ript>

Fredag

 
Dagen va helt awesome ;) På svenskan jobbade vi artikeln, som nu är klar :D Sen körde vi lite dans+basket på idrotten. Najs men typ 1timmes hål. Efter lunch så for vi på föreläsning om typ droger osv. Grymt kul faktiskt  :D Drog en stund på akkan efter skolan. Ikväll så få vi se hur de bli, antingen ä jag hemma elr så dra jag t Ida.
 

Vad gick fel?

HAHAHAHAHHAH, asså jag&Ida går lös på skype;) Fast Göran dissa oss. Fattar inte vad som gick fel?
 

Fuck everything, de kommer aldrig bli detsamma igen

Åååh sakna sommaren 2012. Även om jag mådde dåligt så mådde jag ändå som bäst. Ångrar allt&inget. Denna sommar har satt så många spår i den jag är idag. Vi levde varje dag som om den vore den sista :)
 
Bilderna väcker minnen, låten gör att jag minns allt som igår.
 
 
 
 

Bitch mode activated

Dagen ha typ varit chill ändå ;) Inte gjort så mkt typ. Nu sitter jag o lyssna på typ gamla låtar sedan 2009 (?).  Ska snart gå o hjälpa mami att städa ;)
 
Imorrn dra ja ut me dessa snyggingar <3
 

That me


HAHAHA livet suger, men de ä ändå så awesome

Just kommit hem från julbordet nudå ;) Kameran hade slut på ström så kunde inte fota nåt :( Men iaf, det va typ ganska najs ändå. Sitter nu i skype och prata med Ida,Anal&Willieee :D 
 

L0v3

OMG sett säsongs avslutningen på Portkod 1321 nu :D De va ju bra, även om jag tycker Steff sku va me Putte o föräldrarna borde forstätta va tsm. Dagen va iaf bra typ, dans på idrotten jaaoow ;) 
 

Big or small, lies are lies

Mår lite bättre nu, har ätit alevedon och vilat sen gör det nog susen med en god nattsömn. Nämen ha valt kläder, packat idrottsväskan (dans imorrn wiho), ska snart duscha så ha typ fixat allt ;) Skola imorrn asså :) Annars ha jag inte gjort så mkt, pratat med Ida&Anal och sett "the good wife" :)
 
 
Snygga syskon jaaoow

Lite spam

Är hemma pga ont i huvudet+frossa. For hem efter språket. Sen ha jag bara legat i sängen o sett tv typ. Ligger där och är på väg att somna. Då äre nåt mongo som spamma mig på Facebook


25.11.12


 
 

Godmorgon elr nåt

Ööh så grymt trött idag. Vi klev upp typ 12 er nåt för att Petra skulle hem. Sen idag skulle vi va med Nea men det blev inget, orkade helt enkelt inte. Låg hemma och sov ist ;) Gick iaf lös inatt då alla andra sov. Haha faila lite då så nu ha jag ont i knäet, men what to do lixom ;) Ä så jävla trött, kommer va helt död imorrn typ. Nu ska jag duscha & välja kläder för sen är det solsidan som gäller :)
 

Godnatt bitches


Don´t play the game with the girl who made the rules

Ligger i sängen nu och helt random vaken :)
 

Bilder från fotorunda förra helgen

 

Mysiga potatisar

Lämna aldrig potatis+en dator ensamma....HAHAH. Har iaf massa fina bilder nu, peddo varning på mer än hälften av dom ;)
 
 
 
 
 

raping time :3

Ebby är på toa....
  
funny gifs
 
 
XOXO L & P

Girlsnight

Haha, just pratat med Ida. Älskar min mupp <3 
 
Ikväll kommer Petra&Nea och vi kör en  tjejkväll ;) Dagen va awesome, hade me klumpen så massa fina bilder ;) Nu ska jag snart gå och duscha och fixa mig inför kvällen. 
 
 

Always and forever

Vaknade för typ en timme sen. Såå skönt att sova ;) Vaknade med en blåsa på tungan, fett najs asså... Idag så blir det va med Petra o Nea :D Mina sötpotatisar<3 Haha dagen kommer att gå lös. 
 

