ript>

Lyckan finns inom oss, även när den kommer utifrån

Woop woop, satt och prata med Andrea en stund. Haha, ser var jag fått min humor ifrån! Ska snart fixa mig för att dra iväg. Bio blir det, Hangover part lll. Älskar dom filmerna. 2an är seriöst den bästa filmen som någonsin gjorts. Hoppas att 3an är lika bra!
 
Passade på att fixa designen lite såhär på fredagskvisten. Haha, nämen var trött på den andra. Sorry att det aldrig blir nån i färg men jag bara älskar svartvita designer. 
 

We could lern to love again

Dagen har varit bra, kan inte fatta att det är fredag. Har haft så sjukt ont  magen i veckan. Har seriöst typ halvt dött... Ikäll hoppas vi iaf att min mage pallar läget. Ska dra ut med Hubby lite senare ikväll. Nu blir det att bara chilla med fetan tills hubby skriverrr.
 
Värsta värmeböljan här, typ 30grader ute!
 

Pepz

Emo cut cut nudå. Nolifer Ebba har lyckats dra på sig en förkylning, för övrigt suger allt. Pusspuss bloggen!

Önskar jag kunde berätta för dig!




Vissa jagar lyckan, andra skapar den

Är sjukt trött idag, kunde ofc inte sova igår. Dagen har vait brabra, gjort massa nödvändigheter. På svenskan hade familjen myspys. Ida gasförgiftade oss alla, haha. Skulle egentligen fara och bada med Hubby men hon var tvungen att göra nåt med fotbollen. Men men, vi tar det ihelgen istället. 
 
Ikväll ska jag bara chilla, är ju säsongs avslutning på grey's anathomy så det måste ses!
 
MIn babe
 

Nu åka planet en timme ~ finsk pilot

Chillin in da bilkö. Liiite stressigt med att hinna till planen pga all bilkö. Men förhoppningsvis hinner vi! Tiden har gått så otroligt fort, nu är det riktigt ledsamt att säg hejdå.

Nu ska jag iaf mysa sista tiden kvar.
Dea och okänt barn.



Love is blinded

När vi kom hem så drog vi ut och fotade. HAHA, lyckades förstöra min nya tröja med maskros fläck. But I'm worth it! Har just kollat igenom alla bilder. Dööör, vårat flum är så sjukt attraktivt.
 
Sitter och chillar i bikini nuuue. Njuter av solen innan vi ska äta mat.
 
Stockholm i mitt hjärta ♥
 

Tungor




Vi missade bussen...

Drar in till Haninge C idag. Ska spendera de sista av pengarna!

Dock känns det bajs att Andrea far ikväll:( Men nu ska vi iaf ta vara på tiden!




Hata

Vad gör ni alla där ute? Nja själv ligger jag här och kan inte sova. Vem älskar inte sjuuukt ont i magen fast man är as trött? Hatar.min.mage.dör.snart.av.smärta.

Humor är det enda som håller mog levande just nu.






Är dehär nåt kungligt eller?

Nu är vi helt sjukt trötta. Gjorde först stan med Alexandra. Shoppade asmkt och sen åt vi sjukt god kina mat. Seriöst den bästa maten på vääldigt länge! Efter det så drog vi till grönan. Ingen kö något alls. Den enda kön som fanns till var till eclipse, fast den sööög. Sämsta jag nåsin åkt. Vi hängde iaf som stammisar på insane! Var ingen kö så vi behövde inte ens kliva av utan bara åkte runt runt.

Nu är vi riktigt trötta och däckar snart. En tjej fråga om vi var finlandssvenskar, ja. Var vi var ifrån, Helsinki. Osv, litet förhör tyyp.

Natti natti bloggen!




On da bus




Girls gone wild

Vi vaknade ganska sent. Så det var då time 4 lunch. Åt bara nåt lätt eftersom det blir middag på kina ikväll! Snart ska vi ta bussen till Alexandra och göra stan. Bakom mig sitter Andrea och äter upp min vitchoklad. Vi failade med plattången imorse så nu har jag en fin brännblåsa som gör sjukt ont.
 
