ript>

Mamma Meryam har lagat mat




Im not gonna hold you if you wanna go

Så jävla ont i magen jag tror att jag dör! Orkar inte, är typ död.
 
 
 

Kebab

Har varit nera på marknaden med Ida, Meryam, Amanda, Wilma och Linnea. Vi har gjort lite allt möjligt, varit fett coola iaf.

Imorrn far jag troligen till Gunnarn, måste ba prata med pappa först. På måndag åker vi buss till Lycksele iaf.

Nu chillar vi bara och lyssnar på emo musik.




Love my babes




Smile




Just a heart in a box

Ska åka hem till storuman ikv, men bara över helgen. Har fixat i lillhuset så allt är klar och inatt sovde jag första natten där. Grymt skönt att allt äntligen är klart!

Nu ska jag packa sista innan bussen snart går.




Inte längre hemlös




Fint

Idag så stalkade vi Robin på hans jobb, mikketh trevligt. Sen har vi lekt hemlösa på stan.

Har alla mina saker hos frugan så drar dit imorgon. Nu ska jag se greys anatomy och dö.

Gammal bild




Tisdag

Just vaknat typ och frugan sover än. Vi orkade inte va uppe så länge igår, haha jag somnade under filmen.

Idag ska vi dra ner på stan och köpa nya byxor åt frugan och sen kanske vi haffar lite vänner.




Lycksele

Har chillat med frugan hela dagen.

Började med övik där vi failade med det mesta. Haha så roligt!

Sen har vi hängt lite i Lycksele, haffade lite vänner som sen dissa oss. Imorrn ska vi haffa mera vänner!

Nu ligger vi iaf i sängen och tittar på film innan vi ska sova. Filmen handlar om Lars som har köpt en docka på internet, mycket bra början!




Söndag

Är fortfarande trött men har dragitig från sängen för lite småsaker. Åkte till storuman och hämtade lite saker sen så har jag chillat i åskilje.

Imorrn åker jag till övik med min fru, så skönt!




Dagen efter

Alla var helt slut idag, jag&wilma klev upp vid tolv och gick ner till resten av alla zombies. Sjukt tidigt med tanke på hur länge vi va uppe. Alla var trötta, men alla verkade ha haft kul igår. Vem orkar göra nåt idag? Inte då jag. Har ätit kebeb och halv sovit framför greys. Kommer inte orka göra nåt idag, kanske jag orkar röra på fetan imorrn.

Bara suddiga bilder och mysiga röda kinder!



Spårade liite

Asså kvällen spårade lite. Men så jävla roligt ändå, haha åh. Gjort Lycksele osäkert ikväll!




Jucka backen

Kan inte fatta att klockan bara är 10. Vi fick mat halv nio och sen har vi bara kransat och lite sånt. Epan rullar iaf så vi åker runt lite.




Äntligen

Vi har stått still i 2timmar nu. Men nu är vi äntligen på väg mot mat! Det blev nåt fel med epan så den stannade. Haha, men vi har ändå haft kul.

Det kom händiga män och hjälpte oss. Dom börja som 2 men slutade som 4.




Midsommar

Firar midsommar i tannbäck med lite. folk. Nu chillar vi lite i epan innan vi ska äta go mat

Jag är mycket fin, jag vet.




Aurinko

Är i hedvik nu, har sovit i princip hela dagen. Partybåten var mysig dagstid, i baren spelades frivillig bingo.

Nu pratar jag iaf med Andrea och drömer mig tillbaka. Sen så kommer pappa snart med mat till mig!




Hejdå Kuni!

Har packat allt och burit iväg alla väskor. Ska alldelens just börja fara mot hamnen. Ikväll lär jag väl somna tidigt, måste ju ställa om till svensk tid. Hah, men det går bra!


I don't wanna go

Kvällen har varit lugn, packat allt och spenderat lite kvalitetstid med kattungarna. Jag vill inte på nått sett åka hem till Sverige. Hem till allt asia, usch nej. Vill bara vars här, där det inte finns nåt att fundera över.

Resan blir iaf intressant, party båten på dagstid!



Wild heart can't be broken

Just varit och satt Andrea på tåget. Saknar henne redan. Vi har iaf haft kul då vi har varit här, sen återvänder vi ju i slutet på juli. Vi har spenderat dagen med småkissorna och sen prisma. Från prisma fick vi lite må bra produkter.

