ript>

Sorgen knäcker mig

Det är så mycket nu, är ledsen osv. Orkar inte mer. Godnatt alla, ha en bättre vecka än mig! ♥
 

Change

Har ändrat lite i rummet, eller rättare sagt garderoben. Har isället för en "garderob" och en "stor låda" eller vad man nu ska kalla det så har jag bytt stora lådan till en lång byrå. Nöjd iaf :)
 
  
 

Våren är här

Idag så märktes det tydligt att det börjar bli vår. Blött och slask överallt. Måste kanske börja följa trenderna med gummistövlar? ;) Dagen har varit bra, varit med Tommie hela dagen :) Sen så har solen värmt, kakorna vi bakade var goda osv. Tyskan var inställd så kom hem astidigt. Min dag var helt enkelt bra. När jag kom hem så tog jag kameran och gick ut i det blöta vädret och fotade lite. Men avbröts av vattendroppar på hela kameran. Ikväll så vet jag inte vad som händer. 
 
 

That handsome goat

 
 

Working harder

Inte så händelserik dag idag. Har väl dragit på mig nåt extra blåmärke och sparat mig några skratt men annars inte mycket. Åkte skidor och kände mig som en gud när jag ramlade på spåret. Men ramlade iaf bara 1 gång *HOST* *HOST*. Har ätit middag och gjort lite små saker. Nu när ja har lite mer ork i kroppen har jag tänkt lägga ner lite mer själ i bloggningen. Ska fota lite efter detta inlägg. Ikväll blir det nog ta det lugnt och fixa med bloggen. Egentligen är det mer jag hade tänkt göra men kommer nog sova istället :)
 

Måndag

Eftersom jag har varit sjuk ihelgen så är jag hemma idag och vilar upp mig. Nu sitter jag iaf med min kop te och skriver med Linnea. Stolt tjej här. Jag fick C+ på no uppgiften :) Imorrn så ska jag tilll skolan iaf, så det är bestämt. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt. Om jag orkar senarre så kanske jag fixar desigen.
 
 
Älskar svanbilderna♥

FML

Jaha, denna underbara lördag skulle egentligen spenderas med kompisar. Men istället sitter jag hemma och är sjuk. Har mått piss hela dagen men hoppas att det ska kännas bättre imorgon.
 

Sleep tight


Farmen

Fredagsmys framför farmen börjar snart. Känner mig som enda människan på jorden som följer det. Men jag älskar det programet :) I'm hooked!
 

It takes one to know one

Dagen va awesome. På svenskan så redovisade vi vårat drama, så king. På idrotten så gick mitt lag lös i bådev badminton & volleboll. Efte lunch va det so, egypten mässa. Självklart så va jag en mumie av toapapper som sprang rung och lossade papper bland alla föräldrar/elever. Kändes som en riktigt bra dag :) Kvällen kommer spenderasmed massa gott & massa skratt. Ska se farmen och sen så blir det snack på skype. Så länge sen sist. Imorrn så blir det nog många roliga saker och kameran får vara med ;)
 

Rubrik

 

Inte min dag idag

Dålig dag idag asså. Orkar inte dra upp varför utan det bara är så. Har oxå lyckats dra på mig en förkylning. Hipp hurra för lite frossa. Aja den enda tur jag haft idag är att jag vann i bingo på tyskan :) Nu ska jag fortsätta dricka mitt te i min depphörna. Sängen är min bästa vän idag ♥
 

I'm a superhero

Blev lite bättre å begav mig till skolan. Övade inför vårat drama på svenskan och gjorde grupparbet på so. Sen var det dax för dom efterlängtade skidorna. Vi åkte hela 4km och jag insåg att jag har ingen kondis alls. När jag kom hem så åt jag min goda gröt till middag. NU sitter jag i skype och ska snart gå och se farmen. 
 
Orka. Inte. Mer
 

Suck...

Min mage, jag älskar den. Har svin ont i magen nu och är därför hemma... Jag lever på hoppet att det ska bli bättre så jag kan gå till skolan. 
 
