sitt skåp? Jag va bah okej då hon sare. Sen komme jag på att so-gruppen behöver det eftersom att jag har skrivit allt i mitt block ;) HAHAHA jag va lite trögfattad... Men iaf längtar ändå till torsdag då jag kommer hem o få träffa mina fina vänner igen:)
 
Ni vet att jag har noga valt ut de finaste bilderna på er <33
 
Kramizzz
 

Amazing

Hej
Har kommit hem efter en bastu dag med Petra:) Har fortfande inte kommit på ngt fint smeknamn åt henne, men arbetar på det, grodanboll tyckte jag va fint. Men inte hon...HAHAHAH. Jag gömde mig i bastun och satt där med en tom chips påse, skrek till henne:
- I HAVE SUUUPER POWEEERS!!!
Hahah fattar inte vad som är fel på mig :) Hahaha mkt skratt iaf :D
 
 
Kamerajävel svek mig......batteriet dog efter två bilder......den sitter på laddning......HATAR DÅ DEN DÖR.....
 
 
Kramizzz

IDMF-as kul

Hej
Ska snart fara o va me Petra <3333 Ska bli awesome, TÄNKER TA MED KAMERAN OCH DET FINNS INGET SOM KAN STOPPA MIG! Hahaha, nä men det är fint ute, snö,snö,snö mera snö. Så ska väl fota lite dååe;) Nä hade inte så mkt att säga, 
 
Kamizzz

Dag 07 - Min bästa vän

Svårt att säga vem som är min bästa vän för de ä båda mina bästa men på olika sätt!
 
Ida Byström
 
Bra humor, skrattar mkt. Du ä ibland elak men ändå;) Vi har haft så mkt kul då vi lekt lodisar i Gunnarn,ridit häst, o då vi gått lös på skolan. Ä me du typ varje dag. Vet inte vad jag mer ska säga om dig, du ä min syster,min lodis, min bästa vän. Älska du snuttan <3
___________________________________________________________
 
Petra Wiklund
 
Dig har jag kännt ända sen vi började skolan. De första åren så bråkade vi massor men denna sommar så blev vi totalt bästa vänner! Va med varann varje dag och gjorde massa knas. Även om vi inte ä me varann så mkt längre så vill jag ändå kalla dig bästa vän. All skit vi gått igenom och allt vi vet om varann. Fy för alla gngr vi flummat o gjort konstiga saker :D Du finns alltid om jag behöver prata. Min tvilling,min flumis, min bästa vän. Älska du <3
 
 
Kramizzz

Gonatt bloggen

Hej
Då la jag mig i sängen på kudden som luktar Ida o tänkte sova. Kan ni ge er den på att jag blev pigg. Men ska väl starta ngn film o vila framför;) Ville bara säga gonat till er läsare.
Säger bara en sak: mitt bildarkiv asså...
 
Kramizzz

Hehe

Hej
Ikväll är jag ganska trött o har tänkt sova tidigt ;) Sitter o lyssnar på musik o skriver me folk. Imorrn blir det va med bästa, älska våra fina samtal, omöjligt att va seriösa :D Tror vi ska basta elr va vi nu gör;) Borde ha me kameran eftersom att jag har typ inga bilder på dig vilket är konstigt. Haha borde ha haft med kameran dendär sommarkvällen vi gick lös, elr hur Petra? 
 
Kramizzz
 
 

Time to akta sig

Hej
Fett att jag ha flyttat skrivbordet till fönstret, ser nu allt som händer utanför( haha skojja, ja ä typ blind) ;)Haha nää men sitter framför datan o chillar bah, måste tvätta håret...Sågspån on my head! Haha men skiver med Petra nu och kommer typ somna as tidigt ikväll. En trött Ebba skriver ;)
Man måste bara älska mitt bildarkiv <333
 
Kramizzz

Dag 06 - Min dag

Hej
Idag har jag vaknatt upp kl.04 hos hästarna, då frös jag o Ida as mkt så vi for hem. Där kröp vi isäng skavfötter o somnade;) Vaknade sen igen typ 9 och då försökte jag väcka Ida...Aja vi klev upp vid 11 iaf :) Då åt vi frukost, billys pannpizza ofc. Sen for vi till hennes pappa då fick vi veta att vi sku t storuman så vi for tbax o bytte om. Då vi åkte bil så satt Ida o berättade om hur elaka vi va. Haha hemskt så onda vi ä;) Nu ä jag hemma o ska städa rummet o sen bara slappa typ. Sakna du redan snuttan! 
 