Aja, nu ska vi ta och fixa det sista inför dagen. Efter shoppingen ska vi äta på kinesiska och sen ta oss in till grönan. Ska bli helt amazing! Om jag dör idag är det antingen av för mycket kina mat eller hjärtstillestånd i frittfall.
  
 
 

Imagine

Omg, kan inte fatta det. Sitter här bredvid Min Andrea. Regnade såå sjukt mycket så det blev inge grönan. Men for ist til H centrum och shoppade. Lämnade Anitha ring 5-6 tiden och då for vi hem. Har spenderat tiden med att fixa Andreas ögonbryn, haha. De bästa var då hon plockade upp allt karkki! Helt sjukt, hon hade inte snålat på det. Är lycklig, kan inte fatta att jag sitter här med henne.
 
Har pratat lite med frugan idag, ååh saknar min fru.
 
Imorgon ska vi iaf dra ut med Alexandra och sen göra grönan! Tagga jaoow.
 
 
Tycker jag fick ihop bra med saker på bara 1 1/2 timme! Fortsätter ju seriösa shoppingen imorrn. Men tyvärr inte på ullared :(
 
 

I've got a feeling

Trött chej åt kebab på uteserveringen nedanför oss. Sen så har jag kollat genom allt vi shoppat, är seriöst helt nöjt med allt! Testat ett av de nya nagellacken, mycket fina. Kläderna passade, bara enkla sommarlinnen i glada färger.
 
Vi har haft en bra dag i bilen och på ullared. Jag och pappa har tillochmd blivit överens om husdjur. När jag flyttar hit för att studera kan vi ha hund! HAHAH, förstå vilka disskusioner om namnet på denna hund. Tur vi är sams om rasen, en schäffer. Haha, ja man vet ju aldrig!
 
Nu sitter jag och pratar med Andrea, planerar för imorgon. Helt amazing att hon kommer. Är seriöst lycklig nu!
 

Fight 4 it

Dagen har varit helt perfekt, vandrat runt i affären och bara chillat. Blev några timmar, mem ingen Morgan eller Ola-Conny :( Sitter i bilen nu och ska snart sova en stund. Skrev en liten lista med fynd osv. Mer bilder kommer ikväll då jag har kommit hem :*

Bästa köpet: Ullareds hoodie
Bästa fyndet: Hårsprej i massor

Onödigaste köpet: Mobil fodralet, bra men ytterst onödigt!

Sämsta köpet: Ett nagellack jag redan har. Typ 5 av den färgen...

Dyraste fyndet: Ena stor svart handväska 150:-




Ullareds mat innan shopping!

Woop woop, kom fram fortare än vad vi trodde :) Äter lite mat nu innan vi ska gå på stora fina ullared. Jag & Anitha är sjukt taggade!




ULLARED!

Idag har jag valt en fin outfit jag matchar med en midje väska, haha. Ghetto Ebba ska shoppa och svettas hela dagen. Nämn är fett taggad! :)
 

Resfeber

 
Är i Stockholm nu och sitter med bästa i skype. Hann oxå träffa min babbe innan jag for. Vi for och åt glass & bara myste. På väg dit så skrämde Gurra ihjäl mig, trodde seriöst att nån jagade mig. Haha, så fult. Nämen sen så var flyget as sent osv. Men kom hem typ åtta. Det ända som fanns i mina tankar då var MAT! Har haft sån sjuk resfeber, kan inte fatta att jag ska till ullared imorrn & Andrea kommer på söndag. Är seriöst helt i exctas:) Kvällen kommer spenderas med ett skönt bad, lite gotta till fetan & skype med frieends ♥
 
Älskaaaa, det ända jag kan tänka på är ullared imorgon! Kliva upp kl.7 och komma hem ett på natten. Vad tror ni? tröttebba-mat+resfeber4andrea= Riktigt bra humor & grinig efter mat! HAHA, så sjuk humor jag får då jag är trött.
 
Ska försöka blogga imorgon innan jag far, men annars kommer uppdateringen suga!
 