Nu ska jag gå och mysa med sängen ♥
 

Perfektions

Today va fin fin. Musik provet var så mkt enklare än vad jag trodde, gick lös på tyskan osv. Dagen va bara bra. Sen gick jag hem med blöta kläder eftersom ett cp kastat mig i snön. När jag kom hem åt vi middag och sen bullbak. Min mage gillar inte bullar. Har ont i magen nu, borde få bull-förbud... Ska iaf ta och göra gröt och sen se farmen. I'm addicted to farmen, hehe. Har också fastnat för candy crush, lovethatgame. Min power puff pinga åkte till Berlin idag så nu blir det en tom vecka för mig. Haha, okej inte så där deppit men saknar henne. 
Imorrn är det längdskidor, taggar som f*n! :)
 
PS. Jag vet att designen e pajj, men ska försöka fixa den nån dag.
 

Trött Ebba ska ta bussen hem


Shout whenever and I'll be there

Vaknat av mobilen som ringde. Mysigt wake up call. Nämen har ätit lite frukost och sånt. nu står pinglan och väntar på mig. Ska ta mig lite kläder och sen ut o köra :)
 
 

YOLO

Va på skolan idag, trevligt. Sen så packade jag och åt middag. Kring 5 så kom pappa & hämtade mig så for vi till hedvik. Tog en liten tupplur i bilen, så mysigt. Vaknade i kattisavan och satt där med Bo o Ingrid ett tag. Sen handlade vi. Nu sitter jag i skype med mina fina vänner. Ha en fin fredag alla och ingen får missa farmen kl.21.30 !
 

Valentines day

Glad alla ♥ans dag på er alla!
Dagen var helt okej, den gick fort för att va en torsdag. Har haft mys ikväll med godis & film. Är fetmätt nu ;) Min valentin idag varr hjärtgodis :) Så fin en dag idag. Har oxå bestämt vilken bus det blir imorn. Har inte orkat packa eller nåt så gör det imorrn efter skolan. Ska duscha snart och göra lite smått. 
 
 

Godnatt


RUBRIK

Skola var helt okej, bakade kladdkaka, gjorde alla-♥dags kort & hade svenska. Tyskan var inställt så slutade 20 i ett. Enjoy :) Var värsta snöstormen d jag skulle gå hem men nu har det slutat snöa iaf. Har mäskt at jag börjat driva en väderblogg lite, hihi. men åter till dagen, då jag kom hem så chillade jag tills det var fooodtime. Då hjälpte jag mami med maten & sen kom Patrik hit. Jag & Ida har hunnit ha våran lilla pratstund som vi har varje dag. HAHAHAHAHHAHA, de va så fint. Men nu är jag iaf på väg ut på promis. Glömde ju såklart hörlurarna på skola så det blir musik i några från typ 80-talet. Låter väl revligt :)
 

Fet tisdag

Idag på skolan så kom vi igång med grupparbetet på so:n & skridskor på idrotten. Helt okej dag faktiskt. Att komma hem var väl ingen höjdare men det fanns semla iaf. Goda semlor från erikas café :D Har just kommit hem från kvällspromsen så ska ta en dusch. Efter det väntar farmen.
 

I wanna do it like you like

MIn dag har varit helt okej. Petra & Nea ringde mig och underhöll mig. Made my day ♥ HAHA, vi har lämnat in din uppgift, sen skrev vi ditt telefonnummer på den. Så fint :) Har jag iaf just kommit hem efter en kvällspromenad. Ganska varmt ute och näst intill vindstilla. Har valt kläder för imorrn så ska duscha och sätta upp håret sen är jag redo att dejta kudden. Ska väl se farmen, läsa lite och sånt krimskrams innan jag går isäng. Sen taggar man ju fettisdag imorrn, semlor är ju såå gott :) 
 

Dead Sunday

Har haft värsta kojdagen idag asså. Har haft så sjukt ont i nacken så usch. Nämen skönt med en vilo dag. Ingen skola för mig imorrn, woho. Ska titta på lite bilder från arkiet och sen somna i min fina säng ♥
 