Ikväll ska jag packa allt och göra i ordning för imorgon. Vill seriöst aldrig åka härifrån, äkta hemkänsla.

Nu är jag iaf på mottagningen och ska chilla här ett tag.


Love to hate

Är emo nu framför greys. De ända som är bra med denna kväll. Har haft dödligt ont i magen ikväll och allt har bara sugit. Fml, imorrn är en ny dag. Gonatt bitches, sorry för ett dystert emo inlägg...




Power park nästa!




Puh's annons

För er som ville läsa våran emolånga text om Puh, tryck på bilden!
 
 
 

Never forget who was ther when everybody else walked away

 
 

Lapärrän

Shoppingen gick bra, fick 2tröjor och lite smycken. Imorgon far vi till power park som kommer bli bäst. Annars idag, helt lugnt. Vädret under dagen har varit super bra, men nu mot kvällen blev det drastiskt sämre.  Enligt vädret så ska det vara solit i Härmä imorron. Så det blir perfekt. Mommo&moffa far på golfbana medans vi är på power.
 
Följer ingen diet whatsoever här, vi lever i princip på glass och godis. Idag åt vi pehmis från kiosken, sjuukt stora. Vi myser med bastu varje kväll, äkta finskt.
 
Kameran har legat lite på hyllan. På den finns bara bilder på katterna, skulle ha med den till konfirmationen men glömde den. Så den används bara till bilder på dom super söta ungarna.
 
Ikväll så la vi ut en annons om Puh, den enda av ungarna som inte har något hem. Liite sent med tanke på att dom ska flytta i slutet på veckan men bättre sent än aldrig.
 
 
 

In da car

På väg till staden, skall inhandla sydda tygbitar.

Haha åh, min humor. Men iaf vi ska in till stan och shoppa! Lite tomt i huset då alla har åkt. Men inte är det nån skillnad egentligen, huvudsaken är att vi är här.

Fortfarande inte laddat upp nån bild från kameran. Ebba är för lat.


Bad bitches

Nu är vi på väg till kyrkan, Filippas konfirmation. Mitt färgade hår blev asmörk, men ändå fett najs! Idag åker mamma och Lias hem så det är bara jag och Andrea kvar. Men det kommer bli fett najs. Har startat laptoprn så då vi kommer hem kan jag lägga upp lite kanera bilder. Woop wooop!


Waddup biatches

Har bastat hårt med Andrea, svetten rann som bara den! Ikväll blir det sov mys i husbilen. Håller på att färga håret så kommer väl inte ta mig i säng förrän 12... Men de blir bra iaf. Bästa med ipaden är att den är så enkel att ha i sängen. Somnade med den i sängen igår, grymt bekvämt gemfört med en dator! Iaf nu ska jag krama lite mer på Ior.


Why so sexy

Myser med Andrea och katterna nu. Dör så söta dom är. Puh och Ior stilar framför kameran. Har så många söta bilder på kameran. Bloggar från ipaden nu så bilderna har lite kvalité. Ska iaf fortsätta vara mysig med katterna och sen ska vi dra till maxmo med Norl och bada!


Chala

For in på stan idag. Hittade en awesome wesc tröja jag funderar på att inhandla. Men i så fall blir det i veckan. Idag köpte jag bara nödvändigheter, springkläder & sjuka mängder godis. Ska iaf chilla lite med fetan innan jag drar och hämtar Andrea från tåget. Woop woop, ska bli fett najs då hon kommer!


Finland

Är framme nu. Myser i sängen med två kattungar och en HumaPuma. Fett mysigt. Älskar finland så himla mycket, finns inge mysigare. Nu ska jag sova efter en lång resa!


Made my day

                     
 
 

You left scars in my heart

På väg till Finland nudå. Ska bli fett kul att fara dit. Trots det så har jag typ ingen resfeber.

Gårdagen blev perfekt. Jag och Ida chillade, badade & åt godis. Nämen vi failade dock lite så nu sittrr vi i skiten. Men fyfan så roligt ändå!
Vi fick oxå prata ut om massa saker, känns grymt bra.

Telefonen fick nåt fel så ibland blir mina inlägg tomma(?).




Albatraoz


Avslutningen 2013

Avslutningen var helt okej, skrattade och fjantade runt. Jag och frugan sjöng med till alla låtarna! Blev ingen klänning utan va lite mainstreem och hade shorts.
 