 
 
 

Chillar lite i solen

Sitter hemna hos Anitha och chillar med Rambo i solen. Frugan har ringt mig och vi ha suttit och pratat om allt möjligt. Hinner träffa henne på onsdag innan hon far, gladchej.com. Haha nämen de blir fint:)





Gissa vem som drar till Stockholm imorrn?

Först så drar jag en mys stund med Rambo innan jag flyger söder ut. Har taggat detta så sjukt länge. Jag ska träffa min älskipelski på söndag. Jag vill nu nu nu!♥ 
 
Nämen nu har jag packat och fixat allt. Har även tagit bort ögonbrynen för att få nya fräsha inför helgen. Vill bli brun,  så inbillar mig att jag har börjat få lite bränna. Suck... kommer va albino hela ommaren typ. I helgen ska det bli pressa pressa!
 
Min kvällshumor är inte lugn!
 

Sorry bloggen...

...men det blir inga inlägg inatt. Jag som hade laddat uppför maraton med massa inlägg mellan 00.00 och 07.00 :( Tyvärr blir det inget sånt.
 
 
 
 

Du kan plocka alla blommor, men du kan inte hejda våren

Denna dag har på alla sett varit sämst. Känns därför skönt att det var min sista dag. Har sagt hejdå till familjen osv. Frugan träffar jag inte förän hon kommer hem från Grekland. Iaf, ikväll ska jag packa packa packa. Sen blir det Stockholm! På söndag kommer Andrea och det känns så bäst. Biljetter bokade oh allt klart :)
 
Rubriken kommer från klokacitat.se, svärmor har lärt mig!
 

Frugan min




Rubik

Godmorgon bloggen, idag så går jag runt med en fin tröja som visa fetan. Nämen detta kommer nog bli en fin dag!
 

Stronger

Har äntligen kämpat med hemprovet. Har bara några små detaljer kvar. Det har oxå blivit bestämt, Andrea kommer till sthlm på söndag kl.12.20 :) Happy girl! Nämen nu ska jag fortätta öva på dialekten så jag kan impa på min fru imorrn, jalla jalla. Haha, gonatt bloggen!♥
 
Lillfinger ringen är mitt nya favvo smycke

Det var då ett väldans tjat om ludde

Japp det vet jag. Visst vet du att det ska vara stor bokstav efter punkt?
 
Asså undrar var folks intelligens är? Vi är för miljonte gången syskon. Min mamma & hans pappa är tillsammans = halv syskon. Vad vi gör? eeh daaah klart vi sitter och äter godis & tjaffsar om allt. Vad annars lixxxooom?
 
Vi är inte på G, vi bråkar osv osv. Jag har bilder på oss, om det stör dig måste du väl inte titta på bilderna? Svårare än så är det inte gumman!♥
 
Nu lägger jag upp en bild på honom, för att jag kan & bara älskar hur de provocerar dig!

Duktiga girls

Sov liiite förlänge idag så blev stressigt för mig. Haha Linnea hann komma till mig innan jag var klar. Men iaf, dagen gick bra och vi va ue bara en kort stund. Det gick faktiskt sjukt fort att få in pengarna :)
 

Svar på komentar

 
Ja de ha vi, i sommras. 
 
Asså ärligt talat vet jag inte om jag "ångrar" det. Vi hade ju typ sjukt kul ibland men vi passa bättre som kompisar. Nu bråkar vi typ mest men ändå. Brukar skojja och säga ung&dum om vårat förhållande hehe. 
 
Men vissa minnen från våran tid är ändå så roliga. Jag mena hallå, vem vill inte ha minnet av hur han får Linnea att äta en blomma? 
 
Nu ska jag försöka få kontakt med min sjuka fru, som förhoppningsvis kan krya på sig. Vill ju hinna umgås med familjen innan jag åker!♥
 
 

Im everthing you need

Gaah, har typ varit död. Bara legat i sängen och sett film. Drog mig ut för att springa men va slut i kroppen. Seg förkylning :( Hoppas att jag är frisk till helgen iaf :) Dagen var väl inte den bästa meeen. 
 