Kvällshumor


Saturday

Solen lyser ute och det är ty -30 grader ute. Borde gå ut och fota lite men det är sååå himla kallt. Tog lite bilder från fönstret imorse. Skulle ju fara på badet med homies idag men vi får se hur det blir då de är så kallt. Annars så blir det bara ta det lugnt idag. Hehe, lekte lite med kameran imorse, får bjuda på mig själv. Helt ofixade med gårdagens smink* och nyvaknad ;)
 
 

Green Friday

Änligen fredag, vecka har gått relativt fort men ändå. Så skönt med helg. Ska mysa med min älskling hela helgen (sängen). Haha, har så underbar humor idag. Nämen allt har gått finfint idag, var tillochmed på idrotten :0 jag vet, jag är oxå förvånad. När jag kom hem fanns det nybakta bullar och gifflar, me like!
 
 

101 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 18

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? min klass

 3. Hur lång är du? 162 cm typ

 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Ego

 5. Vem ringde du senast? Nea

 6. Vem ringde dig senast? Ida

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? va gör du<3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? olika

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda 

10.När såg du senast din mamma? Typ tio minuter sen

 11. Vilken ögonfärg har du? brun/grön

12. När vaknade du i dag? 07:03

 13. Vilken är din favoritjulsång? High way to hell med kiss 

14. Vilken är din favoritplats? Kuni ofc 

15. Vilken plats föredrar du minst? Offentliga toaletter

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ligger och sover efter en tung dag

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? "spöken"

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?  Min super humor idag

19. Hur stor är din säng? Bred och lagom för mig

 20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pjamis

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra

 23. Hur många landskap har du bott i? Två

24. Vilka städer har du bott i? Lycksele, Stouman & Östersund 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota 

 26. Är du social? Jadå

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s Cookie Dough, gräddglass och Andreas finska glass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Glass och kinesiska efterrätter

29. Tycker du om kinamat? Finns det nåt godare?.

30. Tycker du om kaffe? Nej.

31. Vad dricker du till frukost? Te

32. Sover du på någon särskild sida? Mage

33. Kan du spela poker? ne

34. Tycker du om att mysa/kela? Jadå

 35. Är du en beroendemänniska? Jadå

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Typ 3stycken 

37. Vill du ha barn? Någon gång i framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite Tyska och minimalt med Finska. Sen hittade jag just på ett nytt språk som bara jag kan, Chopinesilskappe!

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Olika

41. Vad spenderar du helst pengar på? Saker jag vill ha

 42. Äger du dyrbara smycken? silver och guld

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Big bang theory och Raw

44. Kan du rulla med tungan? Ingen anning

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina vänner med lika bra humor som jag!

46. Sover du med gosedjur? Ne

47. Vad har du för ringsignal? Standard

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japp

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Nagellack

 50. Flirtar du mycket? Tror de

51. Kan du byta olja på bilen? Nej? 

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nope

 53. Vilken var den senaste boken du läste? Sagas bok.

 54. Läser du dagstidningen? Nej 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Alla gånger

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Ingen anning

 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kladd på no:n.

 59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Håkan ofc!

 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Jadu Andrea? Hur länge tältade vi?

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Min kudde, den gjorde nyss stolen bekvämare

63. Vad lyssnar du på just nu? Musik

64. Har du varit med i tidningen? Jo det har väl hänt 

65. Vad är det konstigaste du ätit? Vet inte

66. Vem såg dig naken senast? Petra & Linnea ( omklädnings rummet idag) 

 67. Vad är det för färg på din tandborste? Vit och blå 

 68. Hur imponerar man på dig? Humor bitches

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Daniel, Petra o Andrea typ

 70. Har du någon piercing? I öronen

71. Din största vinst? Ingen anning.

72. Civilstånd? single ready to mingle

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, bloggen och skype

74. Är du fåfäng? Ibland 

75. Ångrar du någonting du gjort? Jadå

76. Hur gammal är din pappa? Orka hålla koll på sånt?

77. Vilket är ditt drömjobb? Neurofarmaseft eller läkare

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Vill gå på toa men har inte tid :(

79. Vad har du haft för husdjur? Fiskar,hamster,katter & en groda vid namn Jörgel

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 1.Godis monster 2. Älskar min säng (alla vet nog det men jag tänkte ifall nån missat det) 3. Har världens bästa humor