Betygsutdelningen sög, mina betyg sög. Så nu ska jag gå och vara emo framför greys.
 
Sen ikväll far jag till frugan, precis vad jag behöver!
 
 
 

Kärlek

 
 
 
 
 

Painfull

Åh, kan verkligen inte bestämma mig om imorgon.Trodde jag hade gjort det, men nu har jag totalt ändrat mig. Vill ha klänning men alla andra verka ska ha shorts så jag kommer se ut som en outsider. Besluts ångest. Ska iaf försöka sova lite så jag orkar med morgondagen. 
 
 

Throw back

Idag var sista dagen som sjua. Kan inte fatta vart tiden gått. Allt har gått så sjukt fort, vi har hunnit otroligt mycket under detta år. Vänner har kommit och gått, vi har haft våra strider och vi har samlat många minnen. Hur har vi hunit med allt?
 
Tycker det var förra veckan jag var med Ida och vi red runt natten lång.
 
Tycker det var igår vi låg i varandras spya och skrattade åt att vi var så fula.
 
Alldelens nyss var Linnea en person som gick i min klass, en person jag inte hade en anning om vem hon var. NU är hon en av mina närmsta vänner. 
 
Det kan knappast va ett år sen jag och Ida stod där, bakom ok och åt våran korv fort för vi inte ville folk skulle se att vi var fet. 
 
Så sjukt mycket har hänt på ett år, nästan allt har ändrats. Fast ändå är allt så likt. Åh, kan bara inte fatta det. Imorgon går vi ut sjuan. Vi kommer sitta i kyrkan, vi kommer få våra betyg och sen nästa gågn vi återvänder till skolan så är vi åttor.
 
Var har tiden försvunnit?
 
 
Förra skolavslutningen
 
 
 
 
 

Pick me, choose me, love me

Tror jag har bestämt mig för skolavslutnings kläderna. Lite osäkert but still, skiter i att jag blir 4ever alone. Jag ska va outsider och inte ha shorts. Komemr i min ko kjol och kick some ass!
 
 

Badass

Pallade inte med skolan idag. Jag och Ida drogg kring 11(?). Vi for på OK och köpte fett med godis och sen drog vi hem. Har haffat vänner, och lekt sär. Haha, jag skulle värma en bulle i micron men satt vid datorn och kollade inte riktigt på bullen. Sen så sprider det sig ett enormt rök moln och Ida börjar hosta/skrika. Bullen blev svart och kökert rökfyllt. Så himla vackert! Iaf, vi chillade och nu har hon just gått till bussen.
 
Jag och min onda mage ska nu sova framför greys anatomy. Magen är i princip död efter allt godis vi har tryckt i oss.
 
 
 
kan inte fatta att du flyttar på fredag </3
 
 
 
 

Still watching

Dagen var riktigt bra. Sistan veckan är hur chill som helst. Hängde bara runt med la familj, gick i regnet&åt mat. Kom försent till lektion, no problem. Störde dom andra under filmen, no problem. Gå till billisten på skoltid, no problem. 
 
Haha, nämen vi har mycket fina minnen från dagen. Behör många fina minnen, vi är ju alla emo då frugan ska flytta.  Iaf, imorgon är det nån IQ dag. Vilket jag och frugan kommer vara bäst på. 
 
Nu ska jag fortsätta se greys, så fukkin bra!
 
Fin de fru.
 
 
 

Avslutnings lunch

Sitter med frugan och barnen på sibylla. Näst sista dagen, vi firar med sibylla!




Just because you didn't win doesn't mean you don't know how to roar

Jag är förälskad, i något nästan lika bra som vampire diares. Har sett massa Grey's Anatomy så nu ska jag precis börja på 5:te säsongen. Älskar det!
 
 
 

Jalla jalla

 
Min vecka kommer gå lös. Så himla perfekt!

Sudiga bilder

Usch, uppdaterade bloggen  skit dåligt igår. Men jag var med min fru i lycksele och kom hem 11. Då var jag mycket trött och orkade inte titta på bloggen. Den är mycket full med suddiga bilder. Haha, har iaf haft en amazing helg med frugan. Har typ halv bott hos henne. Min frujävel som tänk flytta till lycksele :( Nämen far till henne på torsdag och är där till fredag. Sen åker jag till finland en vecka. När jag kommer hem blir det vara med frugan igen. Haha, så fult.
 
