I wanna be forever young

Hej 
Har just kommit hem från Ida. Har ju varit där ett tag nu;) Kan väl ta lite snabbt vad vi gjort:
Fredag: Vi kom hem från skolan och typ somna i soffan framför en fin film?
Lördag: Herregud vilken dag! Klev upp tidigt för att fixa hö. Vi red på hästarna typ as mkt och sen på kvällen så SPÅRADE DET. Men iaf vi skypade med William och gjorde lite galna saker ;)
Söndag: Väckte Ida 8(?) typ och då a hon sur på mig för gårdagen, men det gick ju bra gjorde frukost till henne och allt blev bra;) Sen städa vi innan hennes mamma skulle komma hem.+ Att vi tolkade efter Pärlan, Argos fick bara va i hagen för Ida&han hade failat lite i skogen dagen innan. 
Måndag: Haha vakna typ 8 igen men va så snäll att jag vänta t 9 innan jag väckte Ida. Sket i frukost och taggade lunch ist. Vi gick till konsum o köpte ägg+ nutella. Gjorde ugnspannkaka till lunch, mUms! Sen skulle vi starta en film, men failade så vi såg på datan ist. Sen var vi allmänt lodis. For på kvällen t hästarna och mockade skit plus sa gonatt och hejdå för min del. Sen Ida, då vare väl kul men: Men tänk på bussen! eller vad säger du? Haha nä men stod där i buskarna ett tag;)
 
Nu ha man ju lärt sig lite fina saker, Ida ä grymt trevlig på morgonen. Säger man godmorgon så får man som svar: Fuck you! ;)
 
Haha iaf, fett najs och grymt roligt! Sakna du snuttan, många fina minnen elr vad man ska säga ;) <3
 
 
 
 
Jah, detta var en del bilder, finns ju vissa som inte borde visas. 
 
Kramizzz
 

Kommentarer

Kommentera och få en kaka!

Ditt namn:
Lat?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Komentaren:

Trackback