Jag&Ida skrattar i våran ensamhet

Min humor ligger på topp ikväll :D Tycker synd om alla som är social med mig ikväll.
 

Jag har famlat i mörkret men i dig såg jag ljuset

Är ju hemma i helgen eftersom de me Ida kör vi en annan helg ;) Så imorrn blir det va med Petra och kanske Nea(?) :D Sen kör vi samma gäng på söndag. Första helgen på evigheter som jag ä hemma. Nämen prata lite med Ida nu och vi gör awesome planer <333
 

U call me bitch like it´s a bad thing?

Hahah dagen va weird på alla sätt. Någon kände för att ta min fina bh då jag hade bad. Jag och Ida fuskade i alfapet. Ingen lärare på engelskan så det blev bara flams. Kort sammanfattning av min fina fredag ;)
 
 
 

Älska livet

 72 timmar the good wife väntar mig :D
 

Torsdag

Dagen sög. Allt va bah allmänt kaos. Har iaf hunnit pratat lite med Petra i telefon så det gick ju lös :) Så skönt med fredag imorrn asså. Haha nämen idag har det ändå inte hänt så mycket. Det enda som va värt att skratta åt va matten, då kände Ida för att visa sina skills på att rita. Hoppas Tor tyckte det va fint, jag fick då iaf skratta mkt ;) Imorrn ha vi no prov, kan allt så de bli ju bra ;) Nu ska jag bara ha det awesome resten av kvällen :D
 
 

Bäst elr vad

Dagen gick ju lös, känner mig grym ;) Bästa av allt va att jag kom på att vi ha engelska glosor till imorrn. Har ingen aning om vad vi för ord men so what. Känner på mig att det kommer gå bra ändå ;) Nämen allt känns bah så awesome. Snart fredag dessutom. Blir fara t Ida som vanligt, hehe. 
 
 
Ego pic bara för att

Y.O.L.O

Äter godis nu, hehe ;) Utvecklingssamtelet gick iaf bra. Ha lekt lite retard på skola med Ida. Hoppas alla fick ett gott skratt :) Ska snart gå på svenskan.




Ööh så trött

Döööör, håller på att somna :( Ha varit as trött hela dagen. Ha iaf gjort tyskan så de ä ju bra ;) Ikväll blir det va social på skype och sen sova tidigt. Aja imorrn är det kortdag + utvecklingssamtal så det blir ju najs.
 

Livet leker

Ä på skolan och ha rast nudå. Sjukt trött, typ helt borta. Haha so:n lagga röv som vanligt. No:n såg vi film fast vi typ prata ist. Ska snart gå o ha matte, kommer somna ;)










Dag 30 - En sista stund

Asså fatta inte riktigt vad denna dag menas? Så slänger upp lite bilder ist ;)
 

Normalt

Ja de flesta skulle nog ha tittat på hans ansikte elr magrutor.


Mitt troll...


Dag 29 - Mitt favorit minne

Har 1000 bra minnen så svårt att välja. Men typ alla minnen från fjälls 2010(?). Året då vi for med mastan upp längst mosekälla vägen ;) Fast oxå massa minnen i Finland me Andrea<3 Hahahah har så många fina saker jag minns :D
 

Den enda smärtan man kan älska

Har ont i magen nu, har skrattat så mkt att jag ha träningsverk i skrattmusklerna ;) Oj, vilken helg asså! Heeeelt underbar på alla sätt och vis :D Saknar min finaste<3
 
Iaf nu sitter jag o prata med mitt mongo i telefon och ha just ätit. Sen ska jag fixaallt för imorrn så jag kan slappna av framför solsidan ;)
 
 
massa random bilder från helgen, bara bilder från dagen hade inte kameran på kvälen :(
 
 

Söndags mys

Sitter på bussen och prata med Ida. Är på väg hem nu, sen bli de vila. Är grymt trött nu, Wilma och jag låg uppe i natt o gjorde awesome planer ;)


It takes a bitch to know a bitch

Är med Wilma nuu, fett najs :) Gjort massa kul redan och kvällen har bara börjat. Ikväll blir det middag hos Petra så vi ska dra dit lite senare ;) Träffade Ida idag utanför ica, HAHAH. Världen är liten :)
 
 
Bild från fotorundan idag

Vi tämjer vilda renar utanför mataffären

 
 

Godmorgon alla glada

Ligger i sängen nu o halvsover;) Ska snart kliva upp o fota medans det ä fint ute :) Idag blir det stan typ(?). Sen ikväll ska vi nog t wolmiz.