I helgen har i haffat mycket vänner och kvaddat grovt med cykeln. Så fula vi har varit!
 
Gammal och mycket ful bild på oss
 
 
 

Nu drar vi ut med dreamteam

Ska snart fara in till stan och träffa dreamteamet. Ida har lite jalla jalla i magen, men vi far så fort hon är klar.




Fuck feelings be a bitch

Kvällen har varit awesome. Sista timmen var nog bäst, äkta lodisar! Drar troligtvis till Ida imorrn och vi gör Lycksele osäkert!



finaste och normalaste bilden från kvällen!

Hos Ida

Frugan tyckte inte om mitt hår så hon borstar det och lockar om det.




Dejt med frugan

Ska fara in till stan på en dejt med min fru. Ska bra äta up min macka med för mycket smör på. Är i lycksele hela kvällen, så kommer säkert uppdatera bloggen med nåt roligt. Iaf, ha en bra kväll alla för det kommer jag att ha!
 
Bjuder på en fin bild där jag ser ut som en psykopat
 

Mina skills




Pallar inte

Åh, min mage pallade inte trycket. Åt sjukt mycket av den goda maten, sen en hel del efterätt. Troligtvis får jag gå naken på skolavslutningen, efter all denna mat kommer jag inte kunna ha några kläder... 
 
Iaf, kvällen har varit bra. Jag & Wilma har inte hunnit göra nått. Vi alla lider av mat koma. Så chillar i hennes säng och har just tattat hennes dator.
 
Har oxå varit emo med frugan. Imorrn ska vi va lodisar i Lycksele. Vi kommer va äkta lodis med mycket feta!
 

På bussen, är snart hos Wilma




Woop woop

Började dagen på xl bygg, hah. Följde med papii och köpte färg medans jag väntade på frugan. Sen när frugan ätit sin mat drog vi en sväng på stan. Så fula vi var, hoppas nån såg oss! Iaf det var kul att träffa frugan.
 
när vi kom hem så satte jag igång med målandet. Har målat klart allt nu, äntligen! Ska bara ställa in lite möbler och fixa några detaljer. Kommer bli perfekt!
 
Denna dag avslutas med grillning hos Wilma. Kommer bli riktigt kul. Sen imorrn far jag till Ida om hon har kommit hem från Umeå.
 

National dagen

 
Firade med gott fika i Tannbäck. Va där ett bra tag, sen följde Wilma med till Hedvik. Vi har målat det sista i lillstugan och tagit årets första dopp! Varit en riktigt bra dag, och imorgon kommer bli ännu bättre.
 
Drar först in till stan och och träffar frugan. Sen blir det grillning i Tannbäck. Kommer bli as roligt!
 
Designen ser ut som stryk, men kan inget göra innan jag har en riktig dator att koda på. så ni får stå ut med att det ser ut som en enda röra.
 
 

Årets första dopp

 

Mätt och trött

Nu ska vi snart bege oss till storuman. Chico är trött och vilar, jag och min mage är död swn all mat. Wishmeluck, har sjukt ont buuut.




Villis

Klev upp tidigt och for. Chico sov hela resan, plutten. Nu ligger jag iaf och vilar lite. Kommer väl hinna somna här. Tror jag blir kvar hela dagen elr så far kring ett. Få se hur jag gör, ska ju till pappa ikväll.






Allt klart för morgondagen




Feather on the clyde

Pratade med frugan  typ 1timme, happieness! Vi ska träffas på fredag då hon kommer hem. Blir perfekt! Har Chico här hos mig inatt, ska följa mamma till jobbet imorgon såååe. Nämen det kommer bli mysigt. Nu har vi just varit på kvällspromenad och kvällfikat. Så sängen nästa!
 

Bryt ihop och kom igen





Ebba är duktig

Försov mig som f*n imorse. Men Tog mig iaf i tid till no:n. Nu har vi just ätit och ska snart dra på matten.




101 frågor

Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? – Nej, är gift!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut!
Hur många har du varit kär i? – Vem håller kolla på de?
Är du kär just nu? – Är ju gift.

Tio frågor om dig själv:
Namn? – Ebba Forsén
När fyller du år? – 23 oktober
Några piercingar? – Öronen
Vad har du på dig just nu? – Underkläder och pjamas tröja
Vilken årstid är bäst? – Höst/vinterr
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Sovmorgon, vakna upp av att frugan snarkar.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår!
Vad är du bra på? – Blogga (?), dra roliga skämt, skratta & skämma ut mig.
Vem älskar du mest på denna jord? – Min säng & min mat
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med någon!