Dedär ä väl i princip min dag ;)
 
 
Kramizzz

Dag 05 - En vän långt bort

I Lycksele bor min fina vän Wilma Jonsson. Vi har alltid så kul och har samma humor. Då jag är med henne så brukar vi skratta tills jag gåter:) Har kännt henne hela mitt liv och vi har många fina minnen tillsammans:)<3
Sakna du<3
 
Kramizzz

Dag 04 - Staden/byn jag bor i

Jag bor i ett litet samhälle som heter Storuman. Trivs ganska bra här men lite för litet för mig. Finns inte så mkt att göra här, men på vintern kan man ju foto och åka slalom. Vintern är det bästa med Storuman :)
 
 
Kramizzz

Onsdag

Hej
Idag har varit helt kaos, hk: läraren va sjuk så vi hade Ismo. Jag o Ida körde vårat eget race då lite, hittade på en ny grupp me jag,hon och Jocke,Linus HAHAH :) Våran grupp läste inte ens recepte på typ korvstroganåff elr vad de va vi sku laga...Blev ju något iaf, som gick o äta men om de va gott? nja.....Hade hål i 3 timmar idag, sååå drygt. Sen besök från drogfri duo. Det va oxå möte med skyddsombudet;) Kul iaf. När det va slut så gick jag t tyskan, på 10min gjorde jag läxförhöret. Gick sen hem medans snön ramlade från himmlen:)
 
 
Kramizzz

Dag 03 - 5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om

5 saker jag tycker om

-mitt hår
-mina ögonbryn
-min humor
-mina naglar
-min personlighet
 
5 saker jag inte tycker om

-mina ben
-mina ögon
-alltid trött
-besluts ångest
-mitt leende
 
 
Kramizzz

Jag är morgontrött....


Kanelbull-pojken

Detta är till kanelbullspojken.....Hej på dig!

Ute i snön

Hej
Ikväll har jag hängt runt med Ida:) Vi gick hem till Nea och skrämde henne,värmde oss på sjukan och ramlade i snön. Grymt kul iaf:)
 
Kramizzz

Snööö

Hej
Det började med en vanlig höst morgon sen så mitt i allt så började det snöa:D När jag gick hem så låg snön vit på marken:)


Kramizzz

Dag 02 - Min pojkvän/ singel

Är singel och tycker det är helt okej;) 
Kramizzz

Nämen tjenare

Är social med Ida nurå:) Har oxå hunnit välja kläder tills imorrn, blir bah ngn vanligt men ändå. Gruvar grymt mkt för hur jag ska ta mig upp imorrn på morgonen? Är sååå trött o fryser alltid då jag ska kliva upp ur sängen. Haha detta inlägg hade ingen mening egentligen, ville bara sticka in ett litet "Hej" här i bloggen. Så med detta inlägg säger jag väl gonatt:)

Dag 01 - Presentation av mig själv

Jag heter Ebba Felicia Rickardsdotter Forsén.  Jag är tolv år gammal och bor i ett litet samhälle som heter Storuman. Har släkt och vänner i Finland och brukar ibland tänka på Kuni som mitt andra hem. Går i 7B på Röbroskolan och har många fina vänner där. Sen har jag väl inte så mkt mer att presentera?
 
Kramizzz

Bara för att alla andra gör det

Hej
Nu har jag väl tänkt köra 1 till 30;)
 
Dag01- Presentatinon av mig.
Dag02- Min pojkvän/singel
Dag03- 5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om.
Dag04- Staden/byn jag bor i.
Dag05- En vän långt bort.
Dag06- Min dag.
Dag07- Min bästa vän.
Dag08- Åtta saker om mig själv.
Dag09- Min tro.
Dag10- Vad jag har på mig.
Dag11- Mina syskon.
Dag12- Vad som finns i min väska.
Dag13- Min vecka.
Dag14- Min familj.
Dag15- Mina drömmar.
Dag16- Min första kyss.
Dag17- Mitt favoritämne.
Dag18- Min favoritfödelsedag.
Dag19- Något jag ångar.
Dag20- Hur man vinner mitt hjärta.
Dag21- 3 låtar som får mig känna på 3 olika sätt.
Dag22- Något som upprör mig.
Dag23- Något som känns bättre.
Dag24- Något som får mig att gråta.
Dag25- En bild jag aldrig lagt upp.
Dag26- Min största rädsla.
Dag27- Min favoritplats.
Dag28- Något jag saknar.
Dag29- Mitt favoritminne.
 
