Malta STS 2014

Vet inte hur man ska sammanfatta dessa händelserika tre veckor. Det är så svårt att beskriva denna upplevelse för folk utanför men ska försöka. Kommer typ skriva en hel bok för att det hnde sååå mycket saker menmen. 
 
I början var allt stelt och man var väldigt ovan vid hur allt funkade. Alla människor var nya och det var faktiskt riiiiktigt stelt. Men redan andra veckan hade man kommit in i rutinerna. et var aktiviteter hela dagarna och saker hände hela tiden. Varje dag hade man olika "checkups" med sin grupp. Åt äcklig middag i matsalen. Aktiviteterna hatade alla på så fruktansävrt mycket i början men sen då man kände varandra så gjorde man dom tillsammans roligare. Så första veckan tyckte jag allt sög och längtade verkligen hem. Men sista veckan då jag skulle säga hejdå till allt så grät jag ändå floder. Skolan gav inte sppeciellt mycket. Den engelskan jag lärde mig arr utanför skolan. 
Dock så hade i flera olika "grupper" så man lärde känna så många människor. 
 
Ledarna
De som jag kallar min grupp syftar på vi som hade samma ledare. Det fanns 5 olika i vårat resesllskap.
 
Rumskompisarna
Jag och mina rumskompisar blev som ett egen grupp med några fler.
 
Skolan
Sen i skolan så fanns var man indelade i olika klasser beroende på hur man gjort på intagningsprovet.
 
Suncrest/Ramla/Hostfamily
Jag bodde på Suncrest resort, sen kunde man oxå bo på Ramla Bay resort eller hostfamily
 
Nya/gamla
Efter typ 1 och en halv vecka så kom det nya människor dit med nya ledare. Vi kan väl säga att vi inte var så jätteförtjusta i nya suncrest.
 
Vi hade fruktansvärt mycket internaskämt med varandra. Dock så var det lite roligt för vi hade olika internskämtb i olika grupper. Så beroende vem man va med så drog man olika skämt. Men fyfan vad kul vi hade!
 
Varje lördag och onsdag kväll hade vi ett disco vid nammn nummer uno. Jag måste med ge att det var något av det roligaste. Världens träningspass då vi dansade i 3timmar. Första nummer uno satt vi dock bara av tiden och ville hem. Men sen då vi kände varandra bättre så släppte vi verkligen loss!
 
Känner att jag verkligen har skrivit mycket nu och försökt förklara ganska grundligt om min språkresa. Som slut ord kan jag säga att jag fick helt underbara vänner och fick träffa så många intressanta människor. Även då det var dystert ibland så var allt värt det. Vill verkligen rekomendera en sånhr upplevelse. Det är iaf inte något man glömmer i förstta taget! Saknar allt så mycket #malta4thewin
 
Bjuder lite bilder istället
    
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera och få en kaka!

Ditt namn:
Lat?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Komentaren:

Trackback