Läggning? – Hetero, fast ett undantag för mitt äktenskap!

Vem är din idol? – Alan Garner får hangover!

Tio frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? – Ingen, men mest vet Andrea tror jag.
Vem är den roligaste av dina vänner? – Ida elr Linnea.
Vem är snyggast av dina vänner? – Eeeh vem bryr sig om utseende? Allt sitter i deras humor!
Vem är mest partyprisse? – IDA.
Vem är den du helst har filmkväll med? – Familje mys, alltså frugan, och ungarna.
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – Haha, Andrea :)

Tio frågor om din familj:
Vem står dig närmast? – Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Helt okej
Vem är farligast i din familj? – Lillebrorr Lias!
Vem är roligast i din familj? – Jag ofc.
Vem är coolast? – Min säng. 
Har ni något husdjur? – Nope
Vem har du mest gemensamt med? – Mamma
Vem står för underhållningen? – Alla bidrar väl.
Vem sover du oftast med? – Kudden!
Roligaste kvällen med familjemedlem? – Turkiet med mamma. Vi satt och disskurerade tomten. Jag envisades med att det var produktplacering från cola. Tur att den dåliga humorn är ett familje drag! 

Tio frågor om idag: 
Vad har du gjort? – Chillat, skrattat och ätit.
Har du varit glad idag? – Yes
Har du varit ledsen idag? – Typ inteee
Har du gjort något bra idag? – Ätit
Vad ska du göra nu? – Gå på toa
Har du gjort något dåligt idag? – Nä
Vad har du ätit idag? – Mat.
Har du duschat idag? – inte än
Är du trött nu? – Ja, är alltid trött.
Vad händer imorgon? – Skola

Trivs du i skolan? – Sådär

Har du varit i skolan idag? – Nää, söndag juuh.

Annat:
Hur mår du just nu? – Sådär
Har du piercat dig? – Uh?

Telefon/mobil:
Vem ringde dig senast? – Mamma
Vem ringde du senast? – Hubby
Vem sms:a dig senast? – Jespeer
Vem sms:a du till senast? – gills fb? Isf, frugan!

Övrigt:
Är du hungrig nu? – Är alltid hungrig
Vad är klockan nu just nu? – 09.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Facebook, publishme.se och spotify

Familj, igen:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – Några minuter sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – 4 dagar sen

Sport:
Går du på någon sport? – Nää, men brukar springa!
I så fall, vilken/vilka? – Ingen, är för lat. Orkar bara springa
Trivs du med den sporten? – Fett kul
Tycker du att den sporten är rolig? – Ofc
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? – Jadå!

Övrigt, igen:
Gillar du punk? – Beror på
Har du sminkat dig idag? – Nepp
Isåfall, vad för smink? – Inget
Vad har du på dig för trosor just nu? – Fina trosor
Hur ser de ut? – svarta...
Vad har du för bh/topp på dig just nu? – EHEHEHEH
Hur ser den ut? – Som en vanlig tröja kanske?

Musik:
Lyssnar du på musik just nu? – Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? – Just give me a reason
Vad gillar du för musik? – Olika!

Kärlek:
Är du kär just nu? – Typ intee
Har du kysst någon idag? -Nee
Har du ett förhållande? – Nä
När går gränsen vid otrohet? – Svår fråga, typ puss(?).
Är du romantisk?  -Klart

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Nepp

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – I guess

Vad hette din första flickvän/pojkvän? – HAHAHAHHAH, wille....
Hur länge höll det? – Typ 2timmar
Hur länge var ditt kortaste? – Eeh, antagligen det.
Hur länge var ditt längsta? – nån månad.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Beror på

Förhållande:
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej!
Är du en bra pojk/flickvän? – Säkert
Vem sov du senast bredvid ? – Frugan
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? – Min mamma sa jag älskar dig, det gills va?
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? – Frugan<33333
När fick du din första kyss? – Men herre, kommer inte ihåg men de var då ett bra tag sen!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – Noideaa
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – Uew nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – Ja, skulle tatuera in alla 17 katters namn på armen!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – Eh.. Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – Hottie, nämen viktigaste är att han får mig att må bra & skratta!