Random bild från arkivet...


Fredags mys

Sitter o myser i stugan framför tvn :) Ha pratat lite me Ida o William oxå. Ska fortsätta mata Berit nu :)
 

Bussen ä sen

Fy den va as sen, ä kvar i Storuman fast den sku farit för 20 min sen... Aja helgen kommer bli awesome, va me wolmiz juue :D




Fick sluta tidigt idag, tack Håkan




Dag 28 - Något jag saknar

Något jag saknar är Finland och alla underbara människor där;)
 
 
Saknar även mosekälla grymt mkt ;)
 
 
 
Kramizzz
 
 
 

Mysiga vi är såhär på kvällen




Just kommit hem

Asså usch, ä grymt trött nu. Just kommit hem. Idag ha ja hunnit prata med både Ida och Petra så känns najs ;) Ikväll så skulle jag o William börja med tyskaläxan så vi hoppas det går bra :) Lilla jag ä så duktig att jag glömt pappret i skåpet, hihi. Sen ska jag också packa för imorrn ;)
 
 
Random bild från svenskan igår ;) Hade ju med klumpen :D
 
 
Kramizzz

Dag 27 - Min favorit plats

Blääää kan inte välja. Kuni är som mitt andra hem där jag har otroligt många minnen. Mosekälla är där lyckan bor :D Hos mina vänner är det awesome att va ;) Det finns ju dock en plats som är bättre än alla andra :  min säng !!! :D
 
 
 
 
 
Kramizzz

När jag faller så reser jag mig igen

Så mycket starkare jag är nu, än då. Hur allt var så mycket enklare, fast det va svårt. Livet va så komplicerat, för mycket som hände på samma gång. Men jag såg ljuset, och jag är på väg upp mot ytan igen.
 
 
 
Kramizzz

Så duktig jag är

Ha just kommit hem typ och skriver lite me Andrea ;) Redovisningen gick as bra! Hon sa att om hon skulle betygsätta det så va det ett A. Känner mig grymt stolt :)  Tyskan sen gick oxå bra ;) Ikväll blir det kanske va med Petra :) 
 
 
 
Kramizzz

Godiiiiis

Hade prov imorse och vi sög...Sen hade vi besök av polisen ;) Ida ha tattat mitt godis, trevligt att dela saliv men hon. Iaf ha svenska redovisning idag och tyska förhör sen slutar vi :)




Kramizzz

Helgen

Wooiie ihelgen träffar jag denna snygging





Kramizzz




Dag 26 - Min största rädsla

Asså har inget om jag går runt och är rädd för typ. Men om det skulle va nåt då är det väl att förlora någon av mina närmaste  :( 
 
 
 
 
 
Kramizzz

Älska

Asså just sett portkod 1321 och oj va de ä bra :D Älska, älska ! Men aja, jag o Berit är lata så att det blev ingen simmning. Sitter istället hemma och är social med Ida ;)
 
Kollar oxå på lite bilder. Sjuuukt länge sen jag träffa Andrea :( 
 
 
Saknar min fina <33
 
 
Kramizzz

Tisdag

Idag var en dryg dag. Hände inget intressant direkt. På lunchen så försvann min älskade sko :( Men den hittades i slutet av dagen i innertaket. Kan ha varit en person som ville hämnas för nåt kanske? Aja skon är min igen så de ä lungt :) Fy vilken bra dag, det intressantaste som hände är min sko ;) Fint liv jag lever asså. Iaf ikväll blire simma med Petra och Nea (om jag inte är lat och sover i soffan istället). Sen så har jag inte så mkt kul att säga ;)
 
 
Innan jag kände Berit + mina ögonbryn såg ut som bajs...
 