Dag30- En sista stund.
 
Kramizzz

Imorrn hoppas vi att....

....denna snygging är frisk och går med mig till skolan:D

Always here for you

Hej
Idag ha a varit en helt vanlig dag utom musiken då det spårade lite....När jag och Ida blev klar med planschen så fick vi tråkigt, Tog då röd tuschpenna o bitch stämplade varann sen sprang vi runt på skolan tills vi fick sluta:)
Haha fin dag ändå;)
Jadu vrf bilden blev uppochner vet jag inte.....
 
Kramizzz
 

Måndag


Gå mot rött

Hej
Sitter o prata me snuttan nu:) Ska hjälpa hon me bloggen lite. Tänkte oxå att ni ville höra låten vi sjöng igår då vi red:)
 
 
Vi ä bäst på att sjunga <33333
 
Kramizzz

Saknar dig redan

Hej
Hemma från Ida nu. De va as kul:)








Sry om vissa bilder blev sneda:(

Kramizzz

Mys me Ida

Hej
Sitter o se film me Ida nu, ha varit o ridit hästarna i typ 4timmar :) Vi har haft så kul :D Galopperat på åkrarna,kissat i buskar,åkt vespa,ätit pizza och massa annat:)

De gå inte att lägga upp bilder me telefonen idag:( Men fixa upp bilderna då jag kommer hem.

Kramizzz

Första snön

Hej
Nu har de första snöflingorna kommit, men de har äen hunnit smälta bort:( Hoppas iaf att de ä snö på min födelsedag!  Haha men aja idag så blire ta bussen till Ida och sen ikväll så girlsnight med Petra :D Fett najs dag idag då. Nää nu måste jag fixa mig så jag ä klar då bussen går ;)
 
Kramizzz

Fint

Hej
Nu ha jag kommit hem efter min fina nattpromenad. Hade me kameran en stund sen gick jag hem o lämnade den. Drog istället me Petra ut i skogen o där virrade vi runt i mörkret en stund;)
Något konstiga bilder men aja va lite trött o ljuset konstigt så jaja...
 
Kramizzz

Nu drar jag ut på nattfotografering


Chill fredag

Hej
Åååh så skönt att bah få chilla, är riktigt nördig ikväll:) Sitter och läser en bok, Before I die. Ha inte läst så mkt av den men hitills rätt bra, den ä på engelska så de ä ju lite kul de oxå ;) Någon som vet vad Ida gör? HAHAH hon har inte ringt mig på typ 2tim, men hon laddar kanske upp för att sitta uppe o prata hela natten ist? :D Aja ska fortsätta med boken nuue.
Asm webcam jag har......
 
Kramizzz

Fett ned fett jaaooow

Hej
Nu ha jag haft no:prov och de gick fett bra, 15 av 15 :D


kramizzz

Hihi


Fredag

Hej
Äntligen frredag! Guuu va skönt, chilla hela helgen:) Kanske dra ut me Petra? Fett najs, ja o hon far väl ut på bus i skogen och letar spöken. HAHAH en vanlig helg helt enkelt, ska äntligen få sova ut:) Hoppas ni får en bra helg! 
Bild från igår, gillar att den ä lite oskarp...
 
Kramizzz

Älska hösten

Hej
Jag älskar verkligen hösten. De är så fint  då, o så blir det mörkt o mysigt ute. Sen är det ju ett plus att jag oxå fyller år på hösten.
 
 
 
Kramizzz
 

Fotobomb: höst/natur

Hej
Nu har jag varit ute och fotat. Kan hata min kamera hur mkt som helst ibland! Men när den lyssnar på vad jag säger och fotar då jag trycker, då måste jag ju bara ge den litee kärlek iaf;) Beröm till den idag, svor bara lite åt den...Haha men tänkte visa lite resultat bilder, dagens tema? typ höst/skog? :)
Kan slänga in några svartvita me;)
 
Kramizzz
 

Yääääh

Hej
Nu är jag hemma å har ätit pasta carbonara;) Sen så ha jag oxå läst mitt omdömme i engelska, så nu får jag va stolt:D Har tänkt gå ut  fota lite sen, de va ett tag sen. Måste oxå träna lite på no:n, kan ju knappt hälften.
Kramizzz

Lång dag

Hej
Åååh de ä så jobbigt me lång dag för man bli alltid trött o hungrig på slutet, men nu äre iaf snart slut:)
 