 


Godnatt bloggen

Kvällen spenderades med frugan i skype. Mycket fin humor.

För övrigt hällde jag kokande vatten över min hand. Väldig smärta. Har i över 2timmar försökt behandlat detta.

Sen så kom jag fram till att herregud, jag ska bli läkare men kan inte ens behandla första gradens brännskada. Då fick jag lite skam i kroppen och drog till drastiska metoder.

Har sjukt ont i handen men har lindrat smärtan med godis. nu sks jag iag ta och försöka sova!


Kanske borde satsa på en karriär som kock istället?





Min fru

Eheeeh, lite problem med designen har uppståt. Måste ha blivit nått fel i kodmallen. Ska för söka åtgärda detta. Men är som sämst på att hitta felet i kodmallen...
 
Tar och fixar allt dedär sen, är ju faktiskt på en dejt nu.
 
Jag och frugan har lite telefonsex nu, jag tycker vi är väldigt sexiga!
 

My camerah


 
1.Iso 16 000, det är helt amazing att kunna fota i mörkare utrymmen.
 
 
2. Effekter i bilderna, redan innan man tagit den. T.ex. att den fotar allt grått utom en speciell färg som typ blå. Sjutk coolt!
 
 
3. På "snurrhjulet" uppe på kameran finns ett läge som heter sweep panorama. Det funkar så att man trycker ner knappen och sedan sakta vinklar kameran åt höger.As häftigt, sjukt enkelt sätt att göra panorama bild på.
 
 
 
 
 
1. Att titta på bilderna i ögonhålet är ingen höjdare. Om man ser bilder på stora skärmen, fine, men i ögonhålet är det ingen bra skärpa. Använder nästan aldrig ögonhålet, men då vi var i stockholm så uppstäckte jag detta.
 
 
2.  Får inte fjärrutlösaren att funka. Den ska vara trådlös och på förra kameran var det bara en knapp på kameran och så styrde kontrollen. På a37 så har jag itne hittat hur man aktiverar den... Anting går det inte eller så är det jag som är efter.
 
 
3. Kameran är rätt så tung, så det blir jobbigt att bära den runt halsen en längre tid osv. Har inte vägt den men skulle uppskatta den till 2-3kg typ.
 
 
 
 
 

Fuck the world, only god can judge me

Åskade som bara den och strömmen försvann. Nu är den iaf tillbaka, och jag fick se mitt tvp! Är kind of a nolifer nu på lördagskvisten. Så Jesper skulle troligtvis komma hit och hitta på nåt. 
 
Denna vecka så har uppdateringen sugit och bilderna har varit av dålig kvalite. Veckan som kommer ska uppdateringen och kvaliten åter gå till det normala. Kan ju inte ha en blogg med fin design men fult innehåll. Daaah. 
 
Lockat håret idag, kanske ska ha det så på skolavslutningen? Hmm...
 

Underhållning

Jalla jalla, har lite tidsfördriv innan tvd börjar med att ladda ner massa nya appar. Haha, har en liten crush på en photo editor! :*

Men även fast frugan är i Grekland så är det ändå hon som gör min dagar! Vi är lika udda båda två, så därför passa vi så bra ihop. Så om ni ser nån nästa måndag med slöja då är det troligtvis vi! :*





Jun. 01, 2013

Idag så finns det inte så mkt att göra, för varmt för att va ute men för kallt för att bada. Så yolo, ska vara lite kock o göra mat. Haha, eey what did u expect? Nämen just chillin idag. Imorrn ska jag iaf fara och va med Hubby.

Är så himla avundsjuk på Andrea som fick sommarlov idag. Jag vill oxå! Vi har hela 2veckor kvar, hatar det...




Fml

Internet är dött, bara mobildata som funkar.

Iaf filmen igår var bra. Början va awesome osv men sen var slutet ganska tragiskt. Det handlade mycket om vad som hänt i de tidigare filmerna så om man inte sett dom kommer man nog inte hänga me så mkt i handlingen.

2an är fortfarande den bästa filmen som någonsin gjorts. 3an var bra men inte lika bra.

Jag hade hoppats att Alan och Chow skulle gifta sig och tillsammans bo i nåt lyxhus. Dom är så lika, båda är crazy. Tyvärr så gifte dom sig inte, dom blev inte sambod och allt blir bara sorgligt.

Har seriöst älskat denna triologi, så att det är slut är väldigt sad:(