 
 
Kramizzz

Dag 25 - En bil jag aldrig lagt upp

Hade först tänkt skämma ut Ida och lägga upp en bild på då mitt lilla troll sover...Men jag är snäll så ni får en bild med ett fint minne :)
 
 
Detta var dagen då jag skulle träffa Petra för första gng på hela sommaren. Men jag va nog riktigt snygg för vi träffas fortfarande
 
 
Kramizzz

Trött typ

Dagen smaka bajs. Va bah allmänt dryg + fick agro på sista lektion. Asså är sjukt trött nu så blir väl en tidig kväll, mums :D Sen imorrn bli de va me Petra, grymt kul ju :)



Jag är speciell, på ett bra sätt;)


Kramizzz

Dag 24 - Något som får mig att gråta

Otroligt dålig humor, så dålig att jag skrattar till jag gråter :)
 
 
 
 
Kramizzz

Så sant


Farsdag

Grattis på farsdag till bästa pappa! :D
 
 
 
 
Kramizzz

Dag 23 - Något som känns bättre

Men usch, finns så mkt som känns bättre :) Men att va med mina älskade vänner och familj ofc. Då jag och Wolmiz skrattar till tårarna rinner så är livet på topp :D Då jag och Petra pratar om ALLt + alltid finns för varann även fast det bruka va brist på seriösa samtalsämnen hehe:) Då Ida ringer och säger att jag ska komma till henne, då vet jag att helgen kommer spåra ;)
 
 
 
Kramizzz

Sorry för dålig kvalité på bloggen

Sorry för att det varit så dålig bloggning i helgen. Men telefon funka inte då jag ska lägga upp bilder så mobilbloggning ha varit bajs. Sen ha jag ju oxå varit hos Ida hela helgen o därför inte haft tillgång t datorn. Men är på väg hem nu så då blir det bra igen :)



Jippi nu funkade det, ni får en sned bild på Pärlan ;)


Kramizzz

Kallt ute

Sitter hos hästarna och gör precis ingenting. Ida sitt i ett hörn o är sur. Värt att stanna asså...

Rida ikväll

Just ätit och ska snart fara t hästarna igen;) Vi va där på dagen och mockade skit + fixa me Argos :)
Annars ha vi inte gjort så mkt.



Bild på lilla Pärlan :)


Kramizzz

Vaknat

Vaknade upp på soffan för en stund sen ;) Har ätit frukost och städat litee. Men idag då blir det städa upp lite och sen fara till hästarna typ :)
 
 
Kramizzz
 

Kan inte sova

Är vaken nu av ingen anledning. Borde sova men kan inte. Funderar på att väcka Ida men hon vill nog sov. Är helt död, bloggar mer imorgon ;)

vafan händer?


Bullar & spöken hemma hos Ida

Sitter i Idas kök nu, skypar med William medans Ida ä osocial med sin tel. Då vi skulle äta bullar ramlade en krukväx ner i golvet, det är ett evigt mysterium. Ingen stod nära den så det va lite sneaky. Har iaf gjort lite roliga saker ikväll :) Så ska väl fortsätta med mitt intressanta liv nurå ;)
 
 
 
 
 
 
Kramizzz

Dra till Ida ikväll

Hihi, nu ha vi bestämt att det bli fara till Ida ikväll:) Fest med chips o läsk jaaaoow :D Nämen grymt kul iaf.
Ha en bra fredag på er alla!
 
 
Kramizzz
 
 

Dag 22 - Något som upprör mig

Något som upprör mig är falska människor som ljuger och snackar skit bakom min rygg. 
 
 
 
 
Kramizzz

Jippi

Håkan låter oss sluta en timme tidigare idag :D Nu sitter jag o Ida och delar på lite godis... trevlig syster som äter allt :3



Bild från engelskan då vi kasta kort


Kramizzz

Fredag

Har just gjort mig klar och ska snart fara o möta Petra :)



gammal bild men aja


Kramizzz

Twilight

Asså nu sänder de twilight på tv... Måste ju se! Älskar de filmerna!!! Men efter denna så måste jag sova, annars så orkar jag aldrig upp imorrn.

Kramizzz

Sjuk typ?