Imorrn är ju dagsverket så jag & Nea ska dra ut kring 9. Så om ni ser 2lodis gå runt och tigga pengar, då är det vi!
 
Såhär ser denna vecka ut, den kommer vara bäst!♥ Tiderna är dock fuckt up... Stämmer inte meeeen.
 

Godmorning bitches

Alltså min mage är fortfarande död sen kina maten igår :( Så har as ont i magen och är trött. Nämen jag tror det är en mysigt blandning, så jag kommer bra riktigt trevlig att umgås med idag! Not...
 

Stan igen

Idag far vi till stan igen, blev senare än tänkt. Vi missade dock visningen av Alexandras dröm lägenhet. Men då tog vi det chill då vi redan hade missat den. Skrev dryga 600ord på hemprovet. Men är långt ifrån klar:( Iaf, nu ska va in och göra stan&kina mat.




Summer feelings

Har just sett min favvo film. Det är seriöst den bästa film som någonsin gjorts! Hangover part II. Nämen är sjukt mätt, och ganska så trött. Ska snart gå och dejta kudden. Fönsterna står öppna och varma vindar blåser in. Det är så sjukt skönt i luften nu.
 
Euorovisionen var sämst, jag hade hoppats på dracula elr grekland. Men det var ingen tur för dom ikväll. Ingen av dom jag hejade på, varken i hockey elr mellon, gick det bra för :(
 
Blev så att Alexandra sover här, men jag förstår henne. Jag skulle inte våga ens gå hem. Det har ju varit skottlosning just där hon bor. Men så är det att bo brevid stockholms enda strippklubb, haha. Nämen ärligt, det där var lite läskigt.
 
Godnatt bloggen! Hoppas alla haft en bra pingst♥
 

Smile

Vi drog ut en på en liten raggnings runda. Men det regna as mkt så vi for hem och kör en mys kväll med film&gotta.
 
That feeling you get när jag och Alexandra försöer hitta vägen till affären och därba hör man bara skål och skrik. Förstår inte att man kan klaga på våran musik? Vi körde ju lite mångkulturelt, fest hos Abdullah!
 
Nu sitte vi med filtar&te och ska precis starta filmen. Du gör mig galen. Jag hoppas den är bra!
 
Alltså det är uppgödning här, äter som en gris!
 
En bild tagen innan äventyret började, och nej, det var inte så farligt att åka med Alexandra som alla sa.
 

Stan levererade

Har sprungit runt på stan hela dagen. Hanninge c levererade, det va as najs. Men hittade ingen jacka där :( Sen for vi till farsta, köpte dyr varmkorv. Men hittade inget där, lite synd. Efter det var det ghetto som gällde, Skärholmen!
Där fick jag, från en riktig skinnaffär, en super fin skinnjacka. Är helnöjd! sen blev det nån tröja elr två. + allt möjligt krimsrams man alltid får med sig.
 
Ikväll så har jag ätit massa mat och suttit bänkad framför tvd :D Hockeyn gick inte så bra :( Jag hoppades på Finland, men men.
 
Alexandra kom hit kring 17. Riktigt kul! Senare ikväll har vi tänkt fara ut lite och njuta av vädret och allt. Imorrn så fortsätter vi jakten på en klänning, men Alexandra visste massa bra affärer innne i stan.
 

Nu ska jag ut och göra stan


Landat i Stockholm

 
Har landat i Stockholm & lägenheten. Var en olycka efter vägen så pappa blev sen med att hämta mig. Så satt och chillade i solen ett tag. Det är riktigt härligt väder här, känns som utomlands. For förbi mcdonalds & ica innan vi körde hem. Laddar upp för en kväll med chips, frugan på telefon och älskipelski! ♥
 

Saknar min fru




På bussen med min ftu

Nu myser vi på bussen, dock var acn sönder så den blåste as kallt. Tur frugan är händig! Bindor löser allt.


Sen ramlade den ner o fastna i frugans hår...