Kramizzz
 

Engelska

Hej
Sitter me Petra,Ida,Nisse och Wille o vänta på engelskan;) Fett najs iaf:)

Kramizzz


Svenska jox

Hej
Då vare ju såhär att jag va borta dåre va svenska prov-grejs-mojs-jox så ska ha det på mentorstiden ist. Hoppas det går bra iaf:) 
 
Kramizzz

Najs

HejIdag vare fiskbullar till lunch, så jag o Ida drog till mojjen o åt;) Blir så trött på wannabes, snälla, härma inte allt vi gör. Men nu ska vi iaf ha so :)Kramizzz

Hihi

 

of course


U made my day

Hej
Nu sitter jag o skypar med folk som vanligt. Har fått en komentar men orka inte svara på den, såg vem det va som skrev den. Du som skrev den klaga face to face ist för att komentera;) Haha nog me drama nu, sitter o chattar med Petra nu och guu va jag älska henne. Då jag är ledsen så gör hon mig glad, finaste vännerna jag har:D
 
Tycker det är en så fin låt :)
 
Kramizzz

Snart klar

Hej
Nu har jag kommit hem o sa snart äta. Sitter först o kämpar vidare lite me läxan. Äntligen sista frågan:) Känns sååå skönt o äntligen bli klar. Skrivit 11 sidor typ..Men nu ska jag fortsätta:)
Kramizzz

Vi vann!!

Hej
Nu har vi haft halv-utedag. De va typ en tävling att hitta massa saker som gav poäng. Mitt lag vann ju ofc :D Nu ha vi typ hål i en timme till...Jag o Ida stå o platta håret o sen ska vi äta;)


kramizz

Gonatt


Miss you and the friendship we use to have...

Hej
Har varit o simamt nu, gick väl okej. Stora bråk lever kvar...Men aja life goes on. Måste ju bara göra det bästa av situationen. Ska gå o se svenska hollywoodfruar nu, i min familj har vi en favorit: Gunilla Persson :D Det är hon som gör progrmet uknow ;) Nej nu ska jag ta o säga gonatt till datorn.
 
 
Kramizzz

Hemma

Hej 
Nu är jag hemma igen dåååe;) Tog ju spruta idag då, har lite ont i armen men men... Ikväll så blir det simma med Petra. Sen sova tidigt, håller på att somna sittande nu:/ Är utedag imorrn så vill ju va pigg;) Aja nu ska jag slappa lite innan jag ska fara:)
 
Kramizzz

people change,memories don't





Haters gonna hate

Hej
Fint vi hade på no:n, fick ju testa andas in helium;) Fett najs, jag o Ida har skaffat haters.Men det är deras problem inte vårat

kramizz

HAHAHAHHAHAH

Hej
Prata me mongo nu:D Fett najs asså, såg ju oxå på fb att dom kör jag och Ida style...
Så ni se ju så snällt vi svara;)
Kramizzz

Känslan som uppstår när....

....Andrea ska berätta ngt intressant o då börja skype lagga:(
_____________________________________________________
 
Hej
Nu sitter jag här och pratar med Andrea, det var ju sjuk länge sen faktiskt. Har just hängt upp mina nytvättade converse:) Dom blev faktiskt ganska rena men tyvärr under förväntan (trodde dom skulle bli knallgula igen, men nej). Aja, har även valt kläder till imorrn;) Hade sagt till Linnea att jag skulle se "normal" ut imorrn. Men kan nu tyvärr meddela att så blir det inte. Hahah nu blev det ett jättelångt inlägg om ingenting men aja;)
Världens finaste Rambo
 
Kramizzz

uknow

Hej
Då har jag kommit hem från skolan nurå;) Va typ as trött idag men överlevde ändå utan att somna. Ikväll så blir det nog bara att chilla o leta kläder till imorrn:D
Fett kul de va, laisok 2011 ;)
 
 
Kramizzz

Dehär är så jag↓

 
 

Längar så grymt mkt till Stockholm


Omg

Nu sitter vi här och kämpar med musikläxan (igen), den är verkligen dryg...
 
 

Designen fixad

Hej
Nu är designen äntligen fixad, är faktiskt rätt så nöjd:D Kommer säkert ändra några småsaker här framöver men annars är det klart;)
_________________________________________
 
Ikväll måste vi juh tagga Solsidan! Älska juh bah det programet asså <333333 Blir äta god söndags mat om en stund, yääääh ;) Sen ska jag duscha o leta kläder typ. (musikläxan OMG)
 
 
Vill ha vinter NUUUUU !!!
 