81. Svär du ofta? Ja det kan man väl säga

82. Sverige när det är som bäst? Då det är höst

83. Kan du åka slalom? Självklart

 84. Vad har du ätit i dag? För mycket </3

85. Vad har du för utbildning? Myrstacken

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Håret 

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen

88. Vilken är din bästa egenskap? Min humor

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag är lat

 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?  Anne Frank 

91. Saknar du något? Ja 

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Jadå

 93. Vad gör dig ledsen? Folk som sviker och ljuger

 94. Vad gör dig glad? Humor

 95. Har du varit gift eller förlovad? Gift på facebook en gång (det var 100% seriöst så då räknas det va? Daniel va ju våran präst oxå)

96. Vad ska du göra i helgen? Va me mina homies

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Väldigt mycke

 98. Vad har du för laster? Godis :3

 99. Vem är din förebild? Har ingen direkt

100. Vilka länder har du varit i förutom Svergie? Cypern, Egypten, Thailand, Kreta, Rhodes, Kosovo, Montenegro, Österrike, Finland, Turkiet och nåt fler men kommer int på vad de heter

101. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Ska äntligen gå på toa


Godnatt


Wensday

Dagen va helt okej, åt fajitas och skrattade. På svenskan så lärde vi klassen om godislandet sen på tyskan så va jag sämst på bingo. När jag kom hem så drack jag te och chillade. åt middag och bakade cokladbollar till efterrätt :) Nu ska ag gå ch fortsätta min fina kväll!
 

Never regret something that once made you smile

Vanlig tisdag idag, trött som vanligt. Höll på att somna då jag kom hem. Men har iaf min bok jag ska läsa så jag håller mig vaken ett tag till. Måste välja kläder och fixa lite men sen ska jag krypa ner i sängen och bara må! :)
 
 
 

I know u care

Dagen var bra, helt vanig måndag. Alla tjejer var typ sjuka så de va bara jag och Linnea kvar i 7B. Började dagen med fika på so:n och avslutadev med karioke på muiken ;) Ikväll vet jsg innte vad som händer men är ganska trött så blir nog lugnt. Njut av vädret, -20
 

Yesterday


Söndag

Har haft söndags mys i soffan framför en krigs dokumentär. Har oxå packat ihop allt och fixat. Så nu är jag klar för dagen. Ska in till stan och promenera, fotorunda typ. Blir väl oxå en fika paus på nåt mysigt cafe :) Ha en bra söndag alla!
 
 
Arkiv bild

2Konversationer

Andrea: Jag brukar va allvarlig
Amanuel: Du kan inte vara det för att du är inte en larv
 :tystnad:
 Sen bryter jag tystnaden: Jag känner mig som en larv...
 
Amanuel: Vad sa du?
Jag. sa du, sa du?
Andrea: wasabe?
Amanuel: Det är en frukt
 
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA normalt på alla sätt ;)
 

Staden idag

Just kommit hem, heldag blev det idag. Pappa skulle på massage på odenplan så åkte med han in och mötte up Alexandra. Vi tog tunnelbanan till hötorget och därifrån gick vi vidare. Va på lite alla möjliga ställen men hittade inte så värst mycket. sen när pappa var klar så mötte vi upp honom för att gå och äta lunch. Vi åt en super god buffe, mongoliskt, thai, kina & sushi. Helt underbart. Smakade lite sushi och mongoliskt men körde mest på min säkra kort. Kina och thai, friterat :D Friterad banan med glass till efterrätt. När vi var klara så gick jag och Alexandra en stund till på stan innan vi for hem till henne. Såg big bang theory ett tag och bara myste. Sen blev det bio på heron, Ego hette filmen. Sevärd! Vi var på väg hem och skulle just gå in en snabb sväng på kkonsum så ringer telefonen. Då har larmet gått på pappas jobb så vi far dit. Spenderade alltså kvällen med pappa, meckare och securitas. Ingen skada skedd iaf ;) Nu har vi äntligen landat i soffan, jag är så grymt trött efter denna dag.