Arbeiten

Har jobbat hela kvällen, sjukt vilket tempo vi hade i köket! Iaf sjukt trevligt folk. Kände mig hutig som fan då jag jobbade en lördag kväll. När jag kom hem så la jag mig i soffan och såg Taken. Sen så ha ja pratat me apa,Merre&amanda. Har hunnit göra planer för helgen och skrattat mycket. För tillfället känms allt så rätt♥

Alla människor tror att dom är så komplexa, unika och helt olik sin granne. Men sanningen är att vi alla är precis likadana. Vi har alla bekräftelsebehov, vi alla söker em plats i gruppen. Egentligen så är vi inte komlexa. Människan är egentligen väldigt simpel, lätta att läsa och väldigt mycket för grupperingar. Vi tror att vi har unikt bagage och att vi är så speciella. Men jag tycker vi påminner om aporna. Dock så skiljer det lite, vi är känslostyrda medans aporna är styrda av sitt förnuft. Men vad skulle mankind vara om vi inte var känslostyrda? Om vi bara handlade på förnuft skulle världen uppfattas som väldigt hård och kall. Känslorna skulle ju fortfarande finnas där, bara vara undanskymd av förnuftet.

Mankind är inte komplexa varelser, vi är simpla och känslostyrda. Men jag tycker det är en del av vår charm.


Fett emo inlägg men har haft lite evolution tankar hela dagen. Wonder why. Hah, nämen kände för att skriva nåt deep som inte var helt PK.




Kommentarer

Kommentera och få en kaka!

Ditt namn:
Lat?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Komentaren:

Trackback