Jag och Ida

Heeej
Sitt o prata med Ida nudå :)
Dehär är så vi asså ↓
 
 

Skrivit 4 1/2 A4....

Hej
Nu har jag suttit o gjort musikläxa i 2 timmar.....Tyvärr så är vi inte klar, har snart gjort första pappret iaf ;). Men imorrn så ska ja o Albin fortsätta yäääh.
_____________________________________________
 
Men inatt så blire väl se fim och prata med Ida ;). Heheh kommer att bli jobbigt på måndag...:D
 
 

Studiehörna

Hej
Nu prata vi på skype och gör musikläxan :)
De ä as mkt att skiva om populärmusikens historia( tråkigt).
Med Jesper, Albin och Ida yäääh :D
As kul...NOT 

Wolmizz

Hej
Nu skriver jag med Wolmizz o vi tagga t stkhlm :D
Kommer att bli jätte kul :)
Håller på att gå igenom lite kort vad vi ska ha med oss ;)

Awesome

Heeeeeej
Har fixat lite med designen me den blev väl lite sådär :S
 
Men nu iaf så sitter jag o ä lite social på skype, måste ju bah älska gruppsamtal XD
Om en stund så ska jag fixa lite o dra iväg med Petra ;)
________________________________________________
 
Tänkte ni ville veta en hemsk sak som hänt idag, jag har blivit dumpad....
 
HAHHHAHAAHAH nä men vi va gifta på facebookXD
nej ska,kanske ska gifta mig med Petra ist vem vet....:D
 
Fjälls 2012
 
 
 

Trött

Heej
Är tröttare än allt nu:(
Satt uppe o va social inatt, fast somnade ändå typ 2 ? :)
 
Aja har just vaknat o sett klart filmen jag började se igår ;)
Idag blire väl bah o slappa elr om jag får tag i Petra så ska jag kanske va med henne? ;)
 
Har oxå tänkt fixa ny bloggdesign, måste bah fota lite så jag blir nöjd :D

random bild från hårddisken, måste verkligen fota nya bilder !

finaste vännerna

 
Ida, Petra o Nea, alla awesome minnen vi har :)
 
 

Så fiiiin dag

Heeej
Idag så har jag och Ida lekt gangster ;)
Fick så fint som det vara fick vi sitta kvar på svenskan XD
 
Sen var vi jätte duktig på idrotten, de va bandy killarna mot tjejerna.
Det blev 5-5 :)
 
Kände mig sen extra fin då vi satt på sibylla o åt :)
Asså så fina vi arit idag:P
 
Tycker allmänt synd om dom som sett oss idag....:D
 
Kan därför bjuda på en fin bild från laisok, har ingen anning om vem som tog bilden elr vad den föreställer men ändå.....de va nog jesper elr ngn
 

Tuffing


Bengt ove

Heej
Idag har vi haft låååång dag, men chill lektioner ändå :)
Fint att svenska läraren inte va där idag, så vikarie dååe.
Vi var väääldigt snälla;) heheh XD
 
Måste juh bara älska att de är so prov imorrn och att boken ligger kvar i skåpet...fml...
Aja kan väl so:n ganska bra iaf ;)
 
Jajemen ikväll har jag varit osocial o suttit vid datan, är för trött för ngt annat XD
Ska snart slita mig från datorn och duscha;)
Åkte ring yäääh :D
 
 
 

Bläääh

Hej
Idag så har det varit lite bråk...
Hoppas iaf vi kan lösa det på bästa sätt;)

Imorrn så är det engelska förhör o på fredag so prov, måste plugga....
En fin bild jag lånat från Idasblogg:)

sista oktober !!!

Heeej
Nu har jag varit o simmat med Petra:)
Har oxå bestämt med pappi, så de 31 oktober far jag o Wolmiz till 
Stockholm yääähhhh :D
Snygga vi är asså, riktiga modelejon;)
 

I mina röda mjukisar

Tjaaaahh
Nu har jag just kommit hem från stan:)
Ska då snart t badet o simma med gullunge<3
Mmmm......

måndag

Bahh yäääh, måndag idag dååe....
Hahahah idag hände väl inte så mkt, hade musik 
då vi skrev en fiiiiin sång. Bara så alla vet så gick jag,Ida,Petra och Nea lös XD
Ikväll blire vara me jullebulle :D
sakna vintern grymt mkt<3

Idaaa

Hej
Har hål med Ida nu:)