Okej, de har varit mycket men nu

Har mått skit hela veckan, trött som ett as och minnet har varit helt borta. Nu är det dock ite bättre så jag beger mig till stockholm. Ska bara till doktorn först, sen far jag! Ska bli kul faktiskt, har inte varit där in 4ever. 
 
Nån som fatta vad som hänt med vädret? 20grader ute typ, så ingen jacka till stockholm inte.
 
Idag så gjorde jag svenska provet, som gick as bra faktiskt. Sen skulle jag & Hubby springa cooper. Alltså kunde inte blivit mer emo...  Sprang på 13.20min... Räkna då in at jag fick stanna 3gng o knyta skorna. Kände mig riktigt emo resten av dagen. Så nu måste jag prata med familjeno förklara för barnen att det inte var deras fel!
 
Efter doktorn möter jag upp frugan och så far vi :) Idag var ju familjen ute på ett litet äventyr, i solen dessutom! 
 
Ett litet collage på familjen.
 

Fågelskådning med Håkan




Sloth♥


Regret

Idag så ångrar jag verkligen att jag for. Ska sitta inne resten av veckan. Hosta ftw! Ska leva på honungs vatten tills det blir bra. Hoppas mamma kommer hem med halstabletter snart.



Pallar egentligen inte

Har varit helt förstörd, feber,hosta&ont i halsen. Har inte orkat göra något överhuvudtaget. Men just därför trotsar jag regnet och åker till Gunnarn. Ida,alvedon,merre&amanda är mina vänner ikväll. Min snygga outfit kommer locka många boys, JK. Jag och frigan ser ut som styck+ jag är förkyld. Så önska oss lycka till! Sen kommer min älskade mamma och hämtar mig♡



Trötta vovvar efter lek i trädgården




Sjuk

Har varit hemma idag, är förkyld:( Äter alvedon och hoppas på att piggna till. Ska iaf krypa ner i sängen igen.
 
Gammal bild, hehe.
 
 

Makin plans with my sloth




Söt bror & sur bror


Kvällen

Det var helt sjukt kul igår, kom till gunnarn kring 6. Vi träffa Merre&Amanda vid forsen och va där ett bra tag. Haha, så himla kul ;) Sen drog vi lodis raggen utanför deras mormor till typ1. Jag&Ida fortsatte leka lodis till typ 5 inatt. Vi cykla runt, sjöng, åt nutella, pratade i skype och såg mama. 
 
Suddiga bilder ftw!
 


I wish this night would last forever

Godnatt allihopa! Nu ska jag efter en helt fantastisk natt/morgon så ska jag sova. Bilder och sånt kommer sen då jag vaknar:*



Natten är ung




Two

Kvällen kommer spendera i gunnarn med Ida. Vi ska far ut till nåt läskigt ställe med Merre. Tagga scary night in da skog! Nämen det kommer nog bli sjukt kul. Sen tar jag min vanliga peddo buss hem imorrn.
 
Nån helg länge sen, min lilla fru har just vaknat↓
 

One

Slutade tidigt idag, fuck yeeah! Känns skönt med fredag. Nu sitter jag och fikar framför gårdagens avsnitt av debatt. Haha, jag har så dålig humor. Ikväll blir det troligtvis Gunnarn med frugan. Ha en fin fredag alla!
 

When love takes over


Blogga bättre maybe

Ska försöka blogga bättre, det har varit så dålig update här på bloggen. Dagen har iaf varit bra. Lekt badass med Nea. Sen så har jag och frugan tagit hand om ungarna. Sen när vi just har ätit middag och så då kommer Luddan&Patrik helt random. Elias tyckte det var askul och slickade på allt&alla. Haha, sen ringde Nea, efter det frugan och nu slutligen så pratar jag med Andrea ♥
 

Valborg 2013

Firade valborg i Barsele. Det var helt okej faktiskt. Vi åt grilllat till middag och bara tog det lugnt. Sen körde vi lite fyrhjuling, jag kunde också köra hehe. Såg på majbrasan, fotade allt möjligt udda. Sov på världens skönaste säng, luftmadrassen :)