När jag kom hem somnade och hade typ as mkt frossa. Sen så åt jag middag typ halv sju. Usch känns som om jag är sjuk :( Ikväll skulle jag ju egentligen va med Ida, men det blev inte för jag måde inte bra :( Men ska försöka gå till skolan imorrn, fast ser ju på morgonen om jag mår sämre. Sen ihelgen så få vi se vad som händer. 
 
Ska vi ta dagens bästa citat då:
 
Lärare: Varför blev Petras låda bättre då? Jo för hon va noga.
Jag: Hon hade ju bättre lim....
 
Hahah, grymt mkt vi skratta på träslöjden. Sen va det ett ännu bättre citat på mentorstiden, men det kan jag inte skriva utan att dö av skratt ;)
 
 
 
Kramizzz
 

Bara ifall ni ville veta...

...så sitter jag nu och är koncentrerad på matten.
 
 
 
 
 
Kramizzz

Jag&Wolmiz, fina bilder!

Känner för att slänga in lite osedda bilder från Stockholm<3333 Som kan lysa upp eran vardag:
 
 
Sen på kvällen efter fotorundan fick vi ngn rolig idee om fjädrar och solglassögon ;)
 
 
Sen på flyget hem blev vi uttråkade o tog fram kameran:)
 
 
 
Kramizzz
 

Dag 21 - 3 låtar som får mig känna på 3 olika sätt

Blir glad och allt känns så lätt:
 
 
 
 
Glad av den + mkt fina minnen till denna:
 
 
 
 
 
 
Lite mer sorgsen, saknad:
 
 

Social

Är ju allmänt cool idag asså:) Ha varit med Petra ikväll och vi pratade om all mellan himmel och jord, underbart <3 Nu prata jag med Jesper på skype+ skriver med Ida och William. Känner mig ju grymt social ikväll:) 
 
 
 
Kramizzz

Bitch plz

Just varit social med Ida, som vanligt alltså ;) Nämen ska snart fara o vara med Petra :) Värmer i mitt hjärta att hon dissa resten av världen för att va med mig när jag behöver henne, true friends :D Haah men asm vänner ha jag iaf. Annars så chilla vi ikv dåååe, välja kläder, dusha + träna lite tyska. Imorrn blir det skola, långdag, men tycker ändå om torsdagar grymt mkt :) Ska oxå fixa ngt tidsinställt åt er på dagen :) 
 
 
 
Älskar bildernafrån sthlm :)
 
 
Kramizzz

Dag 20 - Hur man vinner mitt hjärta

Man är sig själv, har bra humor, är snäll/omtänksam sen är det ju alltid ett lite plus i kanten om man är snygg ;)
 
 
 
 
Kramizzz

Tufft liv vi lever

Dagen började bajs, blev sen till Petra&Nea, baka mögelmuffins på hk som blev as fula, tappat bort bilduppgiften och sen va det lite annat tjafs som jag inte fatta? Men iaf, du kom ju tillbaka sen o då va du inte sur längre ;) Annars var dagen rätt okej :) På svenskan ska vi redovisa muntligt om en hobby, så jag skriver om foto:) Sen då alla andra gick på språk, då for jag på skyddsombudmöte. Gick typ rätt fort ändå. Sen följde jag och prata med mattanterna.  När vi va klar med det så hade vi slutat, så då missade jag hela tyskan...igen. Men aja Petra hade tagit läxa åt mig så de ä nog chill. Ikväll ska jag umgås med min familj lite efter som mamma åker bort imorrn + fara och äta muffins hos Petra :D
 
 
Har en liten crush på svartvita bilder hihi <3
 
Kramizzz

När allt står på spel så ser du vilka som är dina äkta vänner

Dagen va ju helt ok, lika chill som ja trodde den skulle bli;) Ikväll så ska jag va me bästa :D Nea o Petra ofc! Bli nog va me dom i helgen oxå, fett najs :) Ska se lite portkod 1321 nu de bli kul, lite tidsfördriv innan jag ska möta Petra ;)
 
 
Kramizzz

Skolaa

Sitt på skola nu. Ska ha so snart jaaow ;) Tråkigt.på.rasten.



Kramizzz

Love life

Dagen ha varit super bra, haft grymt kul :) Imorrn blir det skola, ett evigt under om jag orkar upp på morgonen..HaHa. Men iaf, imorrn blir nog en chill dag.  Ha valt kläder, duschat och fixat allt :) Så nu blir det se tv en tag innan sängen kallar :D
 
 
 
Kramizzz

Thats just how we do

Ha just kommit hem från att varit med Petra :D Jah, brantare än grillen XD Haha, våran humor har ingen gräns asså! Pratat med Ida idag oxå. Nu sitter jag och lyssna på musiken jag o Wolmiz ha nött i skhm + måla naglar med nya nagellacken :) Grymt fina färger! 
 
 
Wolmiz ♥
 
 
Kramizzz

Godmorgon

Just vaknat nu och ska börja packa ur väskan ;) Är ju ledig idag så de ä chill :) Idag händer det inget speciellt, bara va hemma o ta det lugnt.



Bild från helgen.


Kramizzz

Dag 19 - Något jag ångrar

Det finns mkt saker jag gjort som jag ångrar, men för det mesta så står jag för det jag gjort och ångrar inget :)
 
 
Kramizzz
 

I mina tankar just nu

Sakna sthlm grymt mkt o Wolmiz! Haft så sjuk kul i veckan. Så mkt som ingen annan än du & jag kan förstå. Du måst komma t Stortoan snart! <3


Denna bild, ojoj väcker minnen;)


Kramizzz

Saknar sthlm redan

Har landat för ett tag sen och marken är fri från snö. Men är ju inte hemma än, en timme bussresa kvar. De ä nog snö hemma+ kallt så tur att jag ha min nya jacka;) Sitter och vänta på bussen o sen ska jag väl ringa Ida.



Kramizzz

På väg mot Arlanda


Stämpelkorten



På 4dagar ha vi stämplat två remsor OMG!

Fail

Hej
Imorrse tog vi 807 in t norra sköndal. Sen sku vi byta 181 men den blev inställd. Så då tog vi 172 in t hökarängen och tog t-banan till Farsta;) Då 181 inte kom så förstå hjärtklappningen, vi började ju fundera om vi sku måsta in t gullmarksplan o stämpla nytt. Men det gick bra som tur va:) Gick på stan men hittade typ inget, ett halsband sen var de inget typ. När vi gått klart så kom pappa och vi åt på kinahörnet så nu är vi på väg hem. Men först en sväng på pappas jobb;) Blir en kamp med de opackade väskorna, ingen över vikt och att de går o stänga är måsten!



Kramizzz

Väska.överfull.

Idag dra vi ju somsagt in till Farsta, blir lite lagerhause och kläder;) Sen ska vi väl packa ihop oss. Väskorna kommer att vara ÖVERFULLA...Men det ska vi nog fixa:) Sen går ju planet typ 6 elr nåt. När vi landat så är jag hos Wolmiz innan jag drar vidare hem till mig. När jag kommer hem så blir det sovaaa! Ska försöka uppdatera bloggen så mkt som jag kan idag:)
 
 
Älska våra ful-bilder från igår <3333
 
 
Kramizzz

Sista

Idag är sista dagen här, känns lite tråkigt. Vi hade ju som flyttat in här på heltid men fyra dagar va inte så länge ändå. Kommer kännas lite tomt att åka hem till snön o kylan igen. Men oförglömliga minnen har vi iaf fått;) Är fett taggad för att åka hit igen lite senare i november:) Grymt kul vi haft!
 
 
 
 
Kramizzz

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Alla mina födesedagar har ju varit grymt awesome! Så alla är väl mina favoriter? ;)
 
 
 
Kramizzz

Party and bullshit

Hej
Ojoj, klockan är bara sju och kvällen ha redan börjat spåra...HAHAH älska du wolmiz:) Vi ha iaf fotat vad vi får med oss hem från stockholm, men knappt hälften rymdes på sängen så det säger ju en del:) Ikväll har vi då haft grymt kul och kvällen har ju knappt börjat;)
  
 
Lite av sakerna vi dra me hem:)
 
 
Kramizzz
 
 
 

Bästa wolmiz

Hej
Är på väg hem från stan nurå;) Drog en ragg på Sture P och plattan. Haha fick spagetti ben i stentrappan på tunnelbanan så åkte på knäna 10trappsteg...p.g.a de så missade vi t-banan vi skulle åka...Tur det gick en till 5min senare;) På stan så hittade jag lite smycken och nån tröja. Imorrn dra vi raggen på Farsta jaaaoow :) Tagga fett. Ikväll blir det beställa kebab från bästa kebbaba, mums! :D




Kramizzz

Fotodag

Hej
Idag klev vi upp tidigt och for ut och fota;) Gick bra tills det börja spöregna...Men iaf, nu sitter vi och kollar på bilder och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan fara in till stan;)  Lite bilder ↓
 
 
Vi är ju gangster som siter och dricker fanta ur kaffekoppar jaaoow ;)
 
 
Kramizzz

Dag 17 - Mitt favoritämne

Mitt favorit ämne i skolan är ju svenska, engeska, mattte + hk är oxå kul ;)
Är ju fan bossn på de ämnena ju :D Seriöst fakitskt, matte ä grymt kul.
 
 
Kramizzz

Gonatt nudå

Hej
Nu prata jag o wolmiz lite bullshit här, ä så trötta så;) Men iaf, kul kväll blev bio + lite annat:) Ska sova nu så jag orka kliva upp 8 imorrn. Blir väl en sväng in till Sture P på dagen. Gäller ju att va pigg då!





Kramizzz

Fredags kväll

Hej
Nu stå vi och fixa oss, ska ju dra ut på en liten ragg;) De ä ju trots allt fredag. Drar väl till rampen och ser om vi träffar nå fint folk;)
 
 
Så här se jag ut ikväll då
 
Kramizzz

Bilderna från fotorundan

Hej
Gick 5km i skogen så det känns ju rätt bra. Tog ca100 bilder där så de va ändå inte så mycket;) Blev några bra bilder iaf:)
 
 
 
 
Kramizzz
 

Mycket

Hej
Är hemma efter shoppingen. Blev en jacka, ett par skor, några tröjor, byxor + lite annat. Är nöjd med shoppingen så nu dra vi ut på lite andra äventyr. Denna gång följer kameran o stativet med;)
 
 
 
 
kramizzz

Mot handen

Hej
Nu sitter vi på bussen på väg t handen. Blir massa shopping idag asså ;) Aja, pappa hade något fixa på jobbet så vi far iväg på lite egna missions;)



Kramizzz


Dag 16 - Min första kyss

Asså kommer faktiskt inte ihåg den.... Va säkert någon snygging på dagis;)
 
 
Kramizzz

Pundar raggen

Hej
Pappa for o fixa ngt på jobbet så vi drog ut;) Hahah fint folk det finns här. Vi drog ju såklart ut i pundarkläderna nummer1 så det va ju fett najs:) Hoppas alla som såg oss fick ett gott skratt! Men iaf, sitter hemma i lägenheten nu med dricka och chips. Är ju lite trött efter dagen så bli väl ngn fim elr tvspel :D
 
 
 
 
Kramizzz
 
 

Trött tjej nu

Hej

Lunchen hos Alexandra blev lyckad. Kul att träffa henne, har inte setts på evighet typ. Men iaf, jag,wilma och Alexandra gjorde lunch som blev thaimat, mums! :) Fick lite grejer av henne oxå, tack :D Sen for vi iväg på stan. Vi hittade typ inget så fortsätter shoppingen imorrn :) Sitter nu i soffan och slappar framför en bra film.

 
Lite bilder på maten ;) Haha wilmas hand blev med på sista bilden...
 
 
Kramizzz
 

 


I bilen

Hej
Nu är vi på väg till Alexandra, vi äter lunch hos henne och sen dra vi ut på stan:D



Kramizzz


Dag 15 - Mina drömmar

Har väl lite drömmar och typ en livsplan. Att gå ut skolan med BRA betyg, gå på universitet, skaffa en bra karriär, bilda familj. Leva livet som om varje dag vore den sista :)
 
 
